• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haklıymışsınız! O el ikinci kez kalkıyormuş

O kadar yorumdum ki 31 yaşındayım ne bekarken gün gördüm evlendim yine aynı insanın kaderi hep böyle mutsuzlukla mi yazılır hayattan bir gram zevk almıyorum önümü göremiyorum ne yapıcam bilmiyorum
Çocuğunuz yok sanırım ki olsa da boşanmaya engel değil. Ayrıl ya. Annen seni böyle mutsuz olasın diye doğurmadı. Kendi kıymetini bil birazcık.

Ayyy yettiniz be erkekler. Düşün artık kadınların yakasından ! Yok kadın kısmı onu yapmaz bunu demez. Yok kadınlıgını bil çeneni kapa 😠 2. Vurmuş. Sonra 3 olur 5 olur. En son üstüne toprak atarlar.

İşin garibi de yaptığını şiddetten saymıyor
Hiç bir manyak adam dönüp sana şiddet uygulayacağım diyerek dövmez. Dövdüğünü kabul etmez, senin hak ettiğini savunur ve bunu yaparken zevk alır, çeşitli bahanelerle bunun için bahane arar, bahane yaratır. Hastaneye gidin, darp raporu alın ve sonra da polise gidin şikayet edin. Mahkemeye verin. Koruma kararı aldırın. Korkmayın. Evde yanınızda kalın bir tava vs olsun, eğer gözü dönerse kendinizi korumak için. Her şey yoluna girecek ama adamı anlamaya çalışmayı bırakmanız ve kaçmanız lazım.

Kapıyı üzerime kitledi ve saatlerdir ortada yok sabır diliyorum allahtan sadece sabır kalbimin atışlarını sanki ağzımda hissediyorum vakit geçiremiyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor nefes alamıyorum sanki

Kapıyı üzerime kitledi ve saatlerdir ortada yok sabır diliyorum allahtan sadece sabır kalbimin atışlarını sanki ağzımda hissediyorum vakit geçiremiyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor nefes alamıyorum sanki
Polisi arasanıza. Neyi bekliyorsunuz? Mesaj da yazabilirsiniz beni dövdün Allah’ın dan bul vs diye, kanıt olur.

Neymiş şu kadınlık ya?!? Her 'adam'ın dilinde aynı laf: Kadınlığını bil (!) Bak sen ya...

Senin için o kadar üzüldüm ki, ben olsam şu dönem boşanamayacağım için kafayı yerdim. Hiç muhattap olmamaya bak en iyisi...

Ama evet; ilk tokatta ayrılmalıydın. İkincisinin asla gelmeyeceğini bilsen bile ayrılmalıydın.
Kafayı yemek ne kelime nefes alamıyorum ben napıcam nasıl geçecek bu süreç virüsten dolayı ücretsiz izindeyim allahım sen hayırlı kapılar aç ne olur

Demiştiniz o el bi kere kalkarsa ikinci kez kalkar diye o kadar haklıymışsınız ki virüsten dolayı bu hafta evde eşim bey aramızda ne saygı kaldı sevgi zaten yoktu öyle bunaldım ki anlatacak ne ailem ne arkadaşım var içime ata ata hastalık sahibi olacağım odadan çıkarken cam açıkmış kapıyı çekerken hızlı bir şekilde çarptı Hayvansın ne biçim kapı kapatıyorsun diye bağırdı daha önce de çarpmışım böyle kaç kez, bile isteye yapmadım elbet hep aynısını yapıyormuşum bende karşılık verince tabi olaylar koptu şamarı yedim bi kaç kez ama tabi o dayaktan sayılmıyormuş dayak atsa yerimden kalkamazmışım Üstüme yürümeler tabi hatalı benim çenemi tutamıyormuşum susacakmışım kadınlığımı bilecekmişim dedim bitti artık boşanacağım senden ne kadar ailem arkamda durmasa da geçen yıl kız kardeşimin vefatından sonra hasta olan annemi düşünüyordum dayanamaz kadın küçük bir ilde yaşıyorum insanların bakışı lafı sözü hepsini göze aldım artık ne olacaksa olsun bundan sonraki süreçte önerilerinize ihtiyacım var lütfen derdime derman olun
anneni o kadar düşünüyorsun da kadın bi evladını zaten kaybetmiş ötekini de kocası katledicek kadına bu sefer kesin bişey olur.sen boşanıyosun diye annene bişey olmaz.eve polisi çağırıp şikayetçi olup uzaklaştıracaktın orda.

Demir döküm tavanız varsa, elinizde, yakınınızda bir elinizde o, diğer elinizde telefon bekleyin yani? Şaka mısınız? Kaçın evden. Polise sığının.

Konuşmadı hiç mutfağa girdi yemek varmı diye baktı heralde zıkkım yesim yapmadım hiçbişey sonra çıktı televizyonun başına geçti

Siz boşanmazsınız bence.
Boşanacak olan insan arar polisi "eşim beni dövdü, eve kilitledi, kurtarın beni" der, ortalığı ayağa kaldırır.
Gider darp raporu alır, o adamın eve girememesi için ne yapabiliyorsa onu yapar.
Boşanmayı kafasına koyan üzerine kilitlenmiş kapıya bakarak burada konu açmaz.

Eski konularınıza baktım, "iki güzel söze kanıyorsunuz" desem, o da yok. Adam açıkça sizin kadın olduğunuz için dayak yemenizin normal olduğunu savunuyor.
Böyle bir tip bir daha vursa ne olur vurmasa ne olur? Aynı oksijeni solumaktan bile tiksinmiş olmalıydınız.
Ama evde öylece oturup kapıyı açmasını bekliyorsunuz.

Siz boşanacak olsanız sizi eve kitlemesine göz yummazsiniz. Şaka mısınız deprem olsa yangin ciksa evden cikamiyorsunuz ? Polisi neden aramadınız? Darp raporu neden almadınız ? Evde kitliuim bana vurdu evi kitledi demediniz de evde oturup beklediniz ?
Bosanacaginizi şuan sanmiuroum belki yine dayaklar yerseniz bu olayın üzerine ( ki yüzde yüz yine olacak ) o zaman olabilir. Yoksa şuan ondan çoktan şikayetçi olmuştunuz.
31 yaşında kadının üzerine kapi kitleyip çıkmak zaten ona yapılmış en büyük hakaret ve şiddettir.

Siz boşanmazsınız bence.
Boşanacak olan insan arar polisi "eşim beni dövdü, eve kilitledi, kurtarın beni" der, ortalığı ayağa kaldırır.
Gider darp raporu alır, o adamın eve girememesi için ne yapabiliyorsa onu yapar.
Boşanmayı kafasına koyan üzerine kilitlenmiş kapıya bakarak burada konu açmaz.

Eski konularınıza baktım, "iki güzel söze kanıyorsunuz" desem, o da yok. Adam açıkça sizin kadın olduğunuz için dayak yemenizin normal olduğunu savunuyor.
Böyle bir tip bir daha vursa ne olur vurmasa ne olur? Aynı oksijeni solumaktan bile tiksinmiş olmalıydınız.
Ama evde öylece oturup kapıyı açmasını bekliyorsunuz.

Bende aynı şeyi düşünüyorum. Buraya kararliyim boşanıyorum yazıp evde kilitli oturmakta neyin kafasi ya. Sinirle yazıyorlar sonra mağara ayılarıyla yasamaya devam klasik.

Bende aynı şeyi düşünüyorum. Buraya kararliyim boşanıyorum yazıp evde kilitli oturmakta neyin kafasi ya. Sinirle yazıyorlar sonra mağara ayılarıyla yasamaya devam klasik.

Adam "yaptım bir eşeklik" bile demiyor. Özür dilemeye bile tenezzül etmeyen adamlara şans verip duruyorlar.
Önceki konularında da belli adamın ne olduğu, yaptığının nesi şaşırtıcı anlamadım.
Sürekli tepene dikilip "ne biçim kadınsın, bu kadınlık mı, kadın dediğin şöyle olur, kadın kadın kadın" diye vır vır kafa ütüleyen adamın dayağı normal görmemesi anormal olurdu asıl.
Sonra üzerine kapı da kilitler, kolunu bacağını da kırar.
Elalem konuşmasın da ne olursa olsun.

Adam "yaptım bir eşeklik" bile demiyor. Özür dilemeye bile tenezzül etmeyen adamlara şans verip duruyorlar.
Önceki konularında da belli adamın ne olduğu, yaptığının nesi şaşırtıcı anlamadım.
Sürekli tepene dikilip "ne biçim kadınsın, bu kadınlık mı, kadın dediğin şöyle olur, kadın kadın kadın" diye vır vır kafa ütüleyen adamın dayağı normal görmemesi anormal olurdu asıl.
Sonra üzerine kapı da kilitler, kolunu bacağını da kırar.
Elalem konuşmasın da ne olursa olsun.

Aynen öyle. Oldurulen kadinlara bakinca zaten kimse yeni evli değil. Ne hikmetse senelerce dayaktan çekmiş kadınlar. Sonra öldürülüyorlar. Adam beni eve kitleyip gidecek bir de sonra eve gelip mutfağa girip yemek yapmış miyim diye bakıp odaya geçip tv izleyecek ha ? Birde onu pantolon gomlegini yıkayacağım ? Yani böyle olunca o mağara ayisininda saygi duymayip dayak atmasi kadin değilsin demesi anormal gelmiyor. Ne de olsa dövüyor üzerine mal gibi kapıyı kitliyor geliyor yemek yiyip tv izliyor. Ne diyim acınası hayatlar...

Back
X