• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haklı haksız küsen eş...

biraz korkutsanız mı acaba? eşinizin bu rahatlığına çok şaşırdım. ciddi ciddi konuşun ya bi uzmandan yardım al yada boşanırız diyin. ben bu şekilde evliik istemiyorum diyip resti çekin bakalım napıcak? ben bile sinir oldum 20 gün çok uzun bi süre... 20 gün sonrada bazı istekleri olunca mı yanaşıyor yoksa gerçekten barışmak istediği için mi?
1 hafta sonra zaten ben çıldırıyorum gidiyorum konuşalım diyorum öyle 1-2 saat konuşup barışıyoruz, en uzun 15-20 gün sürdü onda da ben barışmadım zaten onun üzerinden 1.5 yıl geçti öyle küsemedi şimdi unuttu heralde o günleri, ben ona dedim böyle küseceksen boşan git dedim ya da cesaretin yoksa ben boşanayım dedim dönüp bana dediği ben boşanmam sen boşanırsan da boşanmamak için elimden geleni yaparım dedi, ama benim eşim zaten duygularını belli edemez şuan ağlıyorda olabilir ama ben bilmiyorum sorunda bu bilmiyorum sevgisini bana belli eder ama herkesin bir tarzı var işte öyle büyütülmüş erkek ağlamaz erkek ağzını ayırarak gülmez felan diye, şimdide üzgünse anlamıyorum bir kere de bana seninle konuşmadığım süre boyunca tansiyonum düşmüyor diyor gelde aklını oynatma yani bu ne şimdi allahım dert yok ortada halimize bak benim dengen bozuluyor valla anneyim ben kızıma nasıl davranıcam böyle tikli deli bir tip olucam 10 sene sonra

bunun babası da böyle hatta eşim dalga geçer babasıyla ve çocukluğu bunların burnundan getirmiş adam 10 yaşındaki çocuğa küser mi küsermiş, kayınvalidem çok çekmiş şuan 70 yaşında adam hala küsüyor kaynanam da diyor ki ohh küssede kafamı dinlesem biraz küsüyor sonra kendi kendine barışıyor diyor, benim ki de böyle olucak heralde ama ben olayı buşekilde basite indirgiyemiyorum benim karakterim de bir insanla kolay kolay küsmem küsersem de bir daha asla barışmam

hasta olacağım korkuyorum saçlarım beyazladı evlendim evleneli çok üzülüyorum beddua etmek istemiyorum yine ben üzülürüm çünkü allah hidayet versin diyorum ama nereye kadar....

anlatayım benim arabanın kaskosu geldi kasko yaptırdım kaskoyu yapan arkadaşta dedi ki' aa senin şu şirketten bireysel emekliliğin mi var? bilsem ben yapardım dedi' ben yok dedim belki eşimin vardır dedim neyse konuyu kapattık soyadından felan görmüş, sonra akşam eşime sordum senin 2 tane mi bireysel emekliliğin var dedim yok dedi ee peki bu firmadan ne işin var dedim, yok dedi ben sinir oldum, tabi bu da dedi ki bana' ya didik didik ne soruyorsun?' dedi ben de bir şey sormuyorum normal soru sordum dedim bu hemen sinirlendi( bence başka bir konuya sinirliydi bana patladı!) yani eşimsin yatırımını bilmeyeyim mi dedim o da dedi ki ben senin birikimini yatırımını soruyor muyum dedi tabi ben çok üzüldüm sonrada konuşmayı bağırarak devam etti hem de çok bağırdı sonra bende biraz yatak odasına gittim 15 dakka geçince mutfağa yanına gittim başını masaya koymuştu kaldırdı özür dilerim öyle söylemek istemedim ben şu bankada ki emekliliğimi şu şirkete taşıdım daha çok kazandırdığı için sen de maillerimi kontrol edip benim ağzımı arıyorsun sandım sinirlendim dedi, ben de bunu bu şekilde söylesen ne olucaktı dedim bu sefer seviyesizliğin dibini gördüm hiç yakışmıyor dedim çıktım mutfaktan 5 gün oldu yüzüne bakmadım o da benim bakmıyor,yani geliri belli zaten yarısını ev kredisine veriyor öyle ciddi bir yatırım yapacak durumu yo benim parama gelirime hiiç karışmaz bugün gitsem bir ev alsam bir şey demez öyle bir adamın dönüp hani herkesin yatırımı kendine gibi bir laf etmesi ayrıca üzdü beni bir de bağırması cabası
Gerçekten saçma sapan bir tepki olmuş, ama bence de sizin dediğiniz gibi başka bişeye dolmuş, size patlamış. Özür de dilemiş aslında, belki sonra o "seviyesiz" lafına takıldı. Bence siz adım atın, uzatmayalım lütfen diyin. Suçlayarak değilde ben diliyle konuşun. Bilseydim bu kadar yalnış algılayacağını asla sormazdım, bana güvendiğin kadar benim de sana güvenim var. Ama böyle sesini yükseltince çok kırıldım, değersiz hissettim gibi...Yeter bu kadar küslük. :)

isyanım şu an buna işte tam anlatmışsın evi temizleyen dolapta en az 3 çeşit yemeği olan eşiyle prensmiş gibi ilgilenen çocuğunu büyüten ben küsen o!!!!!!!!!!!!!!!! haa ayrıca hiç kavga edip bağırmam kavga olacaksa kaçarım olayı büyütmem hesap sormam :KK43: öleyim mi ben daha ne yapim:KK43:
canım işte bu yüzden
çok fedakarlık edip dediğin gibi prens gibi davranınca
böyle şımarıp abuklaşıyorlar

11 yıllık evliyim benim eş de çok küserdi başlardan
bende hiç gelemem küslüğe çok üzülürdüm
baktım olmuyo ben üzüldükçe daha da çok yapıyo
bende küsmeyi hiç takmamayı öğrendim
çalışıyor musun? eğer öyleyse h.sonu al kızını ikiniz gezmeye falan çıkın
ona muhtaç gibi durma hiç
işe yarar inşallah
üzüldüğünü sakın belli etme..

Gerçekten saçma sapan bir tepki olmuş, ama bence de sizin dediğiniz gibi başka bişeye dolmuş, size patlamış. Özür de dilemiş aslında, belki sonra o "seviyesiz" lafına takıldı. Bence siz adım atın, uzatmayalım lütfen diyin. Suçlayarak değilde ben diliyle konuşun. Bilseydim bu kadar yalnış algılayacağını asla sormazdım, bana güvendiğin kadar benim de sana güvenim var. Ama böyle sesini yükseltince çok kırıldım, değersiz hissettim gibi...Yeter bu kadar küslük. :)
Bunu hep yapıyorum faydası yok prensken kral oluyor :(

canım işte bu yüzden
çok fedakarlık edip dediğin gibi prens gibi davranınca
böyle şımarıp abuklaşıyorlar

11 yıllık evliyim benim eş de çok küserdi başlardan
bende hiç gelemem küslüğe çok üzülürdüm
baktım olmuyo ben üzüldükçe daha da çok yapıyo
bende küsmeyi hiç takmamayı öğrendim
çalışıyor musun? eğer öyleyse h.sonu al kızını ikiniz gezmeye falan çıkın
ona muhtaç gibi durma hiç
işe yarar inşallah
üzüldüğünü sakın belli etme..
Çalışıyorum ondan çok kazanıyorum diyebilirim kendi aracımda var tam bağımsızım yani sadece kalben bağımlıyım

Benim eşim haklı da olsa haksız da olsa küsüyor, biz sorunlarımızı karşılıklı konuşarak çözemiyoruz zaten öyle ciddi bir problemimizde olmuyor çok şükür ama benim tahammülüm kalmadı artık 5 yıllık evliyiz bu 3. küslüğümüz kavga veya tartışmamız çok yoktur , ben evlilik ve aile kutsallığına inanıp alttan alıyorum carcar başının etini yemiyorum ama artık ben de küsüyorum o küsünce. öyle bir küslük ki bu 1 hafta aynı evde birbirimizin yüzünü görmüyoruz , bitecek gül bi evliliğimiz eşimin saçma kaprisleri yüzünden ondan korkuyorum
Bende ayni durumdayim... Birda artik hic barismiyorda... Uzuntuden.hasta olucam artik..:(

Canım bizim ki az gelmesin biz küstük mü 15 gün küseriz ayrıcauzun sürdüğü için yıpratıyor yani
Biz de çok küserdik, ben küserdim daha doğrusu. İstediğim cevabı alana kadar konuşmaz, yalnız otururdum. 2 kere bavulumu toplayıp gitmeye kalkınca ciddiyetimi anladı, artık küsmeme izin vermiyor ben hatalı da olsam. Küsünce işler çıkmaza giriyor çünkü, çok düşünüyorsun ve aklında mutlaka boşanma oluyor .)
Yalnız kalmak istiyorum desem de tepemde dikiliyor şimdi, saçma sapan bir şeyden güldürene kadar. Ben de küs kalmamaya alıştım

Bunu hep yapıyorum faydası yok prensken kral oluyor :KK43:
Hep yapıyorum derken? Ama 5 sene de 3 kez küslük dediniz. İkiniz de birbirinizden inat sanki :)

Yapmayın lütfen ya...ondan çok kazanıyorsunuz ama ev kredisini bile tek ödüyor bu adam, yanlış mı anladım? Evlilikte hesap ortak olur diyen bir çok erkeğin aksine harcamalarınıza hiç karışmıyor? Sizi sahiplenmiş ve seviyor bence...Böyle kendinizi dolduruşa gelmeyin. Şu an hissetiğiniz kadar evin kralı benim havasında olsaydı, bu kadar kolay seviyorum diyemezdiniz siz de.

Back
X