- 20 Haziran 2015
- 796
- 448
- 31
Merhaba kk hanımları ben evlendiğimden beri hiç bir konuda haklılığımı ispat edemiyorum eşime karşı kv cevap verdiğim için ve daha sıradan suratım düştüğü için haksız oluyorum ama o konuda haklıyım bunu biliyorum ama sevgili kv tebessüm ederek söylediği için o suçlu olmuyor benimde huyum değil bir şeye kızmışsam aska tebessümle söyleyemem yani eşim bana hiç bi lafın altında kalmamak için annemi benim yanımda azarladın resmen diyor ama böyle birşey yok tek bir laf dedim oda başıma kakma hemen anne laf bu ve ben artık suçlu olmaktan yoruldum oto kontrollü olmamda bana yardım edin lütfen kv ile aynı binadayız çıkma şansım yok eşimin babası yok ve en büyük erkek çocuğu o olduğu için asla bırakıp çıkmaz ama bu durum nişanlı iken böyle değildi yani eşim adaletli davranacağını söylerdi. Ama şuan öyle olmuyor yani hep annesini haklı görüyor eşim için annesine katlanmak zorunda olduğumu söylüyor ve kv ile olan problemler eşimle aramı bozuyor lütfen kırıcı yorum yapmayın yeterince kırgınım hanımlar. Sizden istediğim bana fikir vermeniz mesela kv bana şaka ile karışık laf ettiğinde eşimin yanında nasıl davranmam gerek öfkemi kontrol altına almam için kendime nasıl telkin vermem gerek bi şekilde sakince onu onun silahıyla vurmam lazım çok teşekkür ederim şimdiden...