• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haklıymışsınız! O el ikinci kez kalkıyormuş

Nazille0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2019
228
91
98
38
Demiştiniz o el bi kere kalkarsa ikinci kez kalkar diye o kadar haklıymışsınız ki virüsten dolayı bu hafta evde eşim bey aramızda ne saygı kaldı sevgi zaten yoktu öyle bunaldım ki anlatacak ne ailem ne arkadaşım var içime ata ata hastalık sahibi olacağım odadan çıkarken cam açıkmış kapıyı çekerken hızlı bir şekilde çarptı Hayvansın ne biçim kapı kapatıyorsun diye bağırdı daha önce de çarpmışım böyle kaç kez, bile isteye yapmadım elbet hep aynısını yapıyormuşum bende karşılık verince tabi olaylar koptu şamarı yedim bi kaç kez ama tabi o dayaktan sayılmıyormuş dayak atsa yerimden kalkamazmışım Üstüme yürümeler tabi hatalı benim çenemi tutamıyormuşum susacakmışım kadınlığımı bilecekmişim dedim bitti artık boşanacağım senden ne kadar ailem arkamda durmasa da geçen yıl kız kardeşimin vefatından sonra hasta olan annemi düşünüyordum dayanamaz kadın küçük bir ilde yaşıyorum insanların bakışı lafı sözü hepsini göze aldım artık ne olacaksa olsun bundan sonraki süreçte önerilerinize ihtiyacım var lütfen derdime derman olun

Biz kadınlar kulübü olarak genelde haklıyız ama sakalımız yok ki sözümüz dinlensin.

Ya şiddeti normal gören bir insanla işin olmasın en olur, boşan şu adamdan. Ne demek kadınlığını bilecekmişsin. O adamlığını biliyor mu? Erkek "adam" sevdiğine el kaldırır mı?

Hani var ya "ben kolay kolay bosan demem ama…" ile baslayan cümleler…..
Cok kolay diyorum ben bosanin. Insan ömrü 70 bilemedin 80 yil. Bu Kadar kisa Zamani neden dayakla, hakaretle, sevgisizlik ve ilgisizlikle geciresiniz ki. Annenizde herhalde siddet gördügünüz bir evlilige devam etmenizi istemez.. Aman ha bu arada cocuk yapayim demeyim (insallah yoktur diye düsünüyorum)

Hani var ya "ben kolay kolay bosan demem ama…" ile baslayan cümleler…..
Cok kolay diyorum ben bosanin. Insan ömrü 70 bilemedin 80 yil. Bu Kadar kisa Zamani neden dayakla, hakaretle, sevgisizlik ve ilgisizlikle geciresiniz ki. Annenizde herhalde siddet gördügünüz bir evlilige devam etmenizi istemez.. Aman ha bu arada cocuk yapayim demeyim (insallah yoktur diye düsünüyorum)
Çocuğum yok 3 yıllık evliyim

O el ikinci kere de kalkar, bir kere aldatan ikinciye-üçüncüye de aldatır, bir kere saygısızlık eden ikincisini de tekrar eder
vs. vs.

Alın darp raporunu mis gibi sonra açın davanızı birkaç kavga esnasında da ses kaydı yapın size ettiği hakaretler/küfürler verin mahkemeye süründüre süründüre gösterin kadınlığınızı ! Arkanızda kimsenin olmasına da gerek yok ayrıca siz kendinize yetersiniz.

O el ikinci kere de kalkar, bir kere aldatan ikinciye-üçüncüye de aldatır, bir kere saygısızlık eden ikincisini de tekrar eder
vs. vs.

Alın darp raporunu mis gibi sonra açın davanızı birkaç kavga esnasında da ses kaydı yapın size ettiği hakaretler/küfürler verin mahkemeye süründüre süründüre gösterin kadınlığınızı ! Arkanızda kimsenin olmasına da gerek yok ayrıca siz kendinize yetersiniz.
İnsnın hiç bişeyini istemiyorum lanet olsun herşeyine diyorum

Biz kadınlar kulübü olarak genelde haklıyız ama sakalımız yok ki sözümüz dinlensin.

Ya şiddeti normal gören bir insanla işin olmasın en olur, boşan şu adamdan. Ne demek kadınlığını bilecekmişsin. O adamlığını biliyor mu? Erkek "adam" sevdiğine el kaldırır mı?
İşin garibi de yaptığını şiddetten saymıyor

Back
X