- 10 Kasım 2010
- 5.265
- 5.185
- 398
Merhaba hanimlar icimi bu aralar yiyen bir sıkıntim var. 6 aydan beridir gorustugum biri vardi. Biz tanistiktan 1 ay sonra gorustuk iyide vakit gecirmistik. Uzak iliski oldugu icin ikinci bulusma bu aylara kaldi. Sinavim var babam gelcek param yok vs. Diye diye ertelendi. Ben yanina gidebilmek icin gecenlerde bilet aldim daha cok karsilikli bir karardi. Hersey hazir otobuse bindim yari yolda beni aradi babaannem rahatsizlandi nerde duracaksa otobus en yakin orda in geri don dedi. Bende bunun cocuk oyuncagi olmadigini soyledim. Telefonum kesildi. Sonra tekrar aramaya calisti. Bende onun oldugu sehirden gececegimi (en azindan orayi biliyorum ) beni aramamasini mesaj attim. Insan evladi olan beni karsilar durumu aciklar kendi elleriyle gonderir bende mi bir sorun var ayni durum basima gelse boyle davranirdim. orda arkadasimin yanina ugradim. Biraz durulduktan sonra (baya fevri bir insanim ) tekrar aradim babaannesinin durumu sordum bana onunla ilgili konularin beni ilgilendirmeyecegini dedigi seyin dogru oldugunu uzerine (yani beni kovmasini savundu) basa basa soyledi. Sonrada aramadi engelledi heryerden neyse benim sikintim ben neden bu kadar aptalim? Ben hic sevilmiycem mi a dostlar ? Ben haksiz miyim ? Nolur birsey diyinde fazla uzulmeden atlatiyim.