Haklıyken haksız olma

Truelove99

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
248
160
23
35
Merhaba arkadaşlar.boşanma nedenimi buraya yazmıştım bir yıl önce okuyabilirsiniz.çekişmeli boşanma davam için şahitlerim dinlendi ama heyecandan benim mağduriyetimi hakime izah edememişler davalı olduğm eşten taraf ifade verilmiş(ben kendim katılmadım duruşmaya)hakkı yenmiş mağdur tarafken şahitlerimin heyecen ve paniğinden haksız konuma geçtim.sizce ne olur karşı tarafın şahitleri üç ay sonra dinlencek ve çok profesyoneller dolandırıcı çete yani herşeyin içinden sıyrılıyolar.moralim bozuldu sizle paylaşıp fikir almak istedim.teşekkürler.

Nasıl yapabilmişler tam tersi ifade vermeyi?
Mahkemelerde ifadeyi tekrar edip itiraz edip etmediklerini sorarlar. Buna rağmen çok ilginç olmuş tam tersi yönde ifade vermeleri. İyi niyetli olduklarından emin misiniz?
Olabiliyor mu bilmiyorum ama ifademi düzeltmek istiyorum diye dilekçe sunsunlar bari.

Ya bide gülmüşler benim şahitlere avukatıyla.

Avukat yardım etmiş ne demeleri hakkında ipucu vermiş ama o andaki heyeceandan hakimin şaşırtmalı sorusuna yanlış cevaplar verilmiş
Nasıl ya:)
Şaka mı bu?
Hakim soru sorunda doğruyu yanlışı unutup, aleyhe nasıl ifade verilebilir ki?
Emin misiniz şahitlerinizin tehdit almadığına?

Malesef. o kadar hakkım yendi her türlü şiddeti yaşadım ve sanki ben hak yemişim gibi oldu.
Yani şiddeti siz yaşamışken nasıl aksi söylenebilir aklım almıyor.
Bence şahitleriniz gayet tehdit edilmiş.
Hadi biri heyecanlandı yanlış beyanda bulundu, hepsi mi yani?
Korkutulmuşlar, normal olağan bir şey değil bu.

Haklıyken yanlış ifadeden haksız oldum bu nası bi şans yaa

Haklıyken yanlış ifadeden haksız oldum bu nası bi şans yaa
İşte şans değil bence, mümkünatı yok böyle bir durumun.
Avukatınızın dahi onlara çalışmadığından emin olmanız lazım.
Normal bir avukat, saçma bir beyanda duruma müdahale eder, soruyu yineler, müvekkil şahitlerine başka açıdan sorular sorarak durumu düzeltmeye çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…