Haklıyken haksız duruma düşmek

Ya resmen ergen gibi. Dün oyunu yüzünden dışarı çıkamadık beyefendi oynamaya dalmış. Bir de bana kızıyor niye hatırlatmıyorsun diye. Özel bir durumu var özel bir durumundan ötürü annesi aylardır burada alt katta kalıyor. Bu saatten sonra (akşam 7) çıksak olmaz anneme ayıp olur erken saatte çıksak hadi neyse ama dedi. Hayatını onun annesine ve oyununa göre yaşamaktan sıkıldım artık yeter.
Hani benim de yurtdışından akrabalarım gelirdi ama 1-2 hafta sonra herkes kendi hayatına dönerdi

Sevgilim PUBG oynuyor. Oynasın da. Ben de başladım ama o kadar iyi olmadığım icin oynamaya cesaret edemiyorum.
Neyse oyunda kızlar denk geldi. Bakın buna karşı değilim erkek yerini bildikten sonra kızlarla konuşabilir.
Ama baktım bunlar baya kahkaha sohbet muhabbet. Neyse bir sonraki oyunda şakasına (kızın adı Elif olsun) elifim nerede dedi güldü. Ben sinir oldum Ya tanımıyorsun etmiyorsun ne gerek var kıskanacağımı bile bile önümde böyle şakalar yapman hoş değil diyorum. Cevap: e ne var bunda?
Not; benim en basit hatamda 1000 tane laf ediliyor bunu da göz önüne alın
kız bu ne saçını başını yolarım nişanlımda pubg oynuyor bir kere kız denk gelmiş hiç konuşmamış ama dedim bir daha görmücem tek kendisi savaşıyor şimdi grup olmadan tabiki ben bilmiyordum tek savaşıldığını dedi

kız bu ne saçını başını yolarım nişanlımda pubg oynuyor bir kere kız denk gelmiş hiç konuşmamış ama dedim bir daha görmücem tek kendisi savaşıyor şimdi grup olmadan tabiki ben bilmiyordum tek savaşıldığını dedi
Valla benim anlamadığım şu ama açık açık da soramıyorum
Madem çapkınlıktan, sorumsuzluktan ve ana kuzuluğundan vazgeçmeyecektin neden benimle bir ilişkiye başladın diyesim var

Back
X