Haksız mıyım ?

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Merhaba.
Konuya direk giriyorum. Sevgilim bu ayın sonunda yurtdışına gidiyor 3 aylığına eğitim için. Istanbuldan binecek uçağa. Ve istanbulda bir arkadaşı yaşıyor. Bana iki gün önce gidip istanbulda kalıp sonra havaalanından uçağa binmek gibi bir planı olduğunu söylemişti. Şimdi arkadaşları cuma gecesi çıkarız cumartesi kalırız,pazar günü seni bindiririz ve döneriz yaşadığımız şehre diye plan yapmışlar. Fakat şöyle bir durum var ki. Benim iznim pazar günü ve cumartesi yarim gün çalışıyorum. Hafta içi de yoğun bir çalışma hayatım var.
Açıkçası ben bu plana belli etmesem de bozuldum. Hafta ici 2 saat görüşüp öyle veda edecek bana. Haftasonu arkadaşları ile plan yapmadan benimle vakit geçirip gitmeyi planlamiyor.
Sizce ben buna alınmakta haksız mıyım? Abartıyor muyum ?

Abartıyosunuz tabiki. Belli ki istanbulda değilsiniz başka şehirden gidicek İstanbula. Ve istanbul trafiği malum. Kolay olanı seçmiş arkadasınız. Büyütülcek bişey yok bence. 3 Ayda hemencik geçer inşallah. Sıkma canını

Merhaba.
Konuya direk giriyorum. Sevgilim bu ayın sonunda yurtdışına gidiyor 3 aylığına eğitim için. Istanbuldan binecek uçağa. Ve istanbulda bir arkadaşı yaşıyor. Bana iki gün önce gidip istanbulda kalıp sonra havaalanından uçağa binmek gibi bir planı olduğunu söylemişti. Şimdi arkadaşları cuma gecesi çıkarız cumartesi kalırız,pazar günü seni bindiririz ve döneriz yaşadığımız şehre diye plan yapmışlar. Fakat şöyle bir durum var ki. Benim iznim pazar günü ve cumartesi yarim gün çalışıyorum. Hafta içi de yoğun bir çalışma hayatım var.
Açıkçası ben bu plana belli etmesem de bozuldum. Hafta ici 2 saat görüşüp öyle veda edecek bana. Haftasonu arkadaşları ile plan yapmadan benimle vakit geçirip gitmeyi planlamiyor.

Gitmeden önce arkadaşları ile de biraz zaman geçirmek istemiş. Yani ben de bozulurdum ama çok fazla trip atmazdım. Tabi ona bu konuda biraz kırıldığımı da söylerdim. Sonuçta 3 ay ayrı kalacağız ve hemen öncesinde tartışmak istemezdim.
Tabi burada en azından cumartesi gününü seninle geçirebilirdi arkadaşları ile İstanbul da geçirmek yerine. Şehriniz İstanbul a uzak mı ? Yani cumartesi gece binse mesela pazar uçağına rahatça yetişemez mi?

İstanbul’da bir yerden bir yere gitmek işkence gibi. Erken gitmek istemesini anlayabiliyorum. Arkadaşları da hazır gitmişken plan yapalım demiş kabul etmek zorunda kalmış gibi. Ben bozulmazdım heralde.

Bozulacak bir şey yok bence ya, canınızı sıkmayın. Gelince görüşürsünüz inşaallah bol bol. İstanbul'da yaşasaydınız sizinle yapardı planını. Bırakın güzel vakit geçirsin, siz de cool takılın biraz 😉

Ben olsam bozulurdum. 3 ay gormeyeceksem gitmeden uzun vakit gecirmek istemek hakkim diye dusunurdum. Sorun eder miydim bilmiyorum ama uzulurdum uzun vakit gecirmek istedigim icin.

Gitmeden önce arkadaşları ile de biraz zaman geçirmek istemiş. Yani ben de bozulurdum ama çok fazla trip atmazdım. Tabi ona bu konuda biraz kırıldığımı da söylerdim. Sonuçta 3 ay ayrı kalacağız ve hemen öncesinde tartışmak istemezdim.
Tabi burada en azından cumartesi gününü seninle geçirebilirdi arkadaşları ile İstanbul da geçirmek yerine. Şehriniz İstanbul a uzak mı ? Yani cumartesi gece binse mesela pazar uçağına rahatça yetişemez mi?
Binebilir.

Merhaba.
Bence de önceliği siz olmalıydı eğer zor olamayacaksa

Hic ayri vakit gecirmiyor musunuz? Eminim o arkadaslariyla sizinle gorustugunden daha az gorusuyordur normal zamanda. Bu yuzden onlara vakit ayirmasi cok normal. Zaten teklif kendisinden degil arkadaslarindan gelmis. O da davetli oldugu bir yere gidecek bu kadar basit.

Eger sizin icin cok onemliyse hafta ici izin alabilirdiniz. Yok alamiyorsaniz da cok onemli degil bence

Hic ayri vakit gecirmiyor musunuz? Eminim o arkadaslariyla sizinle gorustugunden daha az gorusuyordur normal zamanda. Bu yuzden onlara vakit ayirmasi cok normal. Zaten teklif kendisinden degil arkadaslarindan gelmis. O da davetli oldugu bir yere gidecek bu kadar basit.

Eger sizin icin cok onemliyse hafta ici izin alabilirdiniz. Yok alamiyorsaniz da cok onemli degil bence
Arkadaşları ile neredeyse her gün görüşüyor. Boz haftada 2 gün maksimum görüşüyoruz.

Hangi sehirde yasadiginiz önemli, eger istanbula uzaksa en az 1 gece önce gitmek gerekiyor, tabi uçuş saati pazar günü erkense hiç başka alternatifi yok. Cumartesi gece yola çikti diyelim zaten o gün çalisiyormuşsunuz 2 saat görüseceksiniz diye yolculuk öncesi baya yorulacak. Zaman tabi görecelidir ama 3 ayi çok da gözünüzde büyütmeyin, bence daha rahat olun kötü ve gergin ayrılmayın.

O benimle vedalaşmak için bile kalmazken ben onu yolcu etmek için oraya gidemem ki. Kolay yolu burda benimle vakit geçirmesiydi

Arkadaşının oradan gidecekse 1 2 gün vakit geçirmek istemesi normal bence. Direkt geldim beni yolla da denmez. Arabayla bırakacaksa filan kullanmak gibi olur acele acele.

Haftaiçi o gitmeden izin alıp öyle vedalaşın? Ayrıca artık iletişim uluslararası çok kolay görüntülü konuşma vs. 3 ay hızla geçip gider bence. Yani sorun edecek bir şey yok. Hatta yakın bir yerlere gidiyorsa siz de izin alıp gidin orda vakit geçirir gezer tozarsınız.

Bence sizinde içinde olduğunuz bi plan yapmalıydı. 3 ay kalıcakmış , ben olsam uğurlamak isterdim. Ben belli ederdim sanırım kırıldığımı...

Back
X