Hakkımı Nasıl Arayabilirim ?

Buz lazer sirf yeni cikti diye insanlar ona odaklandi annem teyzelerim halalarim ablamlar hep ona gitti 9 kisiden sadece 2 si memnun kaldi annem ve ablam. Onlardada zaten tuy yoktu elleriyle eldivenle koparsalar bile rahat rahat yazi gecirirlerdi bak o kadar soyluyeyim. Bende yaklasik 7 yil once cihazi eski ama muhiti yeri oldukca elit bir yere denk geldim. Nasil yaziliyor bilmiyorum ama okunusu aypiel. Nereye sorsaam aaa o cok eski makine dediler. Ama var hala bi cok yerde. Ve ben kimi gotursem cok memnun kaldi. Benim oyleki gozenek adina hicbirsey kalmamis. Asla yani kilın cikablicegi gozenek bile yok olmus. Dehset memnunum. Yaklasik 5 yildir asla bacaklarima bel kismima koltuk altima ne bir jilet ne bi agda hicbisey degmedi. Atis dahi atilmiyo yillardir. O makineyi bulun. Var aslinda heryerde yapmak istemiyolar cunku yeni makinelr oldukca pahali islemi. Tekrar genitale baslayacahim biliyosunuz orasi bitmiyo ama orda tek tuk var baslarsam yine o makineye baslarim
Ipl bitirmez uyutur tüyleri ama. Karıştırıyor olmalısınız.

Benim gittiğim yer hiç paket halinde satmıyordu kılların azalma durumu kişiden kişiye değişebilir garantisi yok diyorlardı. Sırf bu yüzden güvendim onlara. Paket halinde satanlara hiç güvenmiyorum. 3 seansa rağmen o kadar azaldı ki çok memnun kaldım şimdiden. Şikayet ederseniz bir işe yarayacağını düşünmüyorum. Sözleşmeyi tüm ihtimalleri göze alarak hazırlamışlardır

Buz lazere yazıldım toplam 17 seans olarak anlaştık ve bu seanslar sonucu tamamen gitmiyor yüzde 80 gider dediler. Ben de yüzde 80ede ikna oldum. Şuan 17 seans doldu ama kıl köklerim hala çıkıyor seyrelme var ama ben o şekilde ne etek giyinebilirim ne elbise. E bu şekil olacaksa benim yine temizlemem gerekiyorsa ben bu işte ne anladım... Tüm vucüt anlaşmıştık buz lazer ama istediğim gibi olmadı giden parama acıdım. Bugün seansım var ama bitti oldu demeye getiriyorlar öyle anladım.

Kızlar lazer genel olarak mı böyle ? Ben mi kötü yere denk geldim. Şimdi ne yapmam lazım , hakkımı nasıl arayabilirim, şikayet etsem nereye edeceğim ,bir sonuç çıkar mı ?
Sektör dolandirici dolmus, ben bıyık çene kaş arası yaptirmistim 5 yıl önce ise yaradı yaptığınız yer ile alakalı veya siz lazere uygun ten ve kıl a sahip değilsiniz

Benim ablamda buz lazere gitti 9 seans diye hatırlıyorum. Onda %30 gibi bir azalma oldu. Hala ağdayla uğraşıyor. Bu kişiden kişiye de değişiyor sanırım. Bir de gittiğiniz yer buzlazer sitesinde olan orijinal makine kullanan kliniklerden mi? çoğu yer buz lazer diyor ama sadece buz başlıklı. yani gerçeğiyle alakası yok. makinenin adı neydi? bunlar da önemli.
Adını hiç bilmiyorum dikkat etmedim. Aslında çok doğru dedin bakmak lazım ama anlamadgm için hiç bakmadım. Buz lazer sitesi oldgnu da sonradan öğrendim. Orda adı yok. Bunu oranın yöneticisine sordm bizimki daha iyi dedi😏

Bu fatura işi ne oluyor yani bi makine var aldıkları paraya dair fatura mı çıkarıyorlar ve bunun karşılığında vergi mi veriyorlar 🤔 ben tel tedavisi görüyorum orda da ödeme yaptım bi ödeme kartı olur ya ona yaxıyorlar. Fatura falan orda da verilmedi

Kaç para verdiğinizi bilmiyorum da ben gittim 1 ipl ev tipi lazer aldım 10 kere falan yaptım 3 senedir senede 1 kere yapıyorum. Makineleri düzgün değil ya da güzel uygulamadılar heralde.

Ben tek seansa 1000 TL ödedim, 3 hafta arayla yapıyorlar, 1.seansta çok ciddi şekilde fark gördüm. Sizin makinenin Soprano ICE olduğuna emin misiniz? 17seans çok değil mi, yani bana

ilk 3-4 ay 3 haftada 1
sonra 6 haftada 1 kez tarama

dediler. Ne kadar ödeme yaptınız 17 seans için?
Sizinki çok fazlaymış buz lazer sitesinde adı var sanırım sizin gttgnz yerin. Ben bunu sonradan öğrendim kontrol ettim adı yok sitede o yerin. Ama buz lazer dedlr. 2 sene önce 2000 tl yazıldm ben

Sektör dolandirici dolmus, ben bıyık çene kaş arası yaptirmistim 5 yıl önce ise yaradı yaptığınız yer ile alakalı veya siz lazere uygun ten ve kıl a sahip değilsiniz
Ben beyaz tenliyim aşırı kıl yok ben de. Bacağım mesela üstü tüy diz kapak altı kıldır. Yani bacakta mesela 10,15 tane kıl kalsa bile o şekilde etek giyinrmezsin yine temizlenmesi gerekiyor

Kaç para verdiğinizi bilmiyorum da ben gittim 1 ipl ev tipi lazer aldım 10 kere falan yaptım 3 senedir senede 1 kere yapıyorum. Makineleri düzgün değil ya da güzel uygulamadılar heralde.
İpl ne oluyor atış bitince doldurma imkanı var mı ?

Buz lazere yazıldım toplam 17 seans olarak anlaştık ve bu seanslar sonucu tamamen gitmiyor yüzde 80 gider dediler. Ben de yüzde 80ede ikna oldum. Şuan 17 seans doldu ama kıl köklerim hala çıkıyor seyrelme var ama ben o şekilde ne etek giyinebilirim ne elbise. E bu şekil olacaksa benim yine temizlemem gerekiyorsa ben bu işte ne anladım... Tüm vucüt anlaşmıştık buz lazer ama istediğim gibi olmadı giden parama acıdım. Bugün seansım var ama bitti oldu demeye getiriyorlar öyle anladım.

Kızlar lazer genel olarak mı böyle ? Ben mi kötü yere denk geldim. Şimdi ne yapmam lazım , hakkımı nasıl arayabilirim, şikayet etsem nereye edeceğim ,bir sonuç çıkar mı ?
Malesef hiçbirşey yapamıyorsunuz 6 ay sonra hepsi geri çıkcak ara verdiğinizde keşke doktor olan yerleri araştırsaydınız.Ucuz etin yahnisi pek olur.Böyle böyle bizi kandırıyolar hep yok bitme garantili yok alex cihaz falan ıpl ya hepsi doktor olmadan o cihazları almaları çok zor.Geçmiş olsun.

Sizinki çok fazlaymış buz lazer sitesinde adı var sanırım sizin gttgnz yerin. Ben bunu sonradan öğrendim kontrol ettim adı yok sitede o yerin. Ama buz lazer dedlr. 2 sene önce 2000 tl yazıldm ben

Evet, buz lazer sitesinde adı var gittiğim yerin. Sizin makinenin buz lazer olmayabileceği aklıma geldi😲 Orjinal makinede sonuç 1.seanstan sonra net görülüyor çünkü.

Buz lazer sirf yeni cikti diye insanlar ona odaklandi annem teyzelerim halalarim ablamlar hep ona gitti 9 kisiden sadece 2 si memnun kaldi annem ve ablam. Onlardada zaten tuy yoktu elleriyle eldivenle koparsalar bile rahat rahat yazi gecirirlerdi bak o kadar soyluyeyim. Bende yaklasik 7 yil once cihazi eski ama muhiti yeri oldukca elit bir yere denk geldim. Nasil yaziliyor bilmiyorum ama okunusu aypiel. Nereye sorsaam aaa o cok eski makine dediler. Ama var hala bi cok yerde. Ve ben kimi gotursem cok memnun kaldi. Benim oyleki gozenek adina hicbirsey kalmamis. Asla yani kilın cikablicegi gozenek bile yok olmus. Dehset memnunum. Yaklasik 5 yildir asla bacaklarima bel kismima koltuk altima ne bir jilet ne bi agda hicbisey degmedi. Atis dahi atilmiyo yillardir. O makineyi bulun. Var aslinda heryerde yapmak istemiyolar cunku yeni makinelr oldukca pahali islemi. Tekrar genitale baslayacahim biliyosunuz orasi bitmiyo ama orda tek tuk var baslarsam yine o makineye baslarim
Ben de IPL ile kurtuldum tüylerden ama herkes bana senin bünyen şanslı ıpl sadece uyutur bitirmez demişlerdi

Allah kahretmesin dandik bir yerde ben de yüzüm için buz lazere gittim erkek gibi olduk valla ne olcak böyle bilmiyorum. Allah'tan maskeler falan çıktı da bir şey görünmüyor ama çok mutsuzum çok...

o sizin vucut yapinizla da alakali.. hormon durumunuzla.. hormonlariniz tuylenmeye zemin hazirliyorsa, icten tedavi olmadikca distan nereye kadar fayda gorulebilir. ben karsi tarafin verdigi sozu tutmus oldugunu goruyorum. 17 seans hizmet almissiniz. daha da tuyler bitmediyse adamlar ne yapabilir?

konuyu okuyan ve ilgilenenlere onerim o paraya evde kendiniz kullanabileceginiz lazer cihazlarindan alin. sinirsiz sekilde elinizin altinda istediginiz her bolgeye uygulayin. amatorlerin kullanimina da uygun. bende var. cok sukur zarari yok en yuksek seviyede dahi yakici degil cildi.

ya ev tıpı lazer yanı ipl cıhazlarla evde kendınız bu ısı halledeceksınız
ya da adam akıllı alexandrite lazer yaptıracaksınız uzman elde

buz muz utuleme yontemıymıs hıpnoz mus falan mıs fılanmıs tamamen pazarlama stratejılerı hıc bır ıse yaramazlar

Back
X