Başta samimi davranıp sonra mesafe koymaniz kötü olmuş zaten sorunlu olan kaynananızın eline bi koz vermişsiniz ben erkek arkadaşımın ailesiyle bayramdan bayrama da değil arada erkek arkadaşımın evine gittiğimde kameradan nasılsınız iyimisiniz falan bukadar baştan mesafemi koydum aramiyo sormuyo diyomus ama yapım böyle benim bide aramızda nisan falanda yok niye ariyim habire
Aynen öyle mesafe en iyisi.. nisanliniz sizin ailenizi habire aramıyorsa aynısını sizden beklememesi lazım siz genede arayın ama bayramdan bayrama mesafenizi koruyun benimkiler belki çok iyiler ama nekadar iyi olurlarsa olsunlar çok muhabbet tez ayrilikherkes bir olmaz belki seninkiler iyi cikar ama aklin varsa sakin arama
bende ne umdum ne buldum, ne iyi niyetle yaklastim koskoca hayal kirikligina ugradim
demek ki fazla deger vermemek gerek - Mesafe Canmis gec anladim
Haklıyken haksız olmamışsınız ki siz
Hala haklısınız.
Bırakın kayınvalide nişanlınıza neyi şikayet ederse etsin. Sonuçta nişanlınızın haberi var sizin neden böyle davrandığınız konusunda. Kendisi annesine cevap verip sizi savunmuyorsa bu onun sorunu.
Kadin sizi aramıyor nasılsa, neden beni eskisi gibi aramıyorsun diye.
Bu kadar takmayın kafanıza. Nişanlınıza söyleyin, nedenini biliyorsun, o yüzden lütfen bu konuyu bir daha açma deyin.
Bu durumu iyice değerlendir nişanlını ölç tart senin bu dönemde arkanda değilse hiçbir zaman arkanda durmayacak haberin olsun. Benim eski nişanlımda hiçbir zaman arkamda durmadı hep birşey olmaz nolacak ki biz aileyiz derken eski kayınvalidem bizi ayırmayı bile başardı.
bende korkuyorum kayinvalide bizi ayiracak diye
bir kavgamizda resti cekmistim benim icin herkesten vazgecebilecegini hissettirdi bana ama bilinmez ki .. nisanlimi seviyorum ayrilmak istemiyorum o 100% benim arkadamda degil ama annesinede 100% hak vermiyor
yani taraf tutmuyor aslinda sadece annesiyle birbirimizi sevelim istiyor
Benim eskiside öyle ayrılınca ya da ben küsünce acillere düşüyordu ama annesinin şeker hastalıgı bızı ayırmaya yettı hayat ıste sen dikketli ol çok samimi olma birde her sıkıntıyı nişanlına yansıtma
Annesiyle gorus, ara, seviyor gorun, nisanlina annesi hakkinda kotu bir sey soyleme. Sevmesen de seviyor gibi gorun yeter...
benim sözlümün annesi de ister ki 3 günde bir arayayım, aramadığım zaman seni keşke istemeseydim diye espri de yapar :) espridir yani herhalde ne bileyim gülüyor hatunyalnız canım madem nişanlın mağdura yatanları tutuyor sen de mağduru oyna ses etme de masum olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?