• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haksız mıyım?

Çok haklısın.İnsan böyle durumlarda kendi erkek kardeşinden,babasından utanıyor.Kayınvalidene çekineceğini uygun bir dille anlatsan.

kızlar belki şimdiden düşünmek yersiz , 4 aylık hamileyim, doğumuma kayınvalidem ve kaynım gelecek, kayınvalidemin gelmesi en doğal hakkı tabiki gelecek, ama kaynım 23 yaşında delikanlı, ben de eşime annen gelsin tabi ama kardeşinin gelmesinin doğru olmayacağını söyledim, sonuçta nasipse loğusa olucam ve rahat edemiycem, haksız mıyım? eşimde ben diyemem dedi bi de bana küstü
benim asıl üzüldüğüm nokta eşim hiç düşünmedi bile haklımı acaba diye? ne olacakki diyor? bi de sanki çok kötü bişey demişim gibi bana da küstü, uzaktan gelecekler yani kısa kalınmaz, ama tabi bu durum ara tatile denk gelirse, denk gelmezse gelemez

yani neden ki? ben endişeni anlayamadım canım. kaynım kaynım diyosun da, evlendiğinize göre o senin de kardeşin olmalı artık. araya mesafe koyma bence, o da eminim seni ablası gibi görüyodur.

Back