Takdir etdim sizi inanınki..
Alacağınız 100 TL de olsa, adli makamlara başvurmanız, benimde içimin soğumasına sebep oldu, teşekkürler
Sadece iş dünyasında değil, genel manada benimde böyle inatlarım, hırslarım vardır..Takdım mı takarım yani
Sinirim geçene kadar, karşımdakini sindirip, el aman diyene kadar uğraşırım..Hakkımı alsamda olur almasamda, maksat haddini bildirmek..Tabi büyük zarara uğrayacaksam sonuna kadar giderim ve elimden geleni ardıma koymam..
İnsanı aptal yerine koyup, zekanızı küçümseyenlere tahammülünüz yok galiba sizinde..
Yaptığınız hak arama sürecinde, kendimi görüyorum ve sürüm sürüm süründürün onları diyorum..Pire için yorgan yakın, yakınki bi daha böyle şeylere cesaretleri olmasın..
Keşke herkes sizin gibi olsa da, bu hak hukuk bilmeyen, haramla helali birbirine karıştıran patron müsveddeleri silinip süpürülse piyasadan..
Gerçekden tebrik ediyorum sizi..
Surekli dua et. Yanlis hesap, hakyemek mutlaka bir cezasi olacaktir.sabret
canım valla özel sektör gerçekten zor.ben okuldan mezun olduğumda kpss ye dahi girmedim çünkü idealim çevreden çok saygın görünen ,reklamını iyi yapmış bir kolej de işe başlamaktı..onun sınavına deliler gibi çalıştım kazandım ve işe başladım öğretmen olarak..ancak çok geçmeden neferet eder oldum ,mesai dışında çalıştırmalarmı dersiniz,hafta sonları velilerin gözünü boyamak için çaylara ,yemeklere katılmak zorunda olmak hatta bu organizasyonu bizzat üstlenip canım çıkana kadar çalışmak,ders aralarında 1 saat boşluğumda dahi öğretmenler odasında dinlanme imkanım yoktu,kütüphanenin düzeltilmesi dahi herşeyi yapmamızı istiyolarsı.sigortman yatıyodu ama maaşı okulda elden alıyorduk ve hiç düzenli vermiyolardı sürekli kesinti yapıyolardı,hatta veliler için düzenlenen yemek ,çoy organizasyonlarını hazırlayıp oturmamamıza rağmen iki lokma yiyorsak onun dahi parasını kesiyolardı nacak 1. dönem bittiğinde bu okul için bu kadar emek vermemin ne kadar yanlış olduğunu daha iyi anladım.öğrenciler karnelerini almıştı ve benim notlarımın hepsi değişmişti tüm öğrencilerin notu 5...inanamadım ve müdürle konuştum.o da burda işlerin böyle olduğunu ve beğenmiyosam çalışmazmışım öyle dedi.bunun üstüne istifa ettim kpss ye girdim ve atandım devlet okuluna ohhhh ...kolejden aldığım maaştan düşükte alsam haklarım var ..
Hem dua hem beddua ediyorum. Ne yalan söyliyim.
Siz de bana dua edin.
canım valla özel sektör gerçekten zor.ben okuldan mezun olduğumda kpss ye dahi girmedim çünkü idealim çevreden çok saygın görünen ,reklamını iyi yapmış bir kolej de işe başlamaktı..onun sınavına deliler gibi çalıştım kazandım ve işe başladım öğretmen olarak..ancak çok geçmeden neferet eder oldum ,mesai dışında çalıştırmalarmı dersiniz,hafta sonları velilerin gözünü boyamak için çaylara ,yemeklere katılmak zorunda olmak hatta bu organizasyonu bizzat üstlenip canım çıkana kadar çalışmak,ders aralarında 1 saat boşluğumda dahi öğretmenler odasında dinlanme imkanım yoktu,kütüphanenin düzeltilmesi dahi herşeyi yapmamızı istiyolarsı.sigortman yatıyodu ama maaşı okulda elden alıyorduk ve hiç düzenli vermiyolardı sürekli kesinti yapıyolardı,hatta veliler için düzenlenen yemek ,çoy organizasyonlarını hazırlayıp oturmamamıza rağmen iki lokma yiyorsak onun dahi parasını kesiyolardı nacak 1. dönem bittiğinde bu okul için bu kadar emek vermemin ne kadar yanlış olduğunu daha iyi anladım.öğrenciler karnelerini almıştı ve benim notlarımın hepsi değişmişti tüm öğrencilerin notu 5...inanamadım ve müdürle konuştum.o da burda işlerin böyle olduğunu ve beğenmiyosam çalışmazmışım öyle dedi.bunun üstüne istifa ettim kpss ye girdim ve atandım devlet okuluna ohhhh ...kolejden aldığım maaştan düşükte alsam haklarım var ..
icraya vermekle hata yapmışsınız. elinizde bi karar yok kı. once iş mahkemesine dava açacaktınız sonra kazandığınız kararı icraya koyacaktınız. ona itiraz edemezler cunku.
sorunuz olursa yardımcı olurum
İcraya nasıl verdiniz anlamadım ama İş Kanunu işçiler önceliklidir her zaman
Size para ödendiğine dair bir banka hesabı yada imzaladığınız evrak yoksa karşı taraf ödediğini ispalayamayacaktır.
İş mahkemesine başvurup orda çalıştığınızı belgeleyebilirseniz davayı çok yüksek ihtimalle kazanırsınız.
Biraz uzun sürer ama :))
Yoo karıştırmadım..
İş geçiciliğine diye sigorta konusunu önemsemediğinizi belirtmiştiniz..
Sanırım bana yazmıştınız o yorumu, yanlış hatırlıyor da olabilirim.
-
Ben paramı kavga ederek aldım. Babam maliyeci ve cidden büyük bir açıklarını buldum. Onunla tehdit ettim. Paramı da daha doğrusu aldırdım. Korkudan gidip alamadım o kadar kavganın üzerine
Bildiğin bir açıkları falan yok mu?
Çok kötü bir durum ya çalış çalış hakkını vermesinler.Ramazan ayı gibi bir ayda kul hakkına girmişler.Onlarda elbet sana yaşattıklarını yaşayacaklardır.Beddua etme.Anlayabiliyorum seni işsizlik bu kadar fazlayken bazı şeylerden taviz veriyor insan ama karşındaki vicdansız olunca yapılacak bir şey kalmıyor.Onlar Allah'ından bulucaklardır hiç merak etme ama sen hukuken elinden ne geliyorsa yapmayı dene,bırakma işin peşinide görsün onlarda günlerini.
Şirketin bilgilerini alıp götürmekle suçlandım bugün! Yani resmen hırsızlıkla suçlanıyorum.
Onu bana da yaptılar
Demek ki hepsinin izlediği yol aynı.
Sakinleş, özelden görüşelim demişsin bi' de.
Bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?