- 21 Temmuz 2015
- 6.685
- 6.068
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
acı bir tecrübe olmuş, ama şükür ki mesleğiniz varmışCanım sana kendi hayatımdan örnek vereyim. Ortalama maaşla çalışan bir mühendis iken eşimle tanıştım. Aramızda aşağı yukarı sizinki gibi bi yaş farkı vardı. Görüşmeye başlarken başka iş baktığımı daha iyi bir yerde olmak istediğimi söyledim, onun da kendi işini kurma hedefleri vardı. Sonra ben istediğim gibi bi iş buldum, yurt içi yurt dışı seyahati bol olan, bir sürü milletten insanla bir arada, 24 yaşımda bir doçent maaşından fazla kazandığım bir işim vardı hamdolsun. Sonra aile birliğini sağlayalım (ayrı şehirlerdeydik), eşim de iş kuracak evimizi geçindirme işi öncelikli olarak onda diyerek bu işi bıraktım daha düşük şartlarda bi iş buldum. Sonra boşandık, o yine işini kurdu ben işi bıraktığımla kaldım. Elhamdülillah bu işimde de eskisi gibi olmasa da yine iyi kazanıyorum mutlu huzurluyum ama bana da bi hayat dersi oldu bu yaşadıklarım.
Erkek arkadaşın kendi açısından bakıyor olaya, yaşım geçiyor, acaba bu kız artık beni beğenmez mi, okulda başkasını bulur mu vs vs soru işaretleri vardır kafasında. Sen kendi yolunu seç kendini seç, yürüyüp yürümeyeceğini aranızdaki sevginin gücü belirleyecek, bunu düşünen de sen değil o olsun boşver. Yoksa bir sürü komplekse girer ezmeye çalışır seni, bu yollardan geçen bi abla tavsiyesi olarak al bu dediklerimi.
okulu seçersem beklemeyecekmiş, ben de sen bilirsin dedim.