bankada az da olsa birikmişim, onun biraz fazlası kadar da kredi kartı borcum var. çok yakında da düğünüm var, zaten borç da çeyiz alış verişi sırasında büyüdü gitti. nişanlım çok iyi hatta çok yönüyle süperdir, ancak onun bilmediği asla da bilmesini istemediğim bi sorunum var. ben onu tanıdım tanıyalı borç içindedir, gideri gelirinden fazladır. hala da öyle, hatta düğün alış verişi onu daha da batırdı. benim niyetim borcumuzu bir an önce bitirmek, gerekirse birikmişimi de ortaya koymak-tı... geçmiş zaman kullanıyorum, çünkü son günlerde değişik bi huy edindi. anneme şunu da alayım, evin buna ihtiyacı var alayım, kardeşim şunu istemişti vs vs... alıyor, alacak da... borcu artıyor gittikçe. biraz da bana güvendiğini hissediyorum, çünkü iyi bi gelirim var. nasılsa evlenince tüm borçlar ödenecek hesabı... anne babasını sevsem gıkım çıkmayacak ama bana en ufak sevgi-ilgi göstermedikleri için ben de onlara karşı soğuğum. o yüzden de onlara alınsın, borcunu ben ödeyeyim istemiyorum. kaldı ki maddi durumları kötü değil, aşırı tutumluluktan almadıkları şeyler bu alınacaklar. bir taraftan daha baştan gizli saklı işlerim olmasın istiyorum, bir yandan da bu birikmiş parayı gizlemeyi. çünkü nişanlım bana güvendikçe ailesinin daha fazla ihtiyacını giderecek. bugüne kadar böyle değildi, çünkü çok borcu vardı. şimdi daha fazla borcu var ama yakında bütçelerimiz birleşecek ve ben ona her zaman "merak etme, çok çabuk bitiririz, paramızı kazanıyoruz çok şükür vs" diyorum. sizce haksız mıyım?