haksız miyim?

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Bugün bebeğimle beraber şehir merkezine kadar gittik. Arabaya bebek arabasını da koymustum ne olur ne olmaz diye. Neyse geldik , binanın kapısında ben alışveriş posetlerini filan indirirken komşum bebek arabasını gördü. Biz yanimiza almamisiz bi saatligine verir misin dedi. Tabi dedim ne olacak al. Buraya kadar sorun yok.
Saat 8 de Bebeğimi uyuturken bende yorgunluktan uyuyakalmisim.
Bu komşu da aramış ama duymadım tabi.
Neyse çöp atayım dedim bir baktım ki 1500 TL'lik bebek arabasini evin kapisina koyup gitmiş.
Yani.şimdi alırken iyi de. Verirken neden umrunda olmuyor. Ya biri aliverseydi kapıdan. Kamera yok bişey yok. Doğuda çalışıyorum zaten. Ruhum dahi duymazdi. Esimden ayrı yaşıyorum.
Tek başıma onca şeyle mücadele ediyorum bide bununla mi ugrasacaktim?
Haksız miyim sinirlenmekte?
İnsanlar bişeyi alırken çok güzel. Verirken hiç umurlarinda bile değilsin.

Haklısınız amma velakin aramış sizi ulaşamamış. E arabaya da birşey olmamış zaten, şimdi varsayımlar üzerinden kendinizi doldurmayın. Bir daha malınızı vermezsiniz olur biter

Bir daha isterlerse paylaşmamak için güzel bir bahane çıkmış size üzülmeyin. Millet kendi malına verdiği değeri baskasininkine vermiyor ne yazık ki. Boşverin daha da vermem arabamı deyin geçin.

İyi niyetime karşı hep bir duvara toslamak yordu ve hassaslastirdi artık beni.
Ama canım ben kendime hassas derim. Sen benden de hassassın. Abartıyorsun sanki bazı şeyleri. Neredeyse her saniyen için konu acıyorsun. Hayatı bu kadar kafana takma ya alt tarafı öleceğiz. Taktığın şeylerde hep ufak Şeyler yani.

Çok fazla konu açmıyor musunuz sizcede herşeye :KK66:
Haklısın.
Ya buraya çok konu açanları da anlıyorum ağır vakalar ve fakeler hariç!
Bu olaya sinirlendi ya hemen anında anlatacağı insan yok çevresinde siniri de geçmiyor buraya konu açıyor hemen.
Hani biraz durup sakinleşse kalkıp konu açmayacak belki de.

Haklısınız.
Size ulaşamadıysa ulaşana kadar kendi evinde muhafaza etmeliydi. Emanet sonuçta.
Bundan sonra vermeyin..

Hanımefendinin eski konularına bakarsanız belki anlayabilirsiniz neden sürekli konu açtığını :)
Eşinden mesleğinden ötürü ayrı yaşıyormuş.Yani küçücük bebeğiyle tek başına.
Sanırım bi derdini paylaşacak ya da oturup biraz sohbet edecek arkadaş,komşu da yok doğru dürüst.
O yüzden bu çok normal.
Güçlü durmaya çalışın.Burada pek çok kadın ile kocaman bir aileyiz.

Back
X