İzin belgesi imzalamadın mı?
konuştuğunuz iznin üzerine saatlik izin gerektirecek şekilde geç gittiyseniz haklı geldiler bana.
ama saatlik izni de daha önce konuştuysanız ve şimdi ağız değiştirdilerse siz haklısınız.
orasını tam anlamadım yazınızdan
keşke.. bilemedim böyle olacağını.İzne çıkmadan izninizi onaylatmadınız mı yazılı olarak?
Edit: Şimdi yazmışsınız.
Keşke yazılı konuşsaymışsınız saatlik izninizi.
1mayıs ile birleştirdiğim 2günlük izin sonrası memleketimden döndüm. bugün öğle sonrası işe başlayacağımı şefime de müdür yardımcısına da bildirmiştim ve geldiğimde saatlik iznimin imzalanmayıp hakkımda tutanak tutulacağını öğrendim. Ben bugüne kadar yasal iznimin dışında herhangi bir izin kullanmadım, hasta olmadığım halde rapor da almadım. bunu yapan birçok insan varken, kendileri de dahil.
Müdür yardımcımız kendisine güvenmemizi isteyen, hemcinsi olarak bizi anladığını belirten biridir.yaşadığım her sıkıntıyı kendisi ile paylaşmak zorunda değilim, illa bu sayede izin alabileceksem. Saatlik izne idare karar veriyor ve sebebe göre, kimine verip kimine vermemek ayrımcılık değil de nedir? Ve ben izin almadan kafama göre gitmiş sayılıyorum, konuştuğum halde. Göz önünde yapılan usulsüzlüklere kimse bir şey demiyor şu an sorun benim öğle öncesi iznim. Büyük balığın küçük balığı yemeye çalışmasından, herkesin gücü yettiğine zarar vermesinden yoruldum artık.
Sorundan ziyade bundan korkuyorum işte, aslında güvenecek kimsenin olmadığıni görmek.. bide benim ne kadar saygılı olduğumu söyleyen biriydi. Bu olayda sesimi çıkarınca şefime benden icin çok saygısız demis sanırım. Sessiz olduğum için saygılıymisim demek ki. Acı oldu.Bir sorun olmaz. Savunmanızı yaparken bunları da belirtirsiniz. Kendileri ile konuştuğunuzu. en azından kimlere güvenemeyeceğinizi öğrenmiş oldunuz.
çok önemsemeyin muhtemelen işleme bile almayacaklar tutanağı ,ama sizde kime güvenmeyeceğinizi görmüş oldunuz..bundan sonra kimseye karşı sessiz kalmayın.Sorundan ziyade bundan korkuyorum işte, aslında güvenecek kimsenin olmadığıni görmek.. bide benim ne kadar saygılı olduğumu söyleyen biriydi. Bu olayda sesimi çıkarınca şefime benden icin çok saygısız demis sanırım. Sessiz olduğum için saygılıymisim demek ki. Acı oldu.
İyi de yıllık izni imzalattim, gelince saatliği imzalatacagimi kabul ettiler benim suçum ne? Ayrıca bana burda haktan bahseden müdür personelin bir aylik heyet raporunu imzaladı , çocuğuna bakmak için aldığı izin o da. hani nerede hak? 4saat için söylenmeyen laf kalmadı banaSaatlik izninizi amirinize imzalatmadan tatile gitmişsiniz asıl sıkıntı burada.Biraz acımasız davranmışlar ancak kafanıza göre izin almış gibi olmussunuz
Bugün bayagi sivrildim , saygısız desinler umrumda değil artik, saf ve sessiz yerine konmaktansa. anladım ki kimse haketmiyor kendisine yumuşak davranılmayi.çok önemsemeyin muhtemelen işleme bile almayacaklar tutanağı ,ama sizde kime güvenmeyeceğinizi görmüş oldunuz..bundan sonra kimseye karşı sessiz kalmayın.
Şefimin haberi olsa bile mi? Bazıları iznini bile gelince yaptırıyor ben alıp almama durumum belli olmadigi için gelince yaptırırım dedim. Ama yok kimseye guvenmicem anladım bunu bugün. Yazıysa yazı..Bugunku saatlik izninizi de onceden imzalatmaliydiniz. İdare su anda hakli gorunuyor uzgunum ama.
Bir dahaki sefere saatlik izninizin suresi belli degilse donus saatiniz acik olmak kaydi ile sefinize imzalattirin mutlaka. Geldigim saati siz yazarsiniz uzerine sonradan deyin. Yazik olmasin.
Kesinlikle soz ucar yazi kalir cunku. İnsanlar oyle kaypak oyle yalanci ki. Konusmadik haberim yok bile diyebilir sefiniz. Sonra siz suclu olursunuz bu olayda oldugu gibi. Moraller bozulmasin,her sey yazili imzali olsun. En kotu ihtimal konusulan her seyi mail ortamina dökün. Baktiniz imzalamiyor veya mirin kirin ediyorlar,aninda mail atin,”konustugumuz gibi su tarihte su saatte “bla bla seklinde yazin ki kuyunuzu kazamasinlar.Şefimin haberi olsa bile mi? Bazıları iznini bile gelince yaptırıyor ben alıp almama durumum belli olmadigi için gelince yaptırırım dedim. Ama yok kimseye guvenmicem anladım bunu bugün. Yazıysa yazı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?