- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Kardeşim oralı değil.Eşime yapmıyor onu.Bize yapiyor.Sabah bana köpek gibi davrandı.Sonra kız kardeşimi aramış.Bakici ve bana döner söyleyin demiş.İçinde şu bu olacak olmayacak demiş.Hala şu gün gittim, bu gün bakıcıyı yolladım, kardeşim geldi doluyum dedi... Ya söylenecek lafı söyleyip kestirip atıp telefona cevap vermemek bu kadar imkansız mı? Hala vicdan diyorsunuz adam muhtaç haliyle bile eziyet ediyor. Bıraksanıza eksiksiz düğün yaptığı oğlu halletsin. Bakıcıyı gönderince abiniz gitsin dursun başında. Yazılanı söyleneni hiç dikkate bile almıyorsunuz. Abinizin yapmak zorunda olduğu şeye kocanızın ne mecburiyeti var? Küfür hakaret bağırtı çekmek zorunda mı bu adam? Hem bakıcı parası ödeyeceğiz hem de baba müsvettesinden laf işiteceğiz demiyor mu eşiniz?
Böyle bir haklılık yok. Sen parayı yerken çatır çatır ye, sonra babam pis diye yanına bile yanaşma. Üstelik hak da versinler sana. Erkek milletinin her yaptığına hak vermek zorunda mısınız?Hakli olma sebebi babam pis insan.Ayrildigi kadında pislik biri.Onun damadı hapise girmiş sıkıntılı biri.Erkek kardeşimin numarasını istemiş.Adam uzak durmakla doğrusunu yapıyor.
Uzak durma sebebi.Erkek kardeşimin de başı belaya girecek.Laf dinlemiyor.Laf dinlemeyince uzak duruyor kardeşim.Biz daha önceki hastahane olayında erkek kardeşime cephe aldık.1 2 saat uğradı gitti.Ama bu sefer ben hak vermeye başladim kardeşime.Böyle bir haklılık yok. Sen parayı yerken çatır çatır ye, sonra babam pis diye yanına bile yanaşma. Üstelik hak da versinler sana. Erkek milletinin her yaptığına hak vermek zorunda mısınız?
Siz neden uzak durmuyorsunuz sanki sizin lafı çok mu dinliyor? Valla sizin ailede erkek olacaksın.Uzak durma sebebi.Erkek kardeşimin de başı belaya girecek.Laf dinlemiyor.Laf dinlemeyince uzak duruyor kardeşim.Biz daha önceki hastahane olayında erkek kardeşime cephe aldık.1 2 saat uğradı gitti.Ama bu sefer ben hak vermeye başladim kardeşime.
Durmaya çalışıyorum.Cuma 1 saatlik avukat çağırdı diye gidecegim.Onun harici uzun süre gitmeyeceğim.Gündüz kardeşimi aradı.Döner ekmek mi ne yiyecekmiş.Yok bakicininki şöyle olsun benimki böyle olsun.Neyse göndermiş.1 saat önce aradı.Neymiş işkembe içecekmiş.Vermedim.Hastahanede yemek yok mu dedim.Siz neden uzak durmuyorsunuz sanki sizin lafı çok mu dinliyor? Valla sizin ailede erkek olacaksın.
Sittir etDurmaya çalışıyorum.Cuma 1 saatlik avukat çağırdı diye gidecegim.Onun harici uzun süre gitmeyeceğim.Gündüz kardeşimi aradı.Döner ekmek mi ne yiyecekmiş.Yok bakicininki şöyle olsun benimki böyle olsun.Neyse göndermiş.1 saat önce aradı.Neymiş işkembe içecekmiş.Vermedim.Hastahanede yemek yok mu dedim.
Doktor bugün boyunluğu çıkarma dedi.Ama gene çıkarıyormuş.Ben birşey demiyorum artık.Napıyorsa yapsın.
Çıkarıyosa durabiliyo demek ki bırakın canı yanınca takar geri. Bu kadar dolanmayın bunun g*tünde.Durmaya çalışıyorum.Cuma 1 saatlik avukat çağırdı diye gidecegim.Onun harici uzun süre gitmeyeceğim.Gündüz kardeşimi aradı.Döner ekmek mi ne yiyecekmiş.Yok bakicininki şöyle olsun benimki böyle olsun.Neyse göndermiş.1 saat önce aradı.Neymiş işkembe içecekmiş.Vermedim.Hastahanede yemek yok mu dedim.
Doktor bugün boyunluğu çıkarma dedi.Ama gene çıkarıyormuş.Ben birşey demiyorum artık.Napıyorsa yapsın.
Doktorda kizdi.Felç riski var.Ya da ölebilirmiş.Saldım artik çıkartsın keyfi bilirÇıkarıyosa durabiliyo demek ki bırakın canı yanınca takar geri. Bu kadar dolanmayın bunun g*tünde.
Ölsün.Doktorda kizdi.Felç riski var.Ya da ölebilirmiş.Saldım artik çıkartsın keyfi bilir
Noldu ki babanizaDoktorda kizdi.Felç riski var.Ya da ölebilirmiş.Saldım artik çıkartsın keyfi bilir
Boynunda kirik var.Boyunlugu çıkarmadan düz yatması gerek.Boyunlugu sürekli cikartiriyor.Doktora söyledim.Doktor söyledik amcaya gene çıkartıyor dedi.Babamda yemek yiyemiyorum böyle dedi.Doktorda sürekli çıkarttığın için düzgün takmıyorsun dediNoldu ki babaniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?