- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi siderolites
Allah yardım etsin yaş ilerledikçe tahammülümüzde azalıyor gelecek korkutuyor beni evlilikten soğumak korkutuyor işkence bu çünkü Allah akıl versin bu erkeklereBende de var aynı kocadan malesef
bir de öle özür falan da dilediğini hiiçç duymadım şimdiye kadar
senin ki yine diliyormuş o da bir erdem uzatması hoş olmasa da
haklı haksız küser tribe girer çok mecbur olduğu şeylerde konuşur çocukla ilgili falan bunlar hep aynı durumlar
sonrası hep bir karış surat laf sokmalar falan
şimdiye kadar hep adım atardım haklı olduğum da bile niye böyle yapıyosun diye sorardım
bir de bir ton onun kendini haklı çıkarmalarını dinler zeytinyağı gibi üste çıkar bir bakmışsın sen suçlusun
ki çoğu gereksiz şeyler fındık kabuğunu doldurmaz üzülürüm kahrolurum hiç duymaz
arada önemli olanlar da var !! hatta benim yüzde yüz haklı olduklarım çünkü evli adama yakışmayacak şeyler açık yazmak istemiyorum ama şu malum internet sanal alem zırvalıkları ile ilgili hoşlanmadıklarım![]()
bırak bağırmayı elimden geldiğince makul anlatıp ağlarım karşısında hiç oralı olmaz
bide ukalaca ben ne yapcağımı bilmiyorum ya sen söyle bi liste yap ben onları yapıyım falan diye ört basar eder yanlışlarını
asla kabulu yoktur asla hatalı değildir.
sevdiğine inanıyorum bende çok seviyorum aslında merhametlidir ama böle küslük zamanlarında içine resmen
başka biri kaçıyor sanki
ama asla şimdiye kadar yataklarımızı ayırmadık arkamızı dönüp yatarız çoğu zaman ben yanaşmazsam yanaşmaz inattır.
baktım hep adım ben atıyorum konuşmaya çalışıyorum son zamanlarda ben de onun gibi olmaya karar verdim çok anlattım konuşalım anlaşalım uzatacak bi durum yok diye
ama nerde dinleyecek kendi doğruları var ya...
son küsmemiz 10 gün sürdü umursamadım çocuğumla ilgilendim baktı benden adım yok malum ihtiyaçlar olunca yanaştı
2 3 surat yaptım ama kendimi ve evliliğimi soğutmamak için uzatmadım yine
hiç sevmem de küslüğükonuşursun anlatırsın derdini hiç çözülmeyeceğini sandığın şeylere bile bi yol bulunur
yeter ki güzel yaklaş ego tatmini değil de karşındakini yerine koyarak bak olaylara diye çok anlattım
hatam vardır mükemmel olduğumu asla söyleyemem
ama bilmeden olabilir ama özellikle karşımdakini asla üzemem
ama üzülen hep ben oluyorum dürüst olayım senin gibi boşanma benimde geçti aklımdan bir ömür böyle
çekebilir miyim acaba diye hep sevgim ağır bastı sonrasında ki yaşamı kaldıramayabilirim çocuğumla diye
kafamdan atmaya çalıştım bazen boğasım geliyor bazen içine sokasım
hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka çarem yok
biraz uzun oldu kusura bakmayın ama konuyu görünce çok dolmuşum paylaşmak istedim
sizin barıştığınıza sevindim inşalla hiç olmaz küslükler