Haksız mıyım?

Ya biz değeri neden eşlerimizden bekliyoruz onu anlamıyorum hep bu beklentilerimiz alınganlıklarımız yüzünden çıkıyor kavgalarımız zaten o sizinle aynı çerçeveden bakmak zorunda değilki hayata ben böyle yapardımla olmazki bu işler sonuçta aramış karşıdakide özür dilemiş uzatmayın. Yanlış anlamayında kafa yapınızı değiştirin lütfen,zaten ikinci evliliğinizmişte gerek yok lüzumsuz tartışma çıkarmalara sonra bıkıyorlar ciddi meselelerde bile umursanmaz hale geliyorsunuz basit şeyleri uzatmayınki eşiniz sizi değerli görsün
Bilmiyorum birisi burada bu konuda yorum istese ben de aynı sizin gibi yazardım.Kendine değeri kendin ver başkasından bekleme diye.Bazen aşırı sevgiye,ilgiye ihtiyacım oluyor.O an beklediğim şeyi görmezsem anında kendimi mutsuz, değersiz hissediyorum.Ben kavga çıkarmadım sadece nedenini sordum ve bozuldu.Bu konuda gereksiz uzatıyorum galiba teşekkür ederm

Simdi sakin konuşmanın sekli var tam olarak agiz dalasimi istediginiz belki oyle bir laf etti 10 sesli tartismaya bedel .gerek yok arti esinizin aramasi bile ben arkasindayim esimin demek msji adam almıştır
Ağız dalaşı değil de o adam kibarlığı hak eden biri değil.Ben direkt sen bana nasıl konuşuyorsun böyle terbiyesiz diye adamı sert çıkarken eşim seni yıllardır tanıyoruz ben senin eşine böle konuşsam hoşuna gider mi tarzında konuşmuş.işyerinde tartışmayı duyan iş arkadaşlarım eşimden daha fazla tepki gösterdi belki de o yüzden etkilendim bilmiyorum.

Kocan büyütmemiş tamam gerekli özürler dilenmiş ama o karaktersiz gevşek herife noluyor yahu
kimi bulursam bulurum sana mı soracağım pisliğe bak aşırı kuruldum

Eşiniz tam bir beyefendi gibi davranmış. Çizgisini bozmadan, sınırları aşmadan karşı tarafa özür diletmiş. Bence çok şık bir hareket.

Kocan büyütmemiş tamam gerekli özürler dilenmiş ama o karaktersiz gevşek herife noluyor yahu
kimi bulursam bulurum sana mı soracağım pisliğe bak aşırı kuruldum
Ben yumuşatmış halini yazdım buraya daha terbiyesizce konuştu.ben de dün akşamdan beri midemin agrısından uyuyamadım.o kadar sinirliyim geçmiyor sinirim.

Eşiniz tam bir beyefendi gibi davranmış. Çizgisini bozmadan, sınırları aşmadan karşı tarafa özür diletmiş. Bence çok şık bir hareket.
Öle mi diyorsunuz Keşke ben de o an sizin gibi düşünseydim.Eşim normalde de hep kibar biridir ama en ufak birisi gereksiz şaka yapsa sert çıkan birisi.Bu kadar ağır bir şeye daha sakin Üslup anlam veremedim.

Siz alfa erkek istiyorsunuz bu sözleri söylediği için adamı belki de kufretmesini dövmesini ki siniriniz geçsin ama eşiniz sakince konuşunca hayalkırıklığı o yüzden
Maalesef lisede değiliz hayat zor😔

Ne kadar sinirlenirse sinirlersin kendini ifade etme konusunda sakin kalabilmesi bence olgunlukla ilgili. Gereken cevabı vermiş ki karşı taraf da özür dilemiş. Siz şu an o adama çok öfkelisiniz. Eşiniz nasıl davranırsa davransın içiniz soğumayacaktı zaten. Bazen o öfkenin hep aynı yoğunlukla içimizde kalacağını düşünürüz ama geçiyor. Artık kendinizi biraz sakinleştirip negatif duygulardan uzaklaşmaya çalışın. Bügün dünün aksine sizin için güzel bir gün olsun. Sevgiler.

Bilmiyorum birisi burada bu konuda yorum istese ben de aynı sizin gibi yazardım.Kendine değeri kendin ver başkasından bekleme diye.Bazen aşırı sevgiye,ilgiye ihtiyacım oluyor.O an beklediğim şeyi görmezsem anında kendimi mutsuz, değersiz hissediyorum.Ben kavga çıkarmadım sadece nedenini sordum ve bozuldu.Bu konuda gereksiz uzatıyorum galiba teşekkür ederm
İnanın aynı şeyleri bende yapıyordum sonradan anladımki insanın karşısındakinden zorla bişeyler beklemek insanın kendini değersizleştirmesiymiş hayatınızı sadece eşinizin hal ve hareketlerine tavır ve davranışlarına odaklamayın iyice kendilerini birşey sanıyorlar ve siz karşısında basitleşiyorsunuz zorla sevgide olmaz ilgide olmaz bişeyler insanın içinden gelmeli ben artık saldım yaniii

Bu kisi sanirim 2.kez evlendiginizi yeni duydu ve gevsek bi insan oldugu icin size hayirli olsun demek icin "yine birini mi buldun?" Diye sinir etmeyi tercih etti.

Muhtemelen de yayik yayik konusarak sinir etti anladigim kadariyla?

Esinizde adami bildigi icin amacinin hakaret değil muhtemelen sakalasmak oldugunu anladigi icin cok abartili tepki vermedi sanirsam.

Olayinizi boyle anladim, yanlis yorumluyorsam duzeltin.

Anladigim sekline gore cevap veriyorum, bu tipler genelde biraz salak gibi / mal gibi olurlar, esinizde muhtemelen adamin malligini bildigi icin cok agir davranmak istememistir. (Hani fasulyeden deriz ya) simdi mal bi insana namus davasi da gutsen yapacagi tek sey daha cok sinir etmek olacaktir, ama lafinin nereye gittiğini de tartamadigi icin tartisma nafiledir o insanla.

Siz beklentinizde haksiz degilsiniz, esimiz namus soz konusu oldugunda pasif davranmamali, bende olay cikartirdim ama simdi mal bi insana da ne denebilir ki? Siz agzinin payini vermissiniz zaten.

Bir de belki kacirdim bilemiyorum, esiniz bu adamin telefonunu nerden biliyor? Samimiyetleri nedir?

Adam bildiğiniz eşinin namusu hakkında saçma sapan espiri yapıyor güya.Eşimin o kadar sakin kalmasına ben de şaşırdım açıkçası.Gidip kavga etsin demiyorum ama bu kadar sakinlikte fazla geldi aramanın manası ne o zaman dediğiniz gibi.
Bencede siz haklısınız
Eşiniz yine sakinmiş benim eşim olsa gider saldırırdı adama
Adamda hadsiz gevseğin tekiymiş

Kınayan kınadığını yaşamadan ölmesin

Bu kisi sanirim 2.kez evlendiginizi yeni duydu ve gevsek bi insan oldugu icin size hayirli olsun demek icin "yine birini mi buldun?" Diye sinir etmeyi tercih etti.

Muhtemelen de yayik yayik konusarak sinir etti anladigim kadariyla?

Esinizde adami bildigi icin amacinin hakaret değil muhtemelen sakalasmak oldugunu anladigi icin cok abartili tepki vermedi sanirsam.

Olayinizi boyle anladim, yanlis yorumluyorsam duzeltin.

Anladigim sekline gore cevap veriyorum, bu tipler genelde biraz salak gibi / mal gibi olurlar, esinizde muhtemelen adamin malligini bildigi icin cok agir davranmak istememistir. (Hani fasulyeden deriz ya) simdi mal bi insana namus davasi da gutsen yapacagi tek sey daha cok sinir etmek olacaktir, ama lafinin nereye gittiğini de tartamadigi icin tartisma nafiledir o insanla.

Siz beklentinizde haksiz degilsiniz, esimiz namus soz konusu oldugunda pasif davranmamali, bende olay cikartirdim ama simdi mal bi insana da ne denebilir ki? Siz agzinin payini vermissiniz zaten.

Bir de belki kacirdim bilemiyorum, esiniz bu adamin telefonunu nerden biliyor? Samimiyetleri nedir?
Samimi değil de aynı kurum olunca çalıştığı yerler numarasını bulmak cok kolay.adam sizin anladığınız kadar hafif şaka yapmadı öle yapsa yine sinirlenirdim ama bu kadar büyük tepki vermezdim.Adamın pislik olduğunu herkes biliyor.

Ben sizi haklı bulmadım şahsen. Yetişkin kadınsınız çocuk gibi ağlayıp eşinize şikayet etmişsiniz. Bir de üstüne niye sizin istediğiniz şekilde tepki vermedi diye kızıyorsunuz. Gelip adamın ağzını burnunu kırsa hoşunuza mı gidecek? Eşiniz gayet medenice aramış konuşmuş demek ki yapısı sakin biri ve öfkesini kontrol edebiliyor. Konuşması başarılı olmuş neticede. Karşıdaki kişi de özür dilemiş sizden. Tepkiniz abartılı bence

Samimi değil de aynı kurum olunca çalıştığı yerler numarasını bulmak cok kolay.adam sizin anladığınız kadar hafif şaka yapmadı öle yapsa yine sinirlenirdim ama bu kadar büyük tepki vermezdim.Adamın pislik olduğunu herkes biliyor.
Ha baya baya asagilik biri yani? O zaman esinizin tepkisi bana da yetersiz geldi.

Ama acaba su mu oldu, belki (ben boyleyimdir mesela) kavgada bagirip cagirmak yerine sozleriyle doven biridir esiniz? Sessizce sozleriyle dovmustur belki bilemedim.

Ağız dalaşı değil de o adam kibarlığı hak eden biri değil.Ben direkt sen bana nasıl konuşuyorsun böyle terbiyesiz diye adamı sert çıkarken eşim seni yıllardır tanıyoruz ben senin eşine böle konuşsam hoşuna gider mi tarzında konuşmuş.işyerinde tartışmayı duyan iş arkadaşlarım eşimden daha fazla tepki gösterdi belki de o yüzden etkilendim bilmiyorum.

Eşiniz akıllı ve itidalli bir adam doğru olanı yapmış
Erkek dünyası bizimki gibi değil, sert çıksa , kafa göz dalsa iş uzar gider daha da orada çalışamazsınız, millet eğri baktın düz baktından adam vuruyor, bu toplumun eşiniz gibi insanlara çok ihtiyacı var. İlaveten adamı aramış olması zaten sizi savunmak için, bana kalsa eşimi asla bulaştırmam böyle işlere, veli gibi iş yerimi arayıp kimseye hesap soramaz, bence eşiniz yapabileceği en doğru hareketi yapmış

Herkese teşekkür ederim abarttığımı anladım.Normalde eşimle aynı mesleği yapıyorum ama kurumlar farklı.Ben bugüne kadar hiç bir işime eşimi karıştırmadım,ondan yardım istemedim.Kolay kolay öle her şeye ağlayan bir tip de değilim.Olay biraz büyüdü eşim de tanıyordu sakinleşmek adına onu aradım.Tepkisi siz yazdıktan sonra anladım ki olması gerektiği gibi.Ben artık insanların saygısızlığına tahammül edemiyorum.Ben nasıl herkese saygılıysam herkesten de bunu bekliyorum.Kendim haddini bildirdim zaten.Tekrardqn teşekkür ederim eşimle de barıştık zaten sıkıntı kalmadı.

Kadin-erkek dalaşı ile erkek-erkek dalaşı farkli. Esiniz istediginjz tepkiyi verse isler buyuyup yon degistirebilirdi de. Arkanızda durmus, bir telefonunuzla adami arayip haddini bildirip özür diletmis. Sesini yukseltip bagirip çağırmadigi icin mi bu tepkiniz yani?

Kadin-erkek dalaşı ile erkek-erkek dalaşı farkli. Esiniz istediginjz tepkiyi verse isler buyuyup yon degistirebilirdi de. Arkanızda durmus, bir telefonunuzla adami arayip haddini bildirip özür diletmis. Sesini yukseltip bagirip çağırmadigi icin mi bu tepkiniz yani?
Yorumlardan sonra mantıksız düşündüğümü fark ettim zaten.çok sağolun.

Size terbiyesizlik yapan adamdan daha çok var dışarda. Eşiniz onun seviyesine inmeye tenezzül etmemiş benim eşimde olsa aynı şeyi yapardı. Eşinizin araması da gereksiz geldi. Bu insanlar terbiyesizlik yaptığını anlamaz haklıyım demek ki bu kadar büyüttüler diye düşünüyor bile olabilir. Eşinize yüklenmeyin.

Back
X