Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynn sizin soyledıgınız gıbı sitem etti beni niye aramıyorsun senı ben dogurdum dedı bende sen ara dedım.. Kıskandı buyuk ihtimalle ama kıskanan da nebılım herturlu yanımda olur sadece kendi dertlerini anlatıp çene çalarak degil herhalde valla siz cok sanslısınızValla annemın melek olduguna ınanıyorum burda anne konularını okuyunca canım anam benım. Annenız de sırf anne oldugu ıcın belkı yapma ihtiyacı hıssederdı. Cunku ben de evlatlarıma kıyamam yasları kac olursa olsun gucum elverdıgınce yanlarında her turlu destek olmak ısterım. Ama bazı anneler kv gıdılme olayına da takılıyorlar. Senı ben dogurdum dıyerek bıraz bozulmusa benzıyor. Sız de anne ben keyfımden gıtmıyorum kv cok yardımcı oluyor evde de yardım eden olsa dıye konuya gırıs yaparsanız bence kosa kosa gelır. Aglamayan bebeye meme vermıyorlar malesef.
İşte tamda bundan bahsediyorum biraz dusunebılse sen yoruluyorsun yavrum ne yapılck yapım dese hıc degılse sorsa çokmu beklentim var bılmıorm ama sadece kendisini dusundugunh hissediyorum ve cok uzuluyorum sonuca o benı herkesten daha ıyı tanıyan annemBence haklisiniz , elbette yapmak zorunda degil ama insan evladina kiyamaz , ben 41 yasindayim , iki hafta sonra annem gelecek , mutluluktan havalara ucuyorum azicik dinlenicem diye
Az once mesaj attim hatta geldiginde cicekleri de sen sular misin diyeanneler saglik sorunu yoksa yardimci olmali evlatlarina ihtiyaclari oldugunda diye dusunuyorum
Bence sız oyle dersenız o da yardıma gelır. Sımdı sıze 'gitte kaynanan baksın' edasında davranıyor. Ben şanslılardanım cok sukur. Hergun gelır yapılacak ıs olmamasına ragmen kek yapar borek yapar buzluga atar hıc olmadı. Belkıde hayatımda hıcbır sekılde kaynanam olmadıgı ıcındır.Evet aynn sizin soyledıgınız gıbı sitem etti beni niye aramıyorsun senı ben dogurdum dedı bende sen ara dedım.. Kıskandı buyuk ihtimalle ama kıskanan da nebılım herturlu yanımda olur sadece kendi dertlerini anlatıp çene çalarak degil herhalde valla siz cok sanslısınız
İşte tamda bundan bahsediyorum biraz dusunebılse sen yoruluyorsun yavrum ne yapılck yapım dese hıc degılse sorsa çokmu beklentim var bılmıorm ama sadece kendisini dusundugunh hissediyorum ve cok uzuluyorum sonuca o benı herkesten daha ıyı tanıyan annem
Anneniz sizi büyütürken hiç sinemaya tiyatroya gitti mi acaba eşiyle? Bu yaşa gelmiş kadını minnetle nazlayacağınıza yaşlılığını neşeyle rahatlıkla geçirmek için çabalayacağınıza hala sizin için birşeyler yapmasını bekliyorsunuz. Kendiniz anne oldunuz artık rahat bırakın kadınıAh ahh... Komikler benimkide ayda yılda eşimle bir sinemaya gideriz sagolsn ozam. Cocuklara bakıyor. Gelince ama ayyy hıc durmadılar bu ne İcim Cocuk zor uyuttum baskalarına bunlarda sinemaya gittiler ben baktım hıc DURMUYOLAR ufaklık cok fena yoruldum vallahı dıe yakınmaları benı benden alıyor hersey batarmı artk batıyor yani
Aynen ya. Bakamiyorsan 2. Yi yapmayacaktın. Kadın mecbur mu çocuk gürültüsü çekmeye. Ailen bile olsa birilerine güvenerek yola çıkılmaz. Aklıma şu yemek programı olan Fatih yürek geldi. Gelin de kv sine musallat olmuş. Kadın kafa dinlemek belli yani. Ne lafı bitiyor gelinin ne sözü. Dır dır dır fenalık geldi 10 dk zor dayandım.Beklenti içine girmezseniz annenize düşman olmazsınız. Bazı anneler bu model kızım bana baksın artık ben yaşlandım modunda. Sizede o düşmüş.
Allah kolaylık versin ne diyim. Benim annem böyle olsa herhalde aman otursun kadın senelerce çocuk kahrı çekti birde benim çocuklarımın kahrını çektirmiyim. Kendimi bildim bileli yemek temizlik didindi durdu. Şimdi birde benim evimde yormayayım derdim. Ki ben bunu kayınvalideme bile yapıyorum anamı pamuklara sarıp sarmalardım herhalde.
Siz genel anlamda yorulmuşsunuz galiba. Annenizden çıkartmayın sinirinizi. O demedi sonuçta evlen iki çocuk doğur diye ona doğurmadınız kendinize güvenerek doğurdunuz. Yine kendinize güvenin.
Kimseye guvenerek yola cıkmadım çok şükür çocuk dırdırı dedıgınızde torunları tabıkıde cekıcek anane yada babaanne olmak kolay deıl biz evlat olarak dusunuyorsak onlarda dusunebılır burda sadece dertleşiyoruz olayı farklı yerlere cekmeye calısmayın...Aynen ya. Bakamiyorsan 2. Yi yapmayacaktın. Kadın mecbur mu çocuk gürültüsü çekmeye. Ailen bile olsa birilerine güvenerek yola çıkılmaz. Aklıma şu yemek programı olan Fatih yürek geldi. Gelin de kv sine musallat olmuş. Kadın kafa dinlemek belli yani. Ne lafı bitiyor gelinin ne sözü. Dır dır dır fenalık geldi 10 dk zor dayandım.
Kimseyi rahatsız ettıgım yok bilip bilmeden yorum yapmayın..Anneniz sizi büyütürken hiç sinemaya tiyatroya gitti mi acaba eşiyle? Bu yaşa gelmiş kadını minnetle nazlayacağınıza yaşlılığını neşeyle rahatlıkla geçirmek için çabalayacağınıza hala sizin için birşeyler yapmasını bekliyorsunuz. Kendiniz anne oldunuz artık rahat bırakın kadını
Farklı yerlere çalışmıyorum. Çeksem nereye çekebilirim ki. Sadece şunu bilin yada farkedin. Eşiniz dışında Kimse ama kimse size yada çocuklarınıza bakmak zorunda değil. Anneannesi baksın nolmus, babaannesi baksın nolmus, ben çok yoruluyorum, çocuklarla uğraşması zor. Artık evlenip yuvanizi ayirmissiniz. İsterlerse yardım ederler siz de teşekkür edersiniz. Bu bu kadardır. Fazlasını isteyerek annenize karşı bencillik yapmayın. Sizin anneniz o. Yorumlara bakın bakalım herkes aynı şeyleri yazmış. sizin annenizi sizden daha çok korumaya çalışıyoruzKimseye guvenerek yola cıkmadım çok şükür çocuk dırdırı dedıgınızde torunları tabıkıde cekıcek anane yada babaanne olmak kolay deıl biz evlat olarak dusunuyorsak onlarda dusunebılır burda sadece dertleşiyoruz olayı farklı yerlere cekmeye calısmayın...