- 27 Mayıs 2018
- 248
- 160
- 23
- 35
- Konu Sahibi Truelove99
-
Avukat var.burada paylaşmak için yazdım olayıAvukatiniz yok mu, niye arkadaslariniz aciklamalarda bulunuyor?
Avukat var.burada paylaşmak için yazdım olayı
Avukat yardım etmiş ne demeleri hakkında ipucu vermiş ama o andaki heyeceandan hakimin şaşırtmalı sorusuna yanlış cevaplar verilmişAvukatiniz yok mu, niye arkadaslariniz aciklamalarda bulunuyor?
Karşı taraf ruh hastası biri.gitmeme hakkımı kullandım.Kendiniz niye gitmediniz? En azından durumu izah ederdiniz, şahitlerinize yardımcı olurdunuz. Avukatınız yok mu o ne diyor?
Şuanda şehir dışında biliyor beni.hayati tehlikeden dolayı ne yapacğı belli olmaz.Karşı taraf ruh hastası biri.gitmeme hakkımı kullandım.
Ya bide gülmüşler benim şahitlere avukatıyla.Nasıl yapabilmişler tam tersi ifade vermeyi?
Mahkemelerde ifadeyi tekrar edip itiraz edip etmediklerini sorarlar. Buna rağmen çok ilginç olmuş tam tersi yönde ifade vermeleri. İyi niyetli olduklarından emin misiniz?
Olabiliyor mu bilmiyorum ama ifademi düzeltmek istiyorum diye dilekçe sunsunlar bari.
Siz olsanız sizde gülersiniz. Aleyhe tanıklık edecekken lehime konuşuyor adamlar daha ne isterim. O arada sizin avukat ne yapıyordu acaba?Ya bide gülmüşler benim şahitlere avukatıyla.
Nasıl ya:)Avukat yardım etmiş ne demeleri hakkında ipucu vermiş ama o andaki heyeceandan hakimin şaşırtmalı sorusuna yanlış cevaplar verilmiş
Sanki hepsi büyülenmiş gibi adamı haklı çıkarmışlae ya.dilin bağkanması bu olsa gerekSiz olsanız sizde gülersiniz. Aleyhe tanıklık edecekken lehime konuşuyor adamlar daha ne isterim. O arada sizin avukat ne yapıyordu acaba?
Malesef. o kadar hakkım yendi her türlü şiddeti yaşadım ve sanki ben hak yemişim gibi oldu.Nasıl ya:)
Şaka mı bu?
Hakim soru sorunda doğruyu yanlışı unutup, aleyhe nasıl ifade verilebilir ki?
Emin misiniz şahitlerinizin tehdit almadığına?
O anki ortamın paniğinden heyecanından izah edememişlerMalesef. o kadar hakkım yendi her türlü şiddeti yaşadım ve sanki ben hak yemişim gibi oldu.
Yani şiddeti siz yaşamışken nasıl aksi söylenebilir aklım almıyor.Malesef. o kadar hakkım yendi her türlü şiddeti yaşadım ve sanki ben hak yemişim gibi oldu.
Haklıyken yanlış ifadeden haksız oldum bu nası bi şans yaaYani şiddeti siz yaşamışken nasıl aksi söylenebilir aklım almıyor.
Bence şahitleriniz gayet tehdit edilmiş.
Hadi biri heyecanlandı yanlış beyanda bulundu, hepsi mi yani?
Korkutulmuşlar, normal olağan bir şey değil bu.
İşte şans değil bence, mümkünatı yok böyle bir durumun.Haklıyken yanlış ifadeden haksız oldum bu nası bi şans yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?