• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haklı mıyım?

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.321
1.026
333
Kızlar direkt olayı anlatacağım.
Dün eşimle konuştuk. İftardan sonra beraber dışarı çıkalım dolaşalım dedim, anlaştık. İftara yakın telefon etti. İki samimi kankası var onlar aramış buluşalım diye onlar da gelsin mi dedi. Bu kısmı özellikle belirteyim asla böyle şeyleri önemsemem ve arkadaşlarıyla ara sıra takılırız hep beraber. Sadece dün akşam istemedim çünkü uzun zamandır başbaşa dolaşmadık, konuşmadık. Onlar gelince sadece geyik muhabbetler yapıyoruz. Ben gelmiyim siz erkek erkeğe takılın dedim evde işlerim var zaten falan tabii istemedi bizimki. Arkadaşlarına planımız var demiş. Buraya kadar güzel her şey.
İftardan sonra hissettim böyle bir çıkmak istememe, ağırdan alma, ya da daha erken saatte gidip gelme isteğini ve sebebini sordum. Arkadaşları için "Bizi görürlerse?" dedi ya. Mahallede takılırız dedi. Çok sinir oldum. Küçük bir yerde yaşıyoruz. Kafelere falan gitsek karşılaşma ihtimalimiz var ondan dedi galiba. Çok saçma değil mi ???? Planımız illa başkalarıyla randevu, sinema vs. mi olmalı? Başbaşa bir şeyler konuşmak isteyemez miyiz? Bu sebepten tartıştık ve evde uyumak istedim. Yatınca yanıma gelip çıkmak istediğini söyledi reddettim.

İyide neye yaradı bu tavır?
Amaan görsünler canım hesap mı vericez hadi çıkalım veya o zaman uzaklara gidelim çok uzaklaraa diye dalgaya alıp elini tutup çıksaydınız.
Bazen birşeyleri yoluna koymak insanın kendi elinde.
Adam da çıkmayalım dememiş zaten siz uzatmışsınız gidip uyucam vs diyerek.

Amaan görsünler canım hesap mı vericez hadi çıkalım veya o zaman uzaklara gidelim çok uzaklaraa diye dalgaya alıp elini tutup çıksaydınız.

Haklısınız ama sinirlerime hakim olamadım.

Yani eşinizin arkadaşlarına o anda bugün baş başa takılalım dememesi can sıkıcı tabi
ama
sonrasında da siz biraz huysuzlanmışsınız gibi :) ama anlayabiliyorum can sıkıcı
gerekli açıklamayı yapmış planımız var demiş arkadaşlarına, sonrasında görünmek istememiş
keşke çıkalım dediğinde kabul etseydiniz
hayırlısı bakalım

Boşu boşuna gecenizi mahvetmişsiniz. Sizi evde bırakıp gitmemiş.
Sizle birlikte görülüp arkadaşlarının alınmasından çekinmiş, gereksiz bir çekince bence de orası ayrı.
Ama siz bişey olmaz boşver diye telkin edip çıkabilirdiniz, ya da ikinci kez geldiğinde uzatmasaydınız.
Bazen herşeyi çok büyütmemek gerekiyor.

Yani eşinizin arkadaşlarına o anda bugün baş başa takılalım dememesi can sıkıcı tabi
ama
sonrasında da siz biraz huysuzlanmışsınız gibi :) ama anlayabiliyorum can sıkıcı
gerekli açıklamayı yapmış planımız var demiş arkadaşlarına, sonrasında görünmek istememiş
keşke çıkalım dediğinde kabul etseydiniz
hayırlısı bakalım

Hevesim kaçtı çıkmak istemedim. Cidden bozuldum.

Tamamen katiliyorum.

Büyük marketten alışveriş yapmış ve o poşetler ile mahalle bakkalı önünden geçmeye utanan insanlar gibi davranış sergilemiş... Şaka gibi...
Tepkinizi koluna girip dışarı çıkarak vermiş olsaydınız keşke... Ama olan olmuş sağlık olsun ...

Haksizsin(iz). Baska planimiz var derken iftar plani degil yani. O yuzden birileri gorurse yalanci cikmaktan korkmus. Dun gorusseydiniz , her zaman birlikte olacak degilsiniz.

Bir de erkek erkege takilsinlar. Sana teklif etmeleri de sacma.

Boşu boşuna gecenizi mahvetmişsiniz. Sizi evde bırakıp gitmemiş.
Sizle birlikte görülüp arkadaşlarının alınmasından çekinmiş, gereksiz bir çekince bence de orası ayrı.
Ama siz bişey olmaz boşver diye telkin edip çıkabilirdiniz, ya da ikinci kez geldiğinde uzatmasaydınız.
Bazen herşeyi çok büyütmemek gerekiyor.

Aslında büyütmedim. Yani ben ona gezmek istediğim mesajını veriyorum zaten. İsteğim belli önceden plan yapmışız o da belli. Kendimi fazlalık hissettim ya da zorluyormuş gibi hissettim. İçinden gelerek çıkalım demedi gibi geldi bana

Haksizsin(iz). Baska planimiz var derken iftar plani degil yani. O yuzden birileri gorurse yalanci cikmaktan korkmus. Dun gorusseydiniz , her zaman birlikte olacak degilsiniz.

Bir de erkek erkege takilsinlar. Sana teklif etmeleri de sacma.

İftardan sonra planımız var demiş. Bu şekilde konuşuldu iftarla alakası yok. Günlerdir bir yerlere davet ediliyoruz. Uzun zamandır ilk defa başbaşa iftar yaptık. 3. kez evimizde iftar yaptık dün ramazan başladığından beri.

Ek olarak söyleyeyim eşim ne zaman isterse arkadaşlarıyla ya da gruplarıyla çıkıp buluşur zaten o konuda sorun yaşamıyoruz.

İftardan sonra planımız var demiş. Bu şekilde konuşuldu iftarla alakası yok. Günlerdir bir yerlere davet ediliyoruz. Uzun zamandır ilk defa başbaşa iftar yaptık. 3. kez evimizde iftar yaptık dün ramazan başladığından beri.

Ben iftar+ onlarla gorusme beraber anlamisim . Iyi de planimiz var derken , bu disari cikmayacagiz anlamina gelmiyor ki.

Bazı insanlar çookk zor oluyor gercekten sizde o zor ınsanlardan bırısınız sanırım. Hemen herseye tepki gösterıp, herseyı bozan bırı karşıdaki insanı çook yorar. Ben öyle insanlarla sohbet bıle etmek ıstemıyorum.
Sinirlerine hakım olamamakla alakalı degıl bu bende çabuk sınırlenebılıyorum ama sakız gıbı uzatmam. Eşim "bizi görürlerse" dese. Görürse görsünler ben senin arkadaşın değilim eşinim biyeri giderken onları davet etme zorunluluğumuz yok. Başbaşa kalmak istemem anormal bişey değil diye çemkirirdim ama yatağa koşup yatmazdım çıkardım dışarı.

Bazı insanlar çookk zor oluyor gercekten sizde o zor ınsanlardan bırısınız sanırım. Hemen herseye tepki gösterıp, herseyı bozan bırı karşıdaki insanı çook yorar. Ben öyle insanlarla sohbet bıle etmek ıstemıyorum.
Sinirlerine hakım olamamakla alakalı degıl bu bende çabuk sınırlenebılıyorum ama sakız gıbı uzatmam. Eşim "bizi görürlerse" dese. Görürse görsünler ben senin arkadaşın değilim eşinim biyeri giderken onları davet etme zorunluluğumuz yok. Başbaşa kalmak istemem anormal bişey değil diye çemkirirdim ama yatağa koşup yatmazdım çıkardım dışarı.

Bunları ben de söyledim, sonra yattım. Herkesin bir tavrı vardır. Bağırdı çağırdı hiç cevap vermedim

Başbaşa kalmak istemeniz kadar haklı bir durum daha Yok elbette haklısınız ama olayı biraz büyütmüşsünüz..
Daha tatlı dille söyleyebilirdiniz bilmiyorum söylediniz mi tabi , sonuçta sizi bırakıp gitmemiş tamam o zaman ben arkadaşlarımla dışardayım dememiş sizi düşünmüş eşiniz de. Ama ayıp olacağını düşünmüş sanırım diğer tarafa bu da yanlış bir bakış açısı siz karı kocasınız kimseye hesap verme zorunluluğunuz yok bence eşinizle karşılıklı konuşun uzatmayın tartışmanızı.

Back
X