- Konu Sahibi kelebekx1234
-
Bak ne kadar net doğruyu görüyorsun aslında. Hayatını mahvetmesine izin verme. Bencil bir adamda takılı kalıp, deprasyonlara girme. İyi ki böyle karaktersiz biri için düzeni mi bozmamışım diye şükret, yoluna bak.
Seni gerçekten sevseydi bir başkasıyla hayat kurmanı istemezdi..
Bence şükret yol yakınken göstermiş sana gerçek yüzünü..
Bu adamdan bi cacık olmaz canım..
Böyle kıt muhakemesi olan bir insanın , seni neyle şuçladığının ne önemi var :)evet sükrediyorum aslinda, karaktersiz, vicdansiz
aliskanliklarimdan kurtulamiyorum sadece iste... ve zoruma gitmesi onun beni böyle bir sebepten suclamasini
Amma gömdük adamı yasen pişman olduğunu falan düşündüğünde şüpheye düştüğünde bu topiğin altındakileri oku tekrar tekrar, iyice nefret edersin adamdan
O sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmemis bence. Allahin sevgili kuluymussunuz evlenmeden görmüşsünüz .Birdaha görüşmeyin unutun.
bir insan kendisi için hayatınızdan vazgeçmenizi istiyorsa bencildir bence.madem başka insanla tanışmanızı istiyor tanışın bakalım ne olacak :) onun için mutsuz olacağınız zor duruma düşeceğiniz bir yerde yaşamak zorunda değilsiniz. o egosunu sizin mutluluğunuz ve ailenizle olan huzurunuzdan üstün tuttuğu için haksız. ayrıca büyük şehirde yaşamaya alışkın insanlar küçük şehirlerde mutsuz oluyorlar zaten bunalıyorlar..
Amma gömdük adamı yasen pişman olduğunu falan düşündüğünde şüpheye düştüğünde bu topiğin altındakileri oku tekrar tekrar, iyice nefret edersin adamdan
mrb canim sana son durumlari aciklayip yorumunu merak ettim; bitireli malum 2 hafta oldu. bitirme işini annesi birkaç gün sonra duymuş. annesi anneme telefon acıp yalvar yakar konuşmalar fln yaptı; ne olur bitirmesinler. ben kızını cok seviyorum onu hep gelinim olarak görüyordum; şok oldum bu duruma vsvs. annemde ona bu kırıcı durumları anlattı. oğlunun rezil tavırlarını fln. dün annesi oğluyla tekrardan konuşmuş neden böyle oldu, neden böyle yaptın diye. dengesiz oğlunun verdiği cvp ise: "benim o günü canım cok sıkkındı o yüzden yazdım" demiş.
nefret ediyorum resmen ondan; iyiki hayatimdan gitti.
aklını karıştırmamasına sevindim rica minnet olacak işler değil sonuçta bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?