• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haksız mıyım?

mehel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
938
230
123
Manisa
kızlar belki şimdiden düşünmek yersiz , 4 aylık hamileyim, doğumuma kayınvalidem ve kaynım gelecek, kayınvalidemin gelmesi en doğal hakkı tabiki gelecek, ama kaynım 23 yaşında delikanlı, ben de eşime annen gelsin tabi ama kardeşinin gelmesinin doğru olmayacağını söyledim, sonuçta nasipse loğusa olucam ve rahat edemiycem, haksız mıyım? eşimde ben diyemem dedi bi de bana küstü
benim asıl üzüldüğüm nokta eşim hiç düşünmedi bile haklımı acaba diye? ne olacakki diyor? bi de sanki çok kötü bişey demişim gibi bana da küstü, uzaktan gelecekler yani kısa kalınmaz, ama tabi bu durum ara tatile denk gelirse, denk gelmezse gelemez

Son düzenleme:
Doguma derken hastaneye di mi? Gelsin niyeki? Ben gelirse mutlu olurdum ama benim kaynim gelmez, kendine hayri yok

sanırım kvdenız sıze bakmaya gelicek ilk dönem için onunla bırlıkte kaynınızda gelicek annesı kadar sızde kalıcak

ben bunu anldım ve bu şekilde yorumumu yapıcam

bu ınsanların hiç kafaları çalışmıyor herhalde yada hafıza kaybına uğradılar insan lahusayken ne halde oluyor ne işi var kaynınızın sızde yatılı

hastaneye değil canım öyle olsa neden sorun olsun ki, uzaktan gelecekleri için kalacaklar tabi

Himm, o zaman gelmesin tabiki de. Bulundugunuz sehirde baska akrabaniz yok mu, orada kalsin. Lohusayken ne isi var sizde kayninizin. Kendisi akil edip gelmemeli zaten.

Haksizsin...Cocuk sizi önemseyip gelirken senin istememen tuhaf,
Geldiklerinde rahat etmen icin gerekli ozeni gosterirler heralde onlarda biliyor lohusa oldugunu...

sanırım kvdenız sıze bakmaya gelicek ilk dönem için onunla bırlıkte kaynınızda gelicek annesı kadar sızde kalıcak

ben bunu anldım ve bu şekilde yorumumu yapıcam

bu ınsanların hiç kafaları çalışmıyor herhalde yada hafıza kaybına uğradılar insan lahusayken ne halde oluyor ne işi var kaynınızın sızde yatılı

bakma amaçlı değil aslında canım, sadece doğumda burda bulunmak için, ama uzaktan gelicekleri için bir kaç günde dönülmez, nerden baksan en az 2-3 hafta kalınır, kayınvalidem gelebilir tabi, annem de bura zaten, benim de ilk bebeğim nasipse, yardımcı olurlar, ama kaynımın gelmesini anlayamıyorum

bakma amaçlı değil aslında canım, sadece doğumda burda bulunmak için, ama uzaktan gelicekleri için bir kaç günde dönülmez, nerden baksan en az 2-3 hafta kalınır, kayınvalidem gelebilir tabi, annem de bura zaten, benim de ilk bebeğim nasipse, yardımcı olurlar, ama kaynımın gelmesini anlayamıyorum

evet gerçekten saçma sizde kalmıycaksa bı derecede normalde işi gücü yokmu kaynınız nasıl geliyor 2 3 haftalığına yoksa sağlık problemı falanmı var

Geldiklerinde rahat etmen icin gerekli ozeni gosterirler heralde onlarda biliyor lohusa oldugunu...

canım evde yabancı bı erkekle çok zor eskiler kaç kişi yaşarmış çekermişte yok yanı öle kolay değil bi yandan kanama bıyandan emzirme derdi zaten çıplak gezer hale geliyor insan sürekli açık her tarafın yanı gerçekten evin için yabancı bı erkek olmaz

evet gerçekten saçma sizde kalmıycaksa bı derecede normalde işi gücü yokmu kaynınız nasıl geliyor 2 3 haftalığına yoksa sağlık problemı falanmı var

yok canım problemi, okuyor şu anda, doğumum büyük ihtimal ara tatile gelecek, onunda ara tatili olur öyle geliriz planı yapmışlar, ha ara tatil olmazsa gelemez tabi

bence bır sorun yok gelsın
kos koca adam demek kı sana değer verıyor hem o da amca olacak merak edıyordur yeğenını
7/24 senın dıbınde oturmaz kı o da bılıyordur ne yapıp ne yapmayacağını

canım evde yabancı bı erkekle çok zor eskiler kaç kişi yaşarmış çekermişte yok yanı öle kolay değil bi yandan kanama bıyandan emzirme derdi zaten çıplak gezer hale geliyor insan sürekli açık her tarafın yanı gerçekten evin için yabancı bı erkek olmaz

Canim benim bildigim normal dogum olunca ilk gunden ayaklaniyor insanlar,yine geceligini pijamasini giysin canim kayni kardesi sayilir
Ama tabi hic dogum yapmadim o asamaya gelemedikte kayinvalide biliyordur ne yapacagini diye dusunuyorum :)

kızlar belki şimdiden düşünmek yersiz , 4 aylık hamileyim, doğumuma kayınvalidem ve kaynım gelecek, kayınvalidemin gelmesi en doğal hakkı tabiki gelecek, ama kaynım 23 yaşında delikanlı, ben de eşime annen gelsin tabi ama kardeşinin gelmesinin doğru olmayacağını söyledim, sonuçta nasipse loğusa olucam ve rahat edemiycem, haksız mıyım? eşimde ben diyemem dedi bi de bana küstü

düşüncesizlik zaten insan stresli oluyor dogumdan cıkmışsın lohusasın şöyle insan hastaneden cıkınca evinde yayılmak istiyor..rahat rahat...genç delikanlı sonuçta rahatrahat emziremezsiin bile bebegini...cok kötü eşine g
zel bi şekilde izah et sonuçta yatak odasında tıkılıp kalmak istemior insan ben lohusayken hep salondaydım cünkü canım sıkıldı odada...kimseyide istemedim kv. eşim ve annem vardı.

canım bence bunu sorun etme.sonucta yegenini görmeye ve abisine sana o durumda destek olmaya geliyor.bence sorun edilecek bir şey yok.düşünmüş cocuk gelmek istemiş.kalsa da zaten sürekli senin yanında kadınların arasında durmaz.merak etme.

canım herkesin görüşü, düşüncesi farklı, bana göre de önemseyen insan yengem rahat edemez ben gitmeyeyim der
, ben de biliyorum özen göstereceklerini, ne kadar özenli de olsa ev sonuçta babam kalsa sürekli rahat edemem

Canim benim bildigim normal dogum olunca ilk gunden ayaklaniyor insanlar,yine geceligini pijamasini giysin canim kayni kardesi sayilir
Ama tabi hic dogum yapmadim o asamaya gelemedikte kayinvalide biliyordur ne yapacagini diye dusunuyorum :)

twişim içimden geçiriyordum en kısa zamanda twetyde yaşasınlohusa olsun bak nası hak vericek diye

yok yanı gerçekten çekilmez ben çok rahatsız olurdum şahsen istemezdımde sevmediğimden falan değil gerçekten rahat edemez zaten bırden 3 kılo bi bebek oluyor elınde tutmaya korktuğun normal doğumda olsa sezeryanda olsa bebekler memede 2 saate yakın kaldığı oluyor bu adam butun gunmu gezıcek akşama gelicek yıne sen çık emzırcemmi dicek ıkıde bır

Konu disina cikicam ama merak ettim, forumda bir kac kiside daha gordum. Bu el isareti nedir avatarinizdaki?

Back
X