• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAKLIYKEN HAKSIZ DURUMA DÜŞMEM

Gercekten problemli misiniz hep böyle ama bu şekilde olursa hep yalnız kalırsınız. Bakın bizim kurumda da var böyle bir bayan herkese şak şak cevap verdiği için vatandaşlarla kavga ettiği için sürekli hiç bir memur arkadaşına kolay kolay alttan almafığı için herkes haklı olsa bile artık haksız görmeye başladı onu. Yazık günah değil mi kafanızı böyle şeylerle meşgul edip sürekli kurmanız bilmiyorum ama tuhaf. Bugun serviste yaşça benden büyük bi abla cırcır böceği dedi sma alınmadım niye mi sevdiğinden dedi ki biraz kendinizle barışık olun lütfen

Mesele haklı olup olmamak değil, sosyal varlıklarız çevremiz var.
Ben haklıyım diye herkesin tersine giderseniz, kimse de aaa evet haklıydın özür dileriz lütfen ters davranma demeyecek, aynen onlar da size ters davranacaklar.
İnsanlarla geçinmeyi bilmek lazım, 35 yaşındaymışsınız, biraz olgunluk.
Ben de üst komşumla bazı sorunlar yaşıyorum, bir iki defa uyardım anlamadı.
Ne yapayım şimdi mahkemeye mi vereyim polis mi çağırayım?
Sürekli yüzyüze baktığım insan.
Korktuğumdan değil, biriyle tersleşince sen de rahatsız oluyorsun.
Komşumun şu anda verdiği rahatsızlık, tersleşirsem yaşayacağım rahatsızlıktan küçük.
O yüzden sesimi çıkarmıyorum.
Olaylara böyle bakın.

Koca kurumda bir tane dostunuz,bir tane sahidiniz yoksa az biraz dönüp kendinize de bakın derim..
Insanlari korkutarak sindirmeye calisiyorsunuz ama olmuyor.
Once mudurunuzu sikayet etmissiniz simdi ondan medet umuyorsunuz, tabi ki yardim etmeyecek.
Arkadaslarinizi mudure sikayet etmissiniz, onlar da size tabi ki bilenecek.
Bu sikayetlerden birsey cikacak olsaydi, once sizi kovmalari gerekirdi cunku orada cevresiyle anlasamayan ve astimim var diyerek surekli rapor alan biri varsa o da sizsiniz.
Dusunmeden hareket ediyorsunuz, son yapilacak hareketi bastan yapiyorsunuz.
Oglunuzun kresinde de boyle sorun cikardiniz, iyi o zaman al oglunu git dendi, cikardiniz cocugu ama aynen geri dondunuz.
Dusunerek hareket ed8n, ben simdi bununla tartisirsam ya da sikayet edersem ileride ne olur gibi.
Simdi yeni mudur gelecekmis onunla da anlasamazsiniz, oradan gidici olan siz olursunuz bence.
müdürü
Insanlari korkutarak sindirmeye calisiyorsunuz ama olmuyor.
Once mudurunuzu sikayet etmissiniz simdi ondan medet umuyorsunuz, tabi ki yardim etmeyecek.
Arkadaslarinizi mudure sikayet etmissiniz, onlar da size tabi ki bilenecek.
Bu sikayetlerden birsey cikacak olsaydi, once sizi kovmalari gerekirdi cunku orada cevresiyle anlasamayan ve astimim var diyerek surekli rapor alan biri varsa o da sizsiniz.
Dusunmeden hareket ediyorsunuz, son yapilacak hareketi bastan yapiyorsunuz.
Oglunuzun kresinde de boyle sorun cikardiniz, iyi o zaman al oglunu git dendi, cikardiniz cocugu ama aynen geri dondunuz.
Dusunerek hareket ed8n, ben simdi bununla tartisirsam ya da sikayet edersem ileride ne olur gibi.
Simdi yeni mudur gelecekmis onunla da anlasamazsiniz, oradan gidici olan siz olursunuz bence.
herşey tamam da şu hastalık kısmına taktım, sağlam adama oksijen tüpüne bağlarlar mı acilde.doktor babamın oğlu değil ya beş gün rapor versin, farklı doktorlardan da rapor aldım.ilaçlarım özel reçeteli.sadece uzman yazabiliyor...üzülsem sinirlensem astım başlıyor.arkadaşım dua et başında bu hastalık yok, çok kötü.bahane olarak gösterilecek bir hastalık değil.

aynı adam aşırı cesaretle bbu sefer kocan evlilik imzasını attığı için pişman mı diye iki kez üst üste sordu haytır dediğim halde, bu sefer öyle bir büyüttüm ki olayı, onun dedikoducu olduğunu bütün herkese yayacağım...İnsanların bu pisliğe saygı duymasını istemiyorum.olay fare resmi değil sadece

Yahu sizin ev içi sorunlarınızı bu insanlar nereden biliyor karakolluk olduğunuzu ailesiyle görüşmediğinizi falan yani siz anlatmasanız durup dururken kimse sizin ev hayatınızla ilgili yorum yapamaz ki ben işime giderken evde olan biteni arkada bırakırım kimseye şu bu demem yani kimsede soramaz niye özellikle size soruyorlar bilinmeyen konunun dedikodusu da yapılamaz ne biliyorlar herkes kötü herkes yalaka tamam bir siz iyisiniz ama yeni müdürün size tahammül edeceğini sanmıyorum sadece iş değil sosyal hayatınızın ve aile hayatınızın hiçbir yerinde olumlu değilsiniz

müdürü

herşey tamam da şu hastalık kısmına taktım, sağlam adama oksijen tüpüne bağlarlar mı acilde.doktor babamın oğlu değil ya beş gün rapor versin, farklı doktorlardan da rapor aldım.ilaçlarım özel reçeteli.sadece uzman yazabiliyor...üzülsem sinirlensem astım başlıyor.arkadaşım dua et başında bu hastalık yok, çok kötü.bahane olarak gösterilecek bir hastalık değil.

Madem hastalığınız işi diğer bireyler gibi götürmenizi engelliyor, o zaman devlet sizi malulen emekli etmeli.
Ya da baştan o işe alınmamalıydınız.
Hem hastalığı olmayan insanlar gibi maaş alıyorsunuz, haklarınız var, ama çalışmaya gelince ben astımım beni idare edin.
Neden mecburlar?

Madem hastalığınız işi diğer bireyler gibi götürmenizi engelliyor, o zaman devlet sizi malulen emekli etmeli.
Hem hastalığı olmayan insanlar gibi maaş alıyorsunuz, haklarınız var, ama çalışmaya gelince ben astımım beni idare edin.
Neden mecburlar?
astım hastalığım geçen sene bir kez oldu, bahar başlangıcında sadece bir kez oluyor yılda.siz hala emeklilik diyorsunuz. ayrıca ben 657 değilim.hasta olabilirim değil mi

Neden mecburlar?
peki arkadaşım, heyet raporu almadım mesela.yasal haklarımı kullanıyorum bu bir.
rapor gerçek bir rapor, devlet hastanesi doktoru vermiş, üstelik göğüs hastalıkları uzmanı, bu anlamda raporumu kimsenin sorgulama hakkının olduğunu sanmıyorum.
iyi tamam kızmayın bir daha rapor almam :)

peki arkadaşım, heyet raporu almadım mesela.yasal haklarımı kullanıyorum bu bir.
rapor gerçek bir rapor, devlet hastanesi doktoru vermiş, üstelik göğüs hastalıkları uzmanı, bu anlamda raporumu kimsenin sorgulama hakkının olduğunu sanmıyorum.
iyi tamam kızmayın bir daha rapor almam :)

Ben neden kızayım yahu? Arkadaşlarınız ve müdürünüz sinir oluyordur.
Her onlarla anlaşmazlık yaşadığınızda astım hastalığınız nüksediyor gibi açmışsınız konuları.
Nitekim ben astımım bazı işleri yapamıyorum minvalinde konuşmalarınız da var.
Yani şu basit mantığı yürütemiyor musunuz, insanlar beni idare etmek mecburiyetinde değil.

bu sadece bize söylenilen kısım, söylenilmeyen çok kısım olduğuna inanıyorum, insanız olabilir, kocamla karakolluk olduk, bunun dedikodusu aşırı yapıldım, benim arkam dönüktü, aniden döndüm ve eliyle yanındakine sus işareti yaptığını gördüm gülerek, sonra da karakolluk olduğumuzu ima eden şeyler söyledi, gülündü, çirkin değil mi, orada renkten remge girdim, bana sötlüyorsunuz desem olmaz ama bana söylediler, bunların bir bedeli olmıcak mı

Hayır bunun bir bedeli yok olamaz da zaten. Orada neye s
müdürü

İyi de gerçekten söyledikleri gibiyse seninle bu resim olayının hiç ilgisi yoksa kendini bu kadar yedin bitirdin değer mi?

Ya da gerçekten senin söylediğin gibi adam densiz gıcık eee yine kendini yedin bitirdin deydi mi?

Ben neden kızayım yahu? Arkadaşlarınız ve müdürünüz sinir oluyordur.
Her onlarla anlaşmazlık yaşadığınızda astım hastalığınız nüksediyor gibi açmışsınız konuları.
Nitekim ben astımım bazı işleri yapamıyorum minvalinde konuşmalarınız da var.
Yani şu basit mantığı yürütemiyor musunuz, insanlar beni idare etmek mecburiyetinde değil.
yemin ederim demet hanım, acaba bizim işyerinden misiniz diye şüphelendim, o kadar kinli yazınca, astımın psikolojik boyutu da var tabi, yaklaşık 13 sene önce çok büyük bir üzüntü geçirdim ve astım oldum.ondan sonra her heyecanlandığımda, sunum öncesi, iş görüşmesi öncesi, üzüldüğümde,korktuğumda öksürmeye başlıyorum.Tuhaf ama hatta fazla güldüğümde, bir koku beni rahatsız ettiğinde, hatta bazen kendi parfümüme karşı.yapacak bişi yok, olanlardan sonra gerildim ve ataklarım da artıyordu
Şunu öğrenmemiz lazım, müdürün de şunu anlaması, bir kişiye yapılan dışlama vs ye müdürün sessiz kalmaması lazım, biraz bana öyle yapıldı,eğer işletmede herkes kendi işini yaparsa saçma sapan ayak oyunları oynanmazsa herkes daha mutlu olucak, daha iyi iş çıkıcak...Onun için müdürün işletmenin sorunsuz işlemesinde büyük rolü var...

İyi de gerçekten söyledikleri gibiyse seninle bu resim olayının hiç ilgisi yoksa kendini bu kadar yedin bitirdin değer mi?

Ya da gerçekten senin söylediğin gibi adam densiz gıcık eee yine kendini yedin bitirdin deydi mi?
yaaa olay şuydu haklıydım, evet resim de bana konuldu, koyan kişiyi de biliyorum, 2 kişi üstlendi ama onlar değiller...Artık burama kadar gelince, bir de elimde delil olunca, o kadar yapılanlardan sonra, ortalığı ayağa kaldırıyım dedim...üstüne çok düştüm, artık bana hiçkimsenin ima dahi yapmasını kabul edemem.kimse bana bulaşmasın, ve o adamın yaptıklarını anlatmak istiyordum ve anlattım, ohhhh iyi oldu...
kendimi bitirme noktası'ayyyy bana fare diyorlar' olayı değildi, herkese karşı bir meydan okumaya giriştim, tek başıma 18 kişiy karşı tekim.bunun gerginliği oldu tabi, beni haksız çıkarırlar mı vs diye...gerildim uyuyamadım...elimde değildi, olay perşembe oldu,cumayı c.tesiye bağlayan gece tam 5 te uydum gece.hiçbişi yemedim,elimde değil, değdi mi, muhtemelen değdi ama bu olaydan sonra geçimsiz deyip görev çıkartabilirler.

olay benle ilgili, yüzüme karşı 'o fareye bakma sen 'dedi, diyende kurumun temizlikççisi ama personelle çok iyi, o koydu o fotoyu.diğerleri de ben koydum dedi, işten sıyrıldılar, bir sürü şey oldu foto olayı en masumu

Çok takıntılısınız,
En başından beri olayı abarttınız da abarttınız.
Bize de gına geldi.
Destek alın lutfen

yemin ederim demet hanım, acaba bizim işyerinden misiniz diye şüphelendim, o kadar kinli yazınca, astımın psikolojik boyutu da var tabi, yaklaşık 13 sene önce çok büyük bir üzüntü geçirdim ve astım oldum.ondan sonra her heyecanlandığımda, sunum öncesi, iş görüşmesi öncesi, üzüldüğümde,korktuğumda öksürmeye başlıyorum.Tuhaf ama hatta fazla güldüğümde, bir koku beni rahatsız ettiğinde, hatta bazen kendi parfümüme karşı.yapacak bişi yok, olanlardan sonra gerildim ve ataklarım da artıyordu
Şunu öğrenmemiz lazım, müdürün de şunu anlaması, bir kişiye yapılan dışlama vs ye müdürün sessiz kalmaması lazım, biraz bana öyle yapıldı,eğer işletmede herkes kendi işini yaparsa saçma sapan ayak oyunları oynanmazsa herkes daha mutlu olucak, daha iyi iş çıkıcak...Onun için müdürün işletmenin sorunsuz işlemesinde büyük rolü var...

Ben kinli yazmıyorum, sadece siz kendinize sürekli müsamaha bekliyorsunuz.
Herkes yazmış kimse sizi pohpohlamak zorunda değil, kimse astımınızı da çekmek zorunda değil.
Müdür birşey yapma zorunluluğu yok, nitekim birşey yapmamış ve bir yaptırım da olmamış.
Hele ki siz insanlarla çatışıp onlardan düzgün davranmasını bekleyemezsiniz.
Öncelikle siz düzgün davranmalısınız.
Siz ters davrandıkça doğal olarak onlar da size ters davranacaklardır.

Cok abartıyosun ya bı fare yuzunden butun işyerini ayaga kaldırdın. adam (mudur) haklı hanımlar dağılın.

peki çevredeki esnafa bile benim geçici görev, kabul etmediğim anlatılmış.tuhaf değil mi, kasapa.Mesai çıkışı da dedikodu yapıyorlar, gittim sordum, hatırlamıyorum anlatmış olabilirim dedi, elin adamı, tanımam etmem, benim hakkımda bunu bilmesi garip değil mi, ya da onların evli barklı kadının dedikodunusu yapması
burası küçük bir yer ve dezevantajlarını yaşıyorum, müdüre bunlar da anlatıldı

Bunları uydurduğunuzu düşünüyorum, bir savunma argümanı geliştirmeye çalışmak yerine, yardım alın

Burada bizi bile bunalttınız. Sabit fikirlisiniz. Muhtemelen her hareketten kendinize göre yorum çıkartıyor ve buna inanıyorsunuz.

Bir uzman en iyisi. Tüm çalışanların toplanıp işi gücü bırakıp size cephe alması ihtimali bile komik geliyor.

Back
X