Hakkımda konuşan erkek

yagmurzelis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2025
95
28
3
25
Biriyle 2 haftalık bir flört sürecim oldu iş yerlerimiz yan yanaydı her gün görürdük birbirimizi. Sonradan benim kabul etmeyeceğim birkaç durum oldu bende aramızdaki iletişimi bitirip engelledim ve daha da uğraşmadım. Aramız açılınca ondan uzaklaşmak için patrondan başka şubeye vermesini istedim ve 1 hafta orada çalıştım sonra da işten ayrıldım. Benim iş arkadaşıma benimle ilgili neden oraya gitti vs diye sorular sormuş. O mu istedi patron mu gönderdi falan demiş. Sonra da ona beğendiği saati aldım demiş arkadaşım da bu kız asla bu saati kabul etmez demiş. Bence tamamen palavra. Bunun gibi birkaç şeyler daha oldu. Ben bu durumdan birazcık rahatsızlık duydum aramızdaki iletişim bitmiş ve hala benim hakkımda birileriyle bir şeyler konuşuyor ne gerek var? Bu kişiyi arayıp güzel dille uyarmalı mıyım sizce? Yoksa hiçbir şey yapmiyim mi? Uyarsam ne demem gerekiyo

bende hakkınızda iftira filan atıyor gibi anladım konu başlığından. bir şey dememiş ki sizi sormuş normal bir şey. size laf taşıyan arkadaşınızı uyarın sadece ondan size laf getirmesin. zaten sizinde o kişiye karşı bir şeyiniz yokmuş artık kapatın kulaklarınızı duymayın hiç uğraşmayın

Hiç bir şey deme hazmedemediği bişeyler var demekki

Hakkında konuşmak başlığı iftira atıyor gibi anlaşılabilir,adam sizi sormuş merak etmiş,aramanın anlamı yok tek iletişim yolu olan arkadaşınıza söyleyin laf taşımasın, sizin hakkınızda bir şey anlatmasın,zamanla unutulur gidersiniz merak etmeyin ....

Konuşur konuşur susar, ararsanız da konuşmak için bahane arıyor der çevrenizdekilere. Yakın bir arkadaşınızla sizin hakkınızda konuşmaya çalışıyorsa arkadaşınızı uyarabilirsiniz onu susturması için

2 haftalık bir tanışma yada flörtü çok abartmış geldiniz bana .Niye şube değiştirecek kadar rahatsız oldunuz? İnsan bu tavrı genelde hoşlandığı fakat istediğini bulamadığı kişilere karşı sergiler genelde.Niye hala arkadasiniz size laf getiriyor.Niye saati aldığına inanmam palavra diyorsunuz? Onuda geçtim konu açacak kadar dert olmuş içinize olay bitmiş işten cikmişsınız.Eminmisiniz onunla hiç ilgilenmediğinize.Kendine karşı dürüst olmak lazım.Elbet yanılıyor olabilirim belki bazen bende Fakat bu kadar bitmiş bişey için arkadaşınızın ağzını kapatıp gerekirse onunlada görüşmeyip odak noktanızı değiştirmek çok daha kolay olurdu.Tabi gerçekten merak etmiyorsanız o kişiyi

Çalıştığım şube çok yoğundu birazda ondan demiştim aslında. Aramız kötü olmadan geçti patronla aramızda bu konuşma sonra denk geldi gibi oldu çalıştığım yer değişti. Arkadaşım zaten konuşmuyoruz diyecek benim hakkımda ona ama ben şunu anlamıyorum madem bana hediyeler alacak kadar ya da merak edecek kadar ilgisi vardı istiyordu neden saçma şeyler yapma gereği duydu. Ben bu insana benden uzak dur vs dedim kaç kere engelledim üstüne iletişimi full kestim bunun üstüne böyle yapınca garip

Cevabimi aldım dürüst olduğunuz için teşekkür ederim yani ondan hoslaniyorsunuz.O zaman niye oturup sakince konusmuyorsunuz onunla

Çünkü hoşlanmadığımiz insanlara bu kadar sert tepkiler vermeyiz çünkü merak etmeyiz.Arada bişey olmuş kırgınlık vs söz hareket fakat siz aklınızı ondan almış değilsiniz

Cevabimi aldım dürüst olduğunuz için teşekkür ederim yani ondan hoslaniyorsunuz.O zaman niye oturup sakince konusmuyorsunuz onunla
Ya evet hoşlandığım zamanlarda oldu ama bana bazı ayıplar yaptı. Bende direkt hayatımdan çıkardım. Sonrasında aramızda tartışmq geçti uzak dur dedim üstüne böyle davranmaya devam ediyor. Bu durumda da hesap sorma isteğim geliyor. Madem böyle iyi olmamızı istiyodun neden değişik tavırlar sergiledin gibi. Ama bunu hak ediyor mu bilmiyorum

Bence oturup sakince karşılıklı konuşmalı hakaret etmeden ve neyin ne olduğu ortaya çıkmalı konuşmak sanattır.Belki sizde fazla alıngan yada insan hareketlerinden mana çıkaran birisiniz bilemem .Belki birseyleri iki taraflı yanlış anladınız Onuda bilemem.Hesap sormak istemek zaten ilginizden.Kendinize her zaman dürüst olun kim ne düşünürse düşünsün.Hayat da ilişkide sizin

Çünkü hoşlanmadığımiz insanlara bu kadar sert tepkiler vermeyiz çünkü merak etmeyiz.Arada bişey olmuş kırgınlık vs söz hareket fakat siz aklınızı ondan almış değilsiniz
Yaa tabi hoşlandım deli değilsem hoşlanmadığım insanla vakit geçirip anı biriktirmem çok yüksek olasılıkla. Ama her şeu güzel giderken aramıza bir kırgınlık girdi o kişi de bu süre zarfında sosyal medyadan birkaç kız eklemiş ve bana yalan söyledi. Ben eklemedim dedi oyundan ekledim dedi yani bildiğiniz saçmaladı. Bende bu durum üzerine ya biz çocuk muyuz doğru niye gelmiyosun ilişkinin başında böyleyse ilerde ne olacak dedim. Bazı kötü laflar da ettim psikolojin bozuk dedim vs. Sonradan bana ulaşmaua çalıştı. Konuşmak istemediğimi dile getirdim oda üste çıkmaya çalışıp bana böyle şeyler diyen biriyle zaten bende tekrar olmam dedi. Ve sonrasında bana saat aldığını söylemiş. Ben böyle dengesiz işlerden hiç hoşlanmam. Bir şey bitince biter yani. Ya da olmasını istiyorsa güzel dürüst davranmalı. Ben olabilir diye olasılık vermişim ve yanlış yapmamışım neden karşımdaki dikkat etmiyor ki?Ben şube değiştirdim onun gözünde yani ortalıktan kayboldum

Aranıza kırgınlık girdiğinde ilişki devam etmiyorken size nispet amaçlı onu bunu eklemiş ile ilişki devam ederken başka ilişkiye girmiş arasındaki farkı bazıları tiplere eder bazıları edemez .Bu tamamen size kalmış bir soru.

Bence hiç oralı olmayın , üzerinize sıçratmayın. Böyle tipler her türlü bahaneyi fırsata çevirmeye çalışıp tepki verdikçe daha da çirkinleşebilecek tiplerdir.

Bence hiç oralı olmayın , üzerinize sıçratmayın. Böyle tipler her türlü bahaneyi fırsata çevirmeye çalışıp tepki verdikçe daha da çirkinleşebilecek tiplerdir.
Güzel bir dille konuşup telefonu kapatsam bile mi? Yani bak bizim aramızda daha bir şeu olmaz evet en son konuşmada kötü şekilde bitti ama benim için bir şey yapmana gerek yok vs vs

Güzel bir dille konuşup telefonu kapatsam bile mi? Yani bak bizim aramızda daha bir şeu olmaz evet en son konuşmada kötü şekilde bitti ama benim için bir şey yapmana gerek yok vs vs
Yani siz bilirsiniz. Ben çok korkarım böyle tiplerden en güzle tepki de tepkisizliktir. Zamanında abi olarak değer verdiğim birisi bana aşık olduğunu söylemişti, yani çevremizde ortak tanıdıklarımız tüm herkeste bu durumun böyle olduğunu biliyordu. Ama ben asla duygusal anlamda bişey hissetmediğim için ve gerçekten mesai arkadaşı bir abi olarak değer verdiğim için defalarca güzellikle konuşmaya çalıştım. Ama o her defasında benimde onu sevdiğimi söylemeyemediğimi vs vs zırvalıyordu. Bir kaç ay sonra işler çığırından çıktı ve bu ruh hastası olduğunu anladığım abi geceleri evimizin önünde bile görünür oldu. Haftada bir numara değiştiriyordum bir şekilde buluyordu. Yüzüne kaynar çayı serptim, biber gazı sıktım gözlerinin içine, tramvayda rahatsız etti bağırdım dayak yedi, ya yaşadığım şehri değiştirdim daha yolda giderken bir sonraki otobüsle İzmir’e bende geliyorum dedi. Yemin ediyorum o pisliğin yüzünden hala arkama bakmaya korkuyorum bir adım arkamda ensemdeydi 1 yıl boyunca. Adıma sosyal medyalar mı açmadı hani öyle bir güzelliğim falan da yok asla sıradan herkes gibi bir insanım hatta bence güzelde değilim. Diyeceğim o ki insanların içinden ne çıkar bilemezsiniz siz gönül kırmadan konuyu kapatmaya çalışırsınız o aaa bak oda bana karşı boş değil der kafasında bir ilişki başlatır. Kötü bir tecrübem olduğu için herkes aynı artık benim gözümde…

Engelledikten sonra bir yerden ulaşmadı ya da aramadı ama işte böyle benim hakkımda kötü de olmasa bir şet söylüyor

Ne gerek var ki amannn boşver kafana bile takmaya değmez

İstemiyorsan hiç muhatap olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…