Demiştiniz o el bi kere kalkarsa ikinci kez kalkar diye o kadar haklıymışsınız ki virüsten dolayı bu hafta evde eşim bey aramızda ne saygı kaldı sevgi zaten yoktu öyle bunaldım ki anlatacak ne ailem ne arkadaşım var içime ata ata hastalık sahibi olacağım odadan çıkarken cam açıkmış kapıyı çekerken hızlı bir şekilde çarptı Hayvansın ne biçim kapı kapatıyorsun diye bağırdı daha önce de çarpmışım böyle kaç kez, bile isteye yapmadım elbet hep aynısını yapıyormuşum bende karşılık verince tabi olaylar koptu şamarı yedim bi kaç kez ama tabi o dayaktan sayılmıyormuş dayak atsa yerimden kalkamazmışım Üstüme yürümeler tabi hatalı benim çenemi tutamıyormuşum susacakmışım kadınlığımı bilecekmişim dedim bitti artık boşanacağım senden ne kadar ailem arkamda durmasa da geçen yıl kız kardeşimin vefatından sonra hasta olan annemi düşünüyordum dayanamaz kadın küçük bir ilde yaşıyorum insanların bakışı lafı sözü hepsini göze aldım artık ne olacaksa olsun bundan sonraki süreçte önerilerinize ihtiyacım var lütfen derdime derman olun