- Konu Sahibi redandblue
-
merhaba hanımlar,
genellikle insanları ikna edemiyorum ve haklıyken haksız duruma düşüyorum gibi geliyor, bu durum beni çok üzüyor
işyerine bana yardımcı olması için bir asistan alındı. ben de kendisine müşteriler hakkında bilgi veriyordum. bu kız bana şöyle bir laf söyledi ben hiç birşey bilmiyor değilim bana işimi öğretme. ben çok şaşırdım ve durumu müdürümle paylaştım. o da bana ay bilemiyorum ki ne yapsak falan dedi ben onla konuşurum bir daha olmaz falan demedi. ben de sinirlenip ben onunla ortak çalışamam dedim. müdürüm de ama kırılır üzülür olmaz dedi acaip sinirlendim ama kabul etmek zorunda kaldım. halen beraber çalışıyorum bu müşterinin projesinde ama kızın havasından geçilmiyor şu anda, ben dilediğim gbi konuşurum gibi yaklaşımlar sergiliyor.
bunun dışında mesela erkek arkadaşımla yemeğe gidicektik, bir fırsat sitesindeki yeri söyledim ona ama orası uymaz beğenmedim dyip geçiştirdi, sona kendis başka bir fırsat satın almış. ertesi gün de aradı a bak şöyle bir şey de varmış tüh kaçırdık dedi halbuki o benim ona alalım dediğim fırsattı. ben ona hatırlattım ben sana dedim alalım diye sen dinlemedin dedim, bu sefer de diyor ki sen bana ikna edici konuşmadın
buna benzer olayları sıklıkla yaşıyorum. mesela aynı odada çalıştığım bir kız gürültü oluyor ses oluyor oda daracık deyip patrona benim yerimi değiştirtmişti daha önceden kimse redandblue kırılır demyor. sanki bana herkes istediği gibi davranabilir ama ben davranamam hakkımı arayamam gibi davranılıyor. haksız mıyım sizce? objektif yorumlarınızı bekliyorum ve sizce neden böyle şeyler yaşıyor olabilirim?
iş konusunda yerine konumuna yakışır davranışlar sergile..mesafe koyarsan sıkıntı olmaz. herkesin istediği gibi davranmasına izin vermezsen de davranmazlar..
kimseden fikir alamadım hiç fikri olan yok mu bu konuda Allah Allah :18:
Cok mu onemlı bır ıs ben yerınde olsam benı takmayan bır mudurum de varsa karıyerımı baska yerde degerlendırırdım. O sana yapıyorsa sende ona karsı mesafe koy cıddı ol ıs geregı olmadıkcada konusma
merhaba hanımlar,
genellikle insanları ikna edemiyorum ve haklıyken haksız duruma düşüyorum gibi geliyor, bu durum beni çok üzüyor
işyerine bana yardımcı olması için bir asistan alındı. ben de kendisine müşteriler hakkında bilgi veriyordum. bu kız bana şöyle bir laf söyledi ben hiç birşey bilmiyor değilim bana işimi öğretme. ben çok şaşırdım ve durumu müdürümle paylaştım. o da bana ay bilemiyorum ki ne yapsak falan dedi ben onla konuşurum bir daha olmaz falan demedi. ben de sinirlenip ben onunla ortak çalışamam dedim. müdürüm de ama kırılır üzülür olmaz dedi acaip sinirlendim ama kabul etmek zorunda kaldım. halen beraber çalışıyorum bu müşterinin projesinde ama kızın havasından geçilmiyor şu anda, ben dilediğim gibi konuşurum gibi yaklaşımlar sergiliyor.
bunun dışında mesela erkek arkadaşımla yemeğe gidicektik, bir fırsat sitesindeki yeri söyledim ona ama orası uymaz beğenmedim dyip geçiştirdi, sona kendis başka bir fırsat satın almış. ertesi gün de aradı a bak şöyle bir şey de varmış tüh kaçırdık dedi halbuki o benim ona alalım dediğim fırsattı. ben ona hatırlattım ben sana dedim alalım diye sen dinlemedin dedim, bu sefer de diyor ki sen bana ikna edici konuşmadın
buna benzer olayları sıklıkla yaşıyorum. mesela aynı odada çalıştığım bir kız gürültü oluyor ses oluyor oda daracık deyip patrona benim yerimi değiştirtmişti daha önceden kimse redandblue kırılır demyor. sanki bana herkes istediği gibi davranabilir ama ben davranamam hakkımı arayamam gibi davranılıyor. haksız mıyım sizce? objektif yorumlarınızı bekliyorum ve sizce neden böyle şeyler yaşıyor olabilirim?
Müdüre kadar gidip rahatsızlığını dile getirmişsin ama bir çözüme kavuşmamış..
Sana nasıl konuşup davranıyorlarsa sende onlara öyle konuşup , davranmayı dene..
Senin ne hissettiklerini biraz olsun anlarlar belki..
akıl veriyormuş durumunda olmak istemem ama bence her anlamda insanların biraz daha dikkatli davranmasını sağlayacak şekilde davranmalısın. Yürümen, giyinmen, ses tonun, tepkilerin, özel hayatın, telefon konuşmaların her şeyi gözden geçirmelisin. Ben bunu yaşamıştım sonrasında biraz psikolog yardımı aldım ve şimdi çok iyiyim, çok şey öğrendim, hem ayrıldığım eşim hem de iş yerindekiler, müdürüm dahil çok farklı davranmaya başladı, halledersin ama üzerinde dur biraz ya da psikoloğa git, inşallah çok iyi olursun çünkü bu durum insanı çok üzüyor
haklısınız aslında ben de bunu düşünüyorum yani müdürüm bana değer vermiyor gibi, başka bir iş mi arasam acaba?
haklısınız aslında ben de bunu düşünüyorum yani müdürüm bana değer vermiyor gibi, başka bir iş mi arasam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?