bence sen yeterince cevap veriyorsun canım.
ben olsam saf gibi yapardım sonra bakardım tüm işler bana kalmış.
aynen devam et. senin alanına girmeyen işleri yapamayacağını söylersin yine.
en kötü adamı işe alanlara durumu anlatırsın.
çok sinir bir durum. bu adamı yakında gönderirler gibi geldi bana. hangi işlerden sorumlu olduğunuzu dile getirmeniz güzel. sizden alanınız dışında iş istediğinde meşgul olduğunuzu yada patronun acil iş verdiğini söyleyin. yapmayın. suratınızı sürekli asık tutun. üfleyin püfleyin. böyle böyle sizin tavrınızı anlar başkasına sorar. hatta yeriniz sağlamsa verdiği işleri yapmayın bile.
adam patronlarının akrabası falan mı.
böyle bir göreve daha kalifiye bir adamın alınması gerekir diye düşündüm biran.
yada adamın boşluğuna denk geldi biran bildiği halde maille msni karıştırdı.
Şirkete girerken görev tanımlarınız verildimi. Belli görevler dahilinde işe girip bu şekilde de sözleşme imzaladıysanız bu benim görevim değil deme hakkınız var. Mail ile msn olayına gelince bence de adamın boşluğuna gelmiş bu devirde bunu karıştıracak adam kalmamıştır. Kaldıysa da ona müdürlük verilmez herhalde hele de sizden 3-4 kat fazla maaş alması enterasan olurdu.Ortalama 2000 alıyorsunuz diyelim o kadar bilgisiz bir adama 6000 mi verecekler zannetmiyorum.
bence sen tartışma çıkmadan patronuna konuyu bildir
bu şekilde bilmeyen birini almalarıda çok saçma sonuç itibari ile şuan bilmediği konularda senden destek almak veya ögrenmeye çalışması normal ama tabi o bizraz işleri sana yıkmaya çalışıyo yada patronuna söle bu işleri sen yapıcaksan çift maaaş versinler sende yap
aynen bak bu dediklerini yapmayı düşünüyordum hatta az önce patronun eniştesiyle konuştum, oda burda çalışıyor.
dedim ki patronla konuşacam, madem ben yapacaksam bu işleri, o adamı çıkarsın, bana zam yapsın
ne o öyle, çalışması benden aysonunda zarfı alması ondan
öyle yağma yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?