Doğuda neden aidat toplanmadığını anlamak zor değil.Veliler çocuklarına bir defter bile almayı boşa para harcamak olarak görürken, bir de onlardan okula yardım parası istense okulu havaya uçururlar heralde.Zaten zor şartlarda görev yapıyorlar, başlarına bir bela açmaya daha gerek yok heralde.
Burda öğretmenler hakkında ağır ithamlarda bulunan kişiler de sınırları aşıp neredeyse öğretmeni çocukları için hizmetçi olarak görmüşler.Halbuki kendileri o makama layık olamamış ve de olamayacak çapta oldukları için bu kadar edepsiz ve utanmaz üslup takınmışlar.Onun için sayın öğretmenlerimin bu fikir fukaralarına cevap vermektense bildiklerini yapmalarının daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca burada bir baltaya sap olamamış kişilerin öğretmenler hakkında bu kadar atıp tutması ve sonra da çocuklarının büyüyünce öğretmen olması için didinmeleri de çok ironik.
şu doğu meselesinde doğudaki insanları barbar gören sen.. ordaki insanlara hakaret etmeye ne hakkın var? eleştiri yapanıda bir baltaya sap olamamış olarak söylemen zaten senin zihniyeti koyar ortaya.. sana aldığım eğtimi anlatacak değilim kimsede kendini ispat etmek zorunda deil zaten burda eleştiri yapıldı yapılacakta.... kimseyi hizmetçi gören yok burda herkes işini yapacak.. senin işin eğitim vermekse vereceksin evine gideceksin bukdar.. benim işim elektrik mühendisliği işimi sevmedim yapmadım ... tercümanlık okuyorum bunu yapıcam eğer hoca işini yapmayacaksan bıraksın yapacağı işe gitsin bukadar basit.. kimseye işini öğretecek halimiz yok burda.... kimseyi aşşağılama hakkına sahip değiliz sizde dahil... ben ağır eleştirilerde bulunmuş olabilirim lakin adam gibi savunulursa fikirler asla değişmez değildir ... ancak böyle aşşağılamalar yapılırsa kims kimseye itimad etmez...