- 8 Ekim 2010
- 875
- 184
- 323
- 38
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
Ona göre benim yüzümden böyle oluyor ben tartışma çıkarmasambirşey yokBu şekilde devam edemeyeceğinizi söyleyin. Bakalım ne tepki verecek?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona göre benim yüzümden böyle oluyor ben tartışma çıkarmasambirşey yokBu şekilde devam edemeyeceğinizi söyleyin. Bakalım ne tepki verecek?
Peki tartışma sebepleriniz neler genellikle?Ona göre benim yüzümden böyle oluyor ben tartışma çıkarmasambirşey yok
Bu da en büyük manipülasyon cümlelerinden biri. Bi dahakine 3-5 gün sonra hiçbisey olmamış gibi geldiğinde siz soğuk yapmaya devam edin, "madem ben konuşunca tartışma çıkıyor konuşmama gerek yok " deyin çekilin kenara. Biraz da o kivransin bakalım. Bu arada kısasa kısası önermeyenler olmuş, ben tam tersini düşünüyorum. Böyle adamları kendi yontemleriyle sürüm sürüm süründürmek bunların anladığı dilin ta kendisi. Bazen ben de eşime, eşimin bana yaptığı hoş olmayan davranışların aynılarını yapıyorum, sonra da alaylı alaylı "noldu, rahatsız mı oldun?" Diyorum. Hem kendisi ne halt yediğini anlıyor hem ben tatmin oluyorumOna göre benim yüzümden böyle oluyor ben tartışma çıkarmasambirşey yok
Önerinizi deneyeceğim hem manipüle ediliyorum hem de eşimin istediği zaman konuşuyoruz istemediği zaman konuşmuyoruzBu da en büyük manipülasyon cümlelerinden biri. Bi dahakine 3-5 gün sonra hiçbisey olmamış gibi geldiğinde siz soğuk yapmaya devam edin, "madem ben konuşunca tartışma çıkıyor konuşmama gerek yok " deyin çekilin kenara. Biraz da o kivransin bakalım. Bu arada kısasa kısası önermeyenler olmuş, ben tam tersini düşünüyorum. Böyle adamları kendi yontemleriyle sürüm sürüm süründürmek bunların anladığı dilin ta kendisi. Bazen ben de eşime, eşimin bana yaptığı hoş olmayan davranışların aynılarını yapıyorum, sonra da alaylı alaylı "noldu, rahatsız mı oldun?" Diyorum. Hem kendisi ne halt yediğini anlıyor hem ben tatmin oluyorum
Böylelerine hissettirdikleri hissettirilmediği müddetçe (Bihter Ziyagil cümlesi gibi oldu dsdsh) empati yapamıyor duygu yoksunları anca o şekil anlıyolarBu da en büyük manipülasyon cümlelerinden biri. Bi dahakine 3-5 gün sonra hiçbisey olmamış gibi geldiğinde siz soğuk yapmaya devam edin, "madem ben konuşunca tartışma çıkıyor konuşmama gerek yok " deyin çekilin kenara. Biraz da o kivransin bakalım. Bu arada kısasa kısası önermeyenler olmuş, ben tam tersini düşünüyorum. Böyle adamları kendi yontemleriyle sürüm sürüm süründürmek bunların anladığı dilin ta kendisi. Bazen ben de eşime, eşimin bana yaptığı hoş olmayan davranışların aynılarını yapıyorum, sonra da alaylı alaylı "noldu, rahatsız mı oldun?" Diyorum. Hem kendisi ne halt yediğini anlıyor hem ben tatmin oluyorum
Haklısınız ben hep uzatmama taraftarıydım inşallah iradeli davranabilirimBöylelerine hissettirdikleri hissettirilmediği müddetçe (Bihter Ziyagil cümlesi gibi oldu dsdsh) empati yapamıyor duygu yoksunları anca o şekil anlıyolar
Konuşarak çözülmüyorsa valla kısasa kısas yapın bence. Siz de konuşmayın. Bir evin içinde kaç gün konuşmayacak acaba. Çok sinir bozucu ya. Ya da hiçbir şey olmamış gibi davranınMerhaba arkadaşlar,eşim aşırı inatçı, tartışmalardan sonra küsen mesafe koyan eşe nasıl davranılır? Gerçekten çok bunaldım, eşim her tartışmadan sonra büyük bi mesafe koyuyor aynı evin içinde küslük huzursuzluk olmasın diye adım atan hep ben oluyorum, tartışırken hı hı haklısın sensin deyip beni daha da sinirlendiriyor. İyiyken herşey iyi ama en ufak bir sorunda bunları yaşamaktan bunaldım. Ben de mesafeli olmayı denedim 3 5 gün sonra kendiliğinden geliyor hiçbirşey olmamış gibi davranıyor.Ömür boyu tartışmalardan sonra onu yok sayıp birşey yokmuş gibi mi davranacağım.Oyun oynar gibi.. 3 günlük dünya da sürekli strateji mi yapılır gerçekten anlayamıyorum
Sakinleştiğimizde güzelce konuşuyoruz, evde eğlence sohbet muhabbet ama bir tartışma çıksın aman Allahım yok saymalar küsmeler.
Defalarca konuştum konuşarak çözemedim.O beni yok saydıkça ben uzaklaşıyorum. Fikirleriniz benim için çok kıymetli, şimdiden herkese teşekkür ederim.
Erkeğin küseni iğrençtir. Çekilmezdir. Kendini değersiz hissetmektir.Merhaba arkadaşlar,eşim aşırı inatçı, tartışmalardan sonra küsen mesafe koyan eşe nasıl davranılır? Gerçekten çok bunaldım, eşim her tartışmadan sonra büyük bi mesafe koyuyor aynı evin içinde küslük huzursuzluk olmasın diye adım atan hep ben oluyorum, tartışırken hı hı haklısın sensin deyip beni daha da sinirlendiriyor. İyiyken herşey iyi ama en ufak bir sorunda bunları yaşamaktan bunaldım. Ben de mesafeli olmayı denedim 3 5 gün sonra kendiliğinden geliyor hiçbirşey olmamış gibi davranıyor.Ömür boyu tartışmalardan sonra onu yok sayıp birşey yokmuş gibi mi davranacağım.Oyun oynar gibi.. 3 günlük dünya da sürekli strateji mi yapılır gerçekten anlayamıyorum
Sakinleştiğimizde güzelce konuşuyoruz, evde eğlence sohbet muhabbet ama bir tartışma çıksın aman Allahım yok saymalar küsmeler.
Defalarca konuştum konuşarak çözemedim.O beni yok saydıkça ben uzaklaşıyorum. Fikirleriniz benim için çok kıymetli, şimdiden herkese teşekkür ederim.
Konuşmadım kendi hayatıma baktım hiçbirşey yokmuş gibi konuşmaya başladı bu konuyu konularak çözemeyecwieğiz ne yapacağım bilmiyorumKonuşarak çözülmüyorsa valla kısasa kısas yapın bence. Siz de konuşmayın. Bir evin içinde kaç gün konuşmayacak acaba. Çok sinir bozucu ya. Ya da hiçbir şey olmamış gibi davranınAşırı sinir bozucuuuuu. Ben olsam bende konuşmam o konuşana kadar. Öyle ki sesimi bile duyurmam. Gık demem. Anlasın biraz ne yaptığını.
Çok mutlu olmanızı dilerim.Erkeğin küseni iğrençtir. Çekilmezdir. Kendini değersiz hissetmektir.
Değişir diye beklemek zaman kaybıdır.
Birde bunun normalde de hiç sohbet etmeyeni vardır ki, Düşman başına.
Şükürler olsun ben 2 buçuk yıl önce (toplamda 4 yıl, dava ile) kurtuldum.