Tatlı Tarifi Hakseverin gül tatlısı

haksever mrb canım tarifin çok güzel görünüyor ama ben gül olayını nasıl yapıldığını tam kavrayamadım :)) bilmiyorumkismile

Keşke onu da aşama aşama çeksen
opuyorumnanaktan

Aktardan aldım gıda boyası kırmızısını canım Çok ucuz hem bır asır kullanırsın ÇÜnkÜm bır Çay kaŞıĞının ucunla koyuyosun Çok boyuyo keŞke hepsını kırmızı yapsaymıŞım bıdahakıne artık Şılk yapıŞım bı blogta buldum

HEPıNıZE TEŞEKKÜRLER BEĞENMENıZE SEVıNDıM HEPıMıZE YETER CANLARIM BUYURUN DAHA SICAK AMA TADINA BAKTIM DAYANAMADIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ YAWW EE KıM YAPTIIIIIIIIII:lepi: sositososito hihoyyyt cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook buyrunnnnnnnnn

ellerine saglik bitanem cok güzel gözüküyorlar iyi oldugunuda cok sevindim cnm a.s.

haksever mrb canım tarifin çok güzel görünüyor ama ben gül olayını nasıl yapıldığını tam kavrayamadım :)) bilmiyorumkismile

Keşke onu da aşama aşama çeksen
opuyorumnanaktan

EVET KEŞKE ÇEKSEYMİŞİM İYİ OLURDU CANIM ÇAY BARDAğıyla yuvarlakları çıkardın ya üç tanesini üst üste ama aralıklarla bileşik kümeler vardı hatırlarmısın iki dairenin yanları üst üste oluyodu aynı onun gibi üç tane yan yana :)) bilmem anlatabildim mi sonrada yuvarlayıp ortadan kesiyosun kestiğin kısım alta gelince al sana güüüüüüüüülllllllllllllllllllllllll

ellerine saglik bitanem cok güzel gözüküyorlar iyi oldugunuda cok sevindim cnm a.s.

iyiyim canım nabayım tatlı yapıyım da yiyim tatlıyı çıkarayım hakkıyııııııııııııııııııııııııııııııııı
hem eşimede yararrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrohaoldumsmile :asigim: :asigim: :asigim: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

kaydirigubbakcemilegelın canım ben sıze yapım bı evım olsunda beklerım ınsalah hepınızı neler yaparım sıze neler tapı cocuklarınız ozaman kadar buyuk kocaman olurlarcokacimcoook:CüvCüv:

hayırlısı canım inşallah allah evsizlere ev çocuksuzlara hayırlı evlat versin çocuk hasretini kendimden ev hasretini ablamdan biliyorum ben kaymaklıyım bu konuda evlendiğimde eşimin evi arabası vardı çok şükür

aşkım geldi ben kaçar görüşürüz güzel yorumlarınız için teşekkürler

Kümeler ha çok güzel anlattın valla tatlım :)) ama bakalım ben becerebilecek miyim? cokacimcoook

Denemeden anlaşılmaz zaten,bakalım evde olduğum bir gün yapmayı düşünüyorum,güzel görünüyor,ellerine sağlık opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemilegelın canım ben sıze yapım bı evım olsunda beklerım ınsalah hepınızı neler yaparım sıze neler tapı cocuklarınız ozaman kadar buyuk kocaman olurlarcokacimcoook:CüvCüv:

allah verir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

cok iyi yapmissin cnm afiyet olsun öpüyoruma.s.

ellerine sağlık canım çok güzel gözüküyorlar en kısa zamanda bende yapcamm

yapın yapın süper renkli yapın görüntü çok güzel oluyoooooooooooooooo

güncel bende yapım bali bugün:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…