Hakkım mı yeniyor?

demekki agiyi vermiyolar sana, her ay bordro imzalatmaları lazım. imzaladınmı hiç? 949,05 gibi bişi olmazı lazm agi dahil asgari ücret.

bordroyu görmen lazım canım, bide bankayamı yatırıyolar yoksa eldenmi alıyosun?

950 alman lazım o paradan neyi kesiyorlar onu anlamadım zaten kesilmiş hali 950 lira brüt 1200
haklısın bende araştırdım öyle buldum çok üzüldüm nerdeyse 8 aydır burdayım 90 dan nerden baksan 800 yani bir maaş..

bordroyu görmen lazım canım, bide bankayamı yatırıyolar yoksa eldenmi alıyosun?
Bankadan alıyorum.

bankadansa sıkıntı çıkmaz hakkını arayabilirsin, ama dediğim gibi bordroya mutlaka bak çünkü orda yatması gereken 950 olur e sende bankayla 870 yattığını ıspatlayabilirsin. bordro için sıkınrı çıkarırlar dersen , kredi çekicem bankadan istiyolar de bi şekilde ulaş bordroya bence

Maaşın bankaya yatmıyor değil mi?
haklısın bende araştırdım öyle buldum çok üzüldüm nerdeyse 8 aydır burdayım 90 dan nerden baksan 800 yani bir maaş..

Agi dahil 950 lira alman lazım. Aldığın parada düşükmüş zaten. İşi iyice öğren ve sonra daha iyi bir yer bak bence.

Eğer maaşın asgari ücret+agi diye konuştuysanız. 858,95 TL +90,11 TL yani 949,06 TL ödemeleri gerekiyor.
Zaten bunun altında ödeme yaparlarsa yasal değil.

bankadansa sıkıntı çıkmaz hakkını arayabilirsin, ama dediğim gibi bordroya mutlaka bak çünkü orda yatması gereken 950 olur e sende bankayla 870 yattığını ıspatlayabilirsin. bordro için sıkınrı çıkarırlar dersen , kredi çekicem bankadan istiyolar de bi şekilde ulaş bordroya bence
teşekkür ederim:KK19:

Maaşın bankaya yatmıyor değil mi?

Agi dahil 950 lira alman lazım. Aldığın parada düşükmüş zaten. İşi iyice öğren ve sonra daha iyi bir yer bak bence.
:cry: bankadan alıyorum. teşekkür ederim bilgi için

Bankadan alıyorum.

Bankadan alıyormuşsun. Gecen sene girdiğine göre işe, yaklaşık 5 ayın eski asgari ücretten olması gerekiyor.
Bu seneninki de yazdığım gibi işte. Biliyosun 6 ayda bir asgari ücrete azıcık zam gelir agi içinde geçerli bu

Bankaya yatıyorsa nasıl kesiyorlar ki? 950 yatması gerekiyor. Ne ne kadar yatıyor hesabına?
870 tl yatıyor bunu kendileride söyledi. bu ay maaşımı çekerken makbuzla insan kaynaklarına gitmeyi düşünüyorum. üsteli bana 820 yatması gerekiyorken 870 yatıyorum dedi sanki sadaka veriyorlar.

eğer öyle bir şey varsa işe girdiğimden itibaren o paraları almam mümkün dimi?

Evet yasal değil. Öncelikle hesabınızı yapın, gidin konuşun.
Neden kesinti yapıyorlar pek anlayamadım bende, sonuçta bankadan yatırılan maaşlarda firmalar riske girmez.
Öncelikle neden olduğunu bir görüşün. Sonra gerekirse yasal yollara başvurup kolayca alabilirsiniz.

Bu ay ki maaşını almayı neden bekliyorsun. İnternet bankacılığından ekstra al git görüş.
Bilmek senin de hakkın, anlatmak zorundalar. Kimse babasının hayrına akşama kadar çalışmıyor.

X