Haklımıyım sizce annem konusunda

Benimki o kadar değil, gelince iş güç yapar ama gereksiz iş güç😂
Anneme gideriz, her türlü şeyi yaparım, yıkarım sofra ikram hepsi bendedir, tek yaptığı çocukları sevmek ama o bile zor geliyor bazen.

Şöyle söyleyeyim, evde 14 aylık bir bebek, ikinciyi doğurmuşum kucağımda.
Annem 1 hafta kaldı, herkesle telefonda konuşup dert yanıyordu çok zor almadılar bir bakıcı diye.

Bana da sürekli etkinliklerimden, dernekten, fuardan geri kaldım gideceğim artık dedi ve gitti.
Bir dönem(bakıcı bulamadık) haftada bir gün büyük olanı yollardım gündüz, illa işi çıkardı falan filan.
Sürekli bakıcı bulamadınız mı, çocuk sersefil oluyor, anasına hasret derdi.
Geçenlerde hatta ‘biz büyüttük ya büyüğü’ deme gafletinde bulununca açtım ağzımı yumdum gözümü ‘sadece 3 ay haftada 1 babaanne ve 1anneanneye gündüz gitti çocuğum, o süre için mi siz büyüttünüz, millet gezmek için bırakır ben 2 yürüyemeyen bebeğe yetemediğim için geldi pes artık ya büyütmüş, çocuğun ömründe 30 gün bile etmiyor senin baktığın’ deyiverdim.

Ki benim anneannem ablamı 2 buçuk sene annemin hastalığından dolayı büyütmüş rahmetli, ablam anneannemi anne bilmiş.
3 yaşından sonra almış annem geri:)

valla çok güzel cevap vermişsiniz , bazen hak ediyorlar ,

Anneniz o sizin koleniz degil. Benim annem bir sureligine bende. Haftaici evde yalniz yemek toplama ugrasiyor diye icim gidiyor. Anne o ya salinda biraz dinlensin.

Anneniz o sizin koleniz degil. Benim annem bir sureligine bende. Haftaici evde yalniz yemek toplama ugrasiyor diye icim gidiyor. Anne o ya salinda biraz dinlensin.
Ne biçim konusuyorsunuz tabıkıde annem o benim köle olarak zatn gormuyorum sacmasapn yorum yapmayın daa herkes nedmk ıstedıgı ı anladı siz anlama yetınız yok konusmayın bosbos

Benimde iki küçük kızım var aralar 23 ay siz ben den şanlısınız en azından kayınvalideniz yardımcı oluyor benim ikiside yardım etmez annem sadece gel kal gelemem drrdi kalırdım bakardı dinlendirirdi kayınvalidem gelip kalsammı diyodum cevap yoktu hata arladaşlarına kayınvalidem benim gelin iki bebekle delirdi diyom dedi 😔😏 ikiside senede bi kez gelir yakın oldukları halde benim de eşimin iş saatleri uzun Ama erken geldiğinde çocuklarını ilgilenirdi tek yardımcım eşimdi şimdi küçük 2 yaşında büyük kreşe gidiyor kimseye ihtiyacım yok artık inşallah biZim evlatlarda büyüyecek bizimde hayatımız kolaylayacak tek umudum bu rabbim sağlık versin gerisi zor da olsa oluyor

Back
X