sizde kendinizce haklı olabilirsiniz ama yapmanız gereken iş bu beğenmiyorsanız yapmayacaksınız daha arka planda çalışacaksınız kimse o kadroyu zorla yazdırmadı sizlere. Ben diyabet hastasıyım bazen o kadar rahatsızlanıyorum ki dışardayken çaktırmamak için kendimle boğuşuyorum dalgınlaşıyorum duyduğumu anlamayabiliyorum bu beni küçümseme hakkını veya eğitimimi, yaşımı sorgulama hakkı vermiyor. Eşiyle kavga edebilir, ailesinden hakaret duyabilir vs vs o kadar çok sebep üretilebilir ki...
Sizin söylediğinizden yola çıkarak bir örnek vermek istiyorum. Bir keresinde üniversite harcımı yatırmak için sıra bekliyordum yanımda genç bir adam o kadar kokuyordu ki nefsime uysam ne pis adam bu kadar bakımsız olunur mu bilmem ne diyebilirdim. Sohbet ettik biraz annesi 4 gündür komadaymış eve dahi gidememiş üzerini değiştirememiş inşaatta çalışıyormuş kardeşinin harcını yatırmak için gelmiş. Yorgunluktan cümleleri toparlayamıyordu bile. Konuşmasak ben onun ne kadar pis biri olduğunu düşünürdüm
Kimin ne durumda yaşadığını bilemezsiniz kendinizi insanların yerine koyun ve o şekilde muamele yapın
Ben konuda 25 kuruş için ah ettiğini vurgulamadım sorun zaten para değil saf değilim o kadar 25 kuruş eksik çıktığında -ki kendini olgunlaşmış insan statüsüne sokabiliyorsa orada göstermeliydi olgunluğunu. anlatmak istediğimi anlamayacaksınız o yüzden kendimi daha fazla paralamak istemiyorum.
Sonuçta bir insan haksız da olsa kendine göre haklıdır...
Bak canım uzaktan davulun sesi gerçekten hoş geliyor, sanıyorum çalışmıyorsun ama inşallah birgün güzel bir mevkide yer alacak ve insanlarla ugrasmanın zorlugunu ıyı kötü göreceksin. öyle bırak git demekle olmuyor bu işler ki bir çogumuz severek girdik bu işe ve ben hala çok severek yapıyorum, neden bir kaçı yüzünden bırakıp gidelim? beni kötü davranılarak sogutmaya hakkı var mı kimsenin? tabiki seninde dalgın yorgun oldun dıye kımsenın küçük görme hakkı yok. öyle farklı ınsanlarla karsılasıyoruz ki iş hayatı eve gelince atmak zorundayız üzerimizden iş gömleğini, ev hanımı gömleğimizi giyiyoruz böylede olmalı..
2.değineceğim ıkı yorumunuda aydınlatmak ıstıyorum: -ki kendini olgunlaşmış insan statüsüne sokabiliyorsa orada göstermeliydi..
cümlene ithafen..
olgunluk yaptım haklıydım vs demedım kı,konuya gerı donersen müsterinin bana bu şekilde yaklastıgını okuyacaksın.
bu arada geçmiş olsun, ve kpps içinde başarılar diliyorum..