hakkımdaki tutanak.

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.264
3.777
198
1mayıs ile birleştirdiğim 2günlük izin sonrası memleketimden döndüm. bugün öğle sonrası işe başlayacağımı şefime de müdür yardımcısına da bildirmiştim ve geldiğimde saatlik iznimin imzalanmayıp hakkımda tutanak tutulacağını öğrendim. Ben bugüne kadar yasal iznimin dışında herhangi bir izin kullanmadım, hasta olmadığım halde rapor da almadım. bunu yapan birçok insan varken, kendileri de dahil.
Müdür yardımcımız kendisine güvenmemizi isteyen, hemcinsi olarak bizi anladığını belirten biridir.yaşadığım her sıkıntıyı kendisi ile paylaşmak zorunda değilim, illa bu sayede izin alabileceksem. Saatlik izne idare karar veriyor ve sebebe göre, kimine verip kimine vermemek ayrımcılık değil de nedir? Ve ben izin almadan kafama göre gitmiş sayılıyorum, konuştuğum halde. Göz önünde yapılan usulsüzlüklere kimse bir şey demiyor şu an sorun benim öğle öncesi iznim. Büyük balığın küçük balığı yemeye çalışmasından, herkesin gücü yettiğine zarar vermesinden yoruldum artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malesef ki insanların ekmeğiyle oynamayi bırakmıyor bagzi insanlar Allah yardımcın olsun gerekirse avukatlık ol yine de hakkını yedirme sessiz kalma

konuştuğunuz iznin üzerine saatlik izin gerektirecek şekilde geç gittiyseniz haklı geldiler bana.

ama saatlik izni de daha önce konuştuysanız ve şimdi ağız değiştirdilerse siz haklısınız.

orasını tam anlamadım yazınızdan

İzin belgesi imzalamadın mı?

yıllık iznim imzalandı gitmeden, bu sabahki iznimi de döndüğümde alacağımı şefime belirtip onay almıştım. müdür yardımcısına da söyledim gitmeden, ama o ara beni dinlemiyor muydu anlamadı mı bilmiyorum. kaldı ki şefine söylediysen genelde sıkıntı edilmez, bana neden böyle yaptılar anlamadım.

İzne çıkmadan izninizi onaylatmadınız mı yazılı olarak?

Edit: Şimdi yazmışsınız.
Keşke yazılı konuşsaymışsınız saatlik izninizi.

Saatlik izin süreniz belli olmadığı için mi önceden imzalatmadınız?

Bir sorun olmaz. Savunmanızı yaparken bunları da belirtirsiniz. Kendileri ile konuştuğunuzu. en azından kimlere güvenemeyeceğinizi öğrenmiş oldunuz.

Bir sorun olmaz. Savunmanızı yaparken bunları da belirtirsiniz. Kendileri ile konuştuğunuzu. en azından kimlere güvenemeyeceğinizi öğrenmiş oldunuz.
Sorundan ziyade bundan korkuyorum işte, aslında güvenecek kimsenin olmadığıni görmek.. bide benim ne kadar saygılı olduğumu söyleyen biriydi. Bu olayda sesimi çıkarınca şefime benden icin çok saygısız demis sanırım. Sessiz olduğum için saygılıymisim demek ki. Acı oldu.

yıllık izin yazdırın yeniden

Saatlik izninizi amirinize imzalatmadan tatile gitmişsiniz asıl sıkıntı burada.Biraz acımasız davranmışlar ancak kafanıza göre izin almış gibi olmussunuz

çok önemsemeyin muhtemelen işleme bile almayacaklar tutanağı ,ama sizde kime güvenmeyeceğinizi görmüş oldunuz..bundan sonra kimseye karşı sessiz kalmayın.

hiç bir şey olmaz alıp başınızı gidip 3 gün sonra dönsen izde bir şey olmaz. 3 güne kadar serbest. Memurluğu bilmiyorlar siz evrakları düzgün şekilde tutun birde mobing davası açın .esas suçlu onlar resmen psişik baskı yaratıyorlar . Eğer daha önce bir uyarınız yoksa korkmayın

Saatlik izninizi amirinize imzalatmadan tatile gitmişsiniz asıl sıkıntı burada.Biraz acımasız davranmışlar ancak kafanıza göre izin almış gibi olmussunuz
İyi de yıllık izni imzalattim, gelince saatliği imzalatacagimi kabul ettiler benim suçum ne? Ayrıca bana burda haktan bahseden müdür personelin bir aylik heyet raporunu imzaladı , çocuğuna bakmak için aldığı izin o da. hani nerede hak? 4saat için söylenmeyen laf kalmadı bana
çok önemsemeyin muhtemelen işleme bile almayacaklar tutanağı ,ama sizde kime güvenmeyeceğinizi görmüş oldunuz..bundan sonra kimseye karşı sessiz kalmayın.
Bugün bayagi sivrildim , saygısız desinler umrumda değil artik, saf ve sessiz yerine konmaktansa. anladım ki kimse haketmiyor kendisine yumuşak davranılmayi.

Bugunku saatlik izninizi de onceden imzalatmaliydiniz. İdare su anda hakli gorunuyor uzgunum ama.

Bir dahaki sefere saatlik izninizin suresi belli degilse donus saatiniz acik olmak kaydi ile sefinize imzalattirin mutlaka. Geldigim saati siz yazarsiniz uzerine sonradan deyin. Yazik olmasin.

Şefimin haberi olsa bile mi? Bazıları iznini bile gelince yaptırıyor ben alıp almama durumum belli olmadigi için gelince yaptırırım dedim. Ama yok kimseye guvenmicem anladım bunu bugün. Yazıysa yazı..

Şefimin haberi olsa bile mi? Bazıları iznini bile gelince yaptırıyor ben alıp almama durumum belli olmadigi için gelince yaptırırım dedim. Ama yok kimseye guvenmicem anladım bunu bugün. Yazıysa yazı..
Kesinlikle soz ucar yazi kalir cunku. İnsanlar oyle kaypak oyle yalanci ki. Konusmadik haberim yok bile diyebilir sefiniz. Sonra siz suclu olursunuz bu olayda oldugu gibi. Moraller bozulmasin,her sey yazili imzali olsun. En kotu ihtimal konusulan her seyi mail ortamina dökün. Baktiniz imzalamiyor veya mirin kirin ediyorlar,aninda mail atin,”konustugumuz gibi su tarihte su saatte “bla bla seklinde yazin ki kuyunuzu kazamasinlar.

Cok gecmis olsun

İş hayatında kimseye güven olmuyor. Size tavsiyem şakın ha herkes yapıyor gibi bir açıklama yapmayın sözlü veya yazılı. Tüm çalışanları ve yöneticileri karşınıza alırsınız

Neden heyet raporu olanla kendinizi bir tuttunuz ki
Sizinde raporunuz olur o imzalanmasaydı hadi kıyaslama normal olurdu da
Şu durumda çok alakasız
Saatlik diye önemsenmesin mi
Abisinin nikahına gidip gidemeyeceği son ana kadar belli olmadığı için işe takımla gelen bir çalışan var bildiğim
Bundan sonra imzalatın
Kullanmazsanız dönünce isteyip yırtın
Söz uçar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…