• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haklimiyim haksiz mi ? Anlamadim

Kaynınıza haklısın abi dediğin an kaybettin bacım. Bana bağıranın ses tellerini keserim. Her zamanki mottom budur :KK48:
edit:imla

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim koca herseyi ayarlamis benden habersiz anahtari paspasin altina birakmis. Nasil bi tavir sergilemem gerek peki
Canim zaten haberin olmadigini soyledin onlara daha neyapbirlirsinki suc kocanda ondada nasil bir kafa varki sana soylememis, sanki sizinle kaliyorlarda esin anahtari birakiyor paspasin altina,hayret birsey sorumsuzluk resmen, unutkanlikmi yapmis anladim, ailesi geliyor sen ailendesin bunu sana haber etmiyor fircayi sen yiyorsun pes ustune gelirlersede tavrini koy vallahi ben bile sinir oldum:KK53:

Önce kocayı düzelt. Böyle saçmalık olur mu? Her şeyi ayarlamışsa bir de mutfağa girip 2 börek açsaymış. Kocana de ki bir daha baban ya da kardeşin bu üslupla konuşursa cevabını veririm. Çeki düzen versinler kendilerine.
eline sağlık canım
insan der ki karısına abimler gelecek biz çıkmayalım yada abisine biz pikniğe gideceğiz sonra bize gelin ne var bunda ya
adam paspasın altındaki anahtara kadar düşünüyor karısını ne duruma düşürdüğünü düşünmüyor
ayrıca kayınpeder ile kaynada ayrı sinir oldum car car bağırma çocuk fırçalar gibi fırçalama neyin nesi
ama tüm suç kocada
o karısının arkasında durmadıkça daha çok bu kadın azar işitir

ben konu sahibinin yerinde olsam tüm bu sinirle kocamı bir haşlarım
sen nasıl benden habersiz ev anahtarını başkasına verirsin misafir çağırırsın yok sayarsın diye ardından da bir güzel ağlarım karşısında bak baban abin bana bunu dedi diye

Canim suclaniyorum neden diye sorgulama. Esin arkanda durmazsa onlarda devam eder. Yüklendikce yüklenirler. Esini karsina al ciddi ciddi konus. Ben ne yaptigini bilen bir kadinim kimse beni cocuk gibi azarlayamaz de. Gelin ile aile arasındaki bağ esine bakar. O nasıl davranırsa, nasıl davranmaları gerektigini hissettirirse onlarda öyle davranir. Paspasın altina anahtar koymak ne demek? Kavga cikarmadan anlat. Kayinpederine, kaynina da uzak seviyeli dur. Sana degil bagirmak, konuscak cesareti bulamasinlar. Ben esinin anlayacagini düsünüyorum. Haklı, haksiz olayina da cok takilma. Tamamen haksiz olsan bile kimse seninle bu sekilde konusamaz.
Haklisiniz ben neden suclu ariorum ki . kimse gelinine bagirmaya hakki yok

Back
X