Haksız mıyım, ne olur akıl verin.

Iste bu tamamiyle senin elinde arkadasim.

Bir söz vardir cok severim.

Eziyet eden kadar eziyete katlananda sucludur....

Tabiki esin sana cok kötü eziyet etmiyor, bu sözü bir genis anlamda düsünmek gerek.

Yani sen sustukca, elin kolun dilin bagli herseye ammennah dedikce o bu tavrindan vazgecmeyecek....Neden? Cünkü biliyorki nasilolsa cantada keklik bu kadin, ne yapsam ne etsem sessini cikaramaz......benim insafiyetimle oturup kalkiyor....:kahve:

Ben cok üzülüyorum böyle hemcinslerime.....sevgilerinin saygilarinin karsiliginda böyle köle muamelesi görmelerine....:çok üzgünüm:

Bunun okumusluklada alakasi yok güzelim, cok yüksek mertebe sahipleri kadinlar, ekonomik özgürlükleri olan kadinlar bile aynen senin gibi olabiliyor......bu tamemen yürek isidir.....cesur olacaksin....karsindaki erkek diye kocan diye senden üstün biri olmadigna inanacaksin.......a.s

Dedigim gibi degisim hemen bir anda olacak birsey degil....kücük ama emin adimlarla özgürlügnü kazanmaya calis......:1hug:

Inanki öyle düsündügün gibi zor birsey degil bu.....esin senin ne kadar ona muhtac olmadigni anlarsa o kadarda seni kaybetmekten korkar.....:delphin:

negüzel söylemişsin küçük ama emin adımlarlaaakaydirigubbakcemile5

ben her zaman zaten karşısında kesin konuşan bir insanım iyne ucu kadar bile olsa her hatasında tepkimin ne olacağını söyledim

boşanma gibi bir durumda babamdan maaş kalacak ama başka ne yapabilirim.

Allah esini islah etsin, insallah bu durumlara gelmezsiniz, ama olur ya artik bicak kemige dayanir, o zamanda hic korkma arkadasim.:delphin:

Meslegin olmasada Bilek gücün var, temizlik isine gidersin, pazarda elma limon satarsin yinede ne ac kalirsin nede acikta.....

Gercektende bence hicbir kadin maddi özgürlügüm yok, dayagina aldatmasina tüm eziyetlerine katlaniyorum dememeli!!!!

Istedikten sonra mutlaka bir yolunu bulabilir insan.....

Ama sen daha böyle uc noktalara gitme....belki esini yola getirirsin....

bahsettiğiniz değişime ilk adımı atmış oluyorum hala barışmadık nerdeyse yüszünü bile görmüyorum tlf açıyor oğluma açtırıyorum tlf nu.

çok sert bir tavrı vardır ne yalan söyleyim korkmuyorumda değil.hiç bu güne kadar kesinlikle bir tokat bile atmadı . ama gel görki durum bundan ibaret.

para almıyormuş giyim kuşam almış ne farkeder ki.önce düşün sen kendi arkadaşın için laf söyletirmisin eşine.eşin sana dese arkadaşın seni kullanıyor eminim sende sinirlenirsin ve kabullenmezsin.mutlaka eşininde arkadaşından fayda gördüğü durumlar vardır.kimse kimseye bedava bişey yapmaz bu zamanda.sende harca ama aşırıya kaçma derim.kısasa kısas bi durum değil bu o yiyor mu gece yaşantısı var mı savuruyormu o zaman başka tabii ki.ama başkaları için evde huzursuz olmaya değmez.sonuçta sana ve evine bakıyorsa iş hayatına müdahale etmemen gerekir canım.sonrasında sıkıntıyı siz çekersiniz.bize konuşmak kolay sende ye harca hesap yapma der geçeriz.ama öyle olmamalı.bu şekilde evliliğinin menfaate dönüştüğünün farkına varırsın sonra.eşinle geçirdiğin vakit değilde alışveriş yaptığın zamanlar daha tatlı gelir.

çok sert bir tavrı vardır ne yalan söyleyim korkmuyorumda değil.hiç bu güne kadar kesinlikle bir tokat bile atmadı . ama gel görki durum bundan ibaret.

Iste bak aynen bunu diyorum.....korkuyorsun güzelim...bal gibide korkuyorsun.

Esin cok güzel bir sekilde tavrini koymus, gözünü korkutmus senin....bunun icin illa dayak atmasi gerekmiyor.

canım yaşadıklarının benzerini bende yaşadım kısmende yaşıyorum hala..
yeni üye oldum daha ilgimi çekti bu site...belki banada faydanız olur yorumlarınızla...

sana şu kadarını söyliyim erkek milleti genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu ne yazıkki bencil..
yaptığın fedakarlıklar onların gözünde gözükmüyor..sen anlayışlı ve verici oldukça zamanla alışıyolar buna ve sanki mecburmuşsun gibi davranmaya başlıyolar..

benim eşime yaptığımı kimse yapmaz...ama şimdi evlenmeden önceki ben yokum sanki..okadar değiştimki...inanamıyorum kendim bile...

bütün doğruları bilmememe rağmen uygulayamıyorum şimdi...sen güçlü ol sana söyleyeceğim tek şey yaptığın güzelliklerle artmıyor değerin emin ol...ne kadar burun kıvırır nekadar yüz çevirirsen ne kadar zor memnun olursan okadar el üstünde tutuluyorsun...

arkadaşına gelince tabiki bbende arkadaşımı savunurdum ama onunki farklı iş yaptırıyor o zaman yaptığı işin karşılığı ne kadar tutuyorsa onu versin gerekli gereksiz şeyler almasın.

Evet kızlar burada güzel yorumlar var.... Siz hiç ben büyüyünce damat olacağım diyen bir erkek çocuk gördünüz mü? Kızlar gelin olur, anne olur, becerikli olur, sessiz olur, saygılı olur, itaatkar olur ve çalışıp evine para getirir. Neden? Ne için? Hayat müşterek değil mi? Neden ağır herşey benm sırtımda. Erkek olmanın adı bile bu kadar ağır mı yani, erkek sadece çalışır eve para getirir. Ben sustum, saygımdan eğildim onlar beni eşek sanıp semer vurmaya kalktılar, canım acıdı çünkü ben insanım, semer benim fiziksel yapıma uygun değil dedim o zaman ama baktım psikolojik yapıma da bu hayat uymuyor. Ne oldu, sen yoluna ben yoluma, pişman oldu mu? Oldu ama hata bir kere yapılır, ikincisine salaklır denir, o kadar salak değilim.

Ayrıca ben şuna da karşıyım, bir insan evlendi ise ailesi eşi ve varsa çocuklarıdır. Anne, baba ve kardeşler de ailedir ama aile deyince akıla eşi ve evi gelmeli. Hala ailem diye annesi, babasından basediyorsa evlilik anlayışında bir sorun vardır.

boşanma gibi bir durumda babamdan maaş kalacak ama başka ne yapabilirim.

Hemen aklına boşanmayı getirme canım , 2 tane çocuğunuz var .... Arkadaşlarımın yazdığı yorumların hepsini okudum ve hepsine kesinlikle katılıyorum . Bu zamanla olacak birşey .. Ağırlığını koymaya çalış, mesela bir örnek vereyim sana . Madem ki maddi olarak imkanın yok o zaman evde o yokmuş gibi davran , onu hiç takmıyormuş gibi, umrunda değilmiş gibi , ne oluyor bu kadına desin yani :) , bu şekilde ilgisini çekeceksin , demek ki birşeyler yolunda değil diyecek ben denedim çok işe yarıyor emin ol .. Allah ömür boyu mutluluk versin bütün evlilere ve kadınlara özellikle :)):içelim:

Back
X