Aidat nedir, devlet herkesin p..ine bakıyor benimkine de ücretsiz bakacak. Maaşımdan o kadar kesinti yapılıyor her ay, her şey için vergi veriyorum ne için ?
Yeşil kartlı beş kuruş vermeyen adamlar artistleniyor vergi veriyorum devlet baksın diye ben ne aidatı verecekmişim. Zırnık koklatmam o aidatı fakire fukaraya veririm daha iyi. Devletin yasal görmediğini kim ne hakla beleşçi başkasının sırtından geçinen vs diyerek almaya çalışıyor. Sorsaydın sana ne oluyor bu kadar sen mi alıyorsun o parayı diye?
ahh canıımm ben küçüktüm ta birinci sınıftan üniversiteye kadar kayıt parasıda verdim o aidat paralarını da.. hele bi verme.. öyle bir rezil ederler ki seni sınıfın ortasında, veliyi de ayrıca veli toplantısında.. bak bu kadının başına gelen gibi..
daha bikaç sene önce kuzenim ortaokuldan mezun oldu, liseye kaydı yaptırılacak. diplomasını alabilmek için tabiki de benimde zamanında yaptığım gibi DİPLOMA PARASINI verdi.. tıpkı her yıl sonu verilen KARNE PARASI gibi, biraz daha pahalısı. ehh malum diploma bu....

benim ilkokula başlamamdan bu yana 15 sene geçti.. yıl oldu 2013. güya yasak kayıt parası, aidat vs..
nerde yasak, herkes çarkını döndürecek, bu düzen böyle gelip böyle gidecek.. ve malesef şikayette etsen, başbakana bile çıksan durum değişmez, çünkü bu pisliği yapanlar hep birbirini tutar. sende iftiracı olarak tek başına mal gibi kalırsın ortada.. olan sana ve çocuğuna olur. bak ne demiş müdür, seneye çocuğun sınıfını değişiriz.. yani belli ki o öğretmen o çocuğu barındırmayacak!!! o sınıfta.. ee velisi bikere tersine gitti nede olsa..
ne diyim Allah onları bildiği gibi etsin, Allaha havele ediyoruz bunları, zaten başka hiçbir çaremiz de yok..