• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haksız mıyım?

Valla benim her şey dilimdedir. Bozulursam uygun dille söylerim.
Misal erkek arkadaşım anlatsa böyle, gülerek bana? derim:37:
Ama o aranızdaki bağa bağlı tabii ben diyeceklerimi genelde gülerek, şaka yollu söylerim laf yerine ulaşır:1:
:1::1::1::1: aslında en mantıklısıymış.. keşke benim de aklıma gelseydi yapardım valla:1::1: ama o an böyle bi içime oturdu bişi yapamadım. kitlenip kalırsın ya o misal.. sonrada söylemek zaten hoş olmaz bir de aklında kurmuş içine dert etmiş gibi konusu açılmaz tekrar eski mevzunun diye sustum.. ama içimde kaldı işte bende burda yazıyorum:9::9:

:1::1::1::1: aslında en mantıklısıymış.. keşke benim de aklıma gelseydi yapardım valla:1::1: ama o an böyle bi içime oturdu bişi yapamadım. kitlenip kalırsın ya o misal.. sonrada söylemek zaten hoş olmaz bir de aklında kurmuş içine dert etmiş gibi konusu açılmaz tekrar eski mevzunun diye sustum.. ama içimde kaldı işte bende burda yazıyorum:9::9:

Bak misal geçen laf lafı açtı annesinin damla sakızlı türk kahvesini çok sevdiğine geldi biz de oturduk kahve içiyoruz çıkarken kasanın ordan aldım memlekete götürsün diye.

Sevgilim döndüğünde "annem çok teşekkür etti ben de kıza bi'şey alayım bak ayıp olur dedi ben de aman anne ne gerek var ya dedim" dedi sırıtarak benim cevap "kadınla niye aramıza giriyosun ya:110::110: ":9:

Bak misal geçen laf lafı açtı annesinin damla sakızlı türk kahvesini çok sevdiğine geldi biz de oturduk kahve içiyoruz çıkarken kasanın ordan aldım memlekete götürsün diye.

Sevgilim döndüğünde "annem çok teşekkür etti ben de kıza bi'şey alayım bak ayıp olur dedi ben de aman anne ne gerek var ya dedim" dedi sırıtarak benim cevap "kadınla niye aramıza giriyosun ya:110::110: ":9:

hahahahah iyi demişsin:1::1::1: aslında içinde tutmamak lazım tuttukça insan daha fena oluyor kurdukça kuruyor. hazır cevaplık da bir meziiyet.o huydan azıcık edinseydim bende keşke:40:

sanırmı henüz resmi birşey olmadığı için almamış .. :ssz:
art niyet aramadım ben , sende öyle düşün..evlenince alır de geç .. :51:

haklısınız katılıyorum zaman ne gösterir bilinmez bugün buna alınmışken ilerde birşey olur herkesten önce koşarlar yanıma bilemeyiz. ama birikim işte hepsi.. bu bir ilkti. tabiki herşeyi kesmem ama biraz sınırlandırırım şimdi. çok sık gitmem mesela. bi nişan durumu girsin bakalım o zaman belli olacak ne olup bittiği. ön yargılı olmamak lazım.. göreceğiz zamanla. teşekkürler yanıt için. :34:

haklısınız nişanı beklemek en doğrusu..
ondan sonraki davranışları daha iyi yorumlanabilir..

umarım her şey güzel olur.
bu günleri tebessümle hatırlarsınız :16:

ama öylede beni sevdiğinden değil de oğluyla evlendiğimden dolayı formaliteden almış gibi olmayacak mı?:26:

yoo gelini olunca daha iyi olur cnm alışırsınız iyice .. :16:
oğluşunun karısı olunca kıymetli olursun .. :49:
alınıp kırılacak bir durum yok benim düşüncem .. :6:

hahahahah iyi demişsin:1::1::1: aslında içinde tutmamak lazım tuttukça insan daha fena oluyor kurdukça kuruyor. hazır cevaplık da bir meziiyet.o huydan azıcık edinseydim bende keşke:40:

Evet arada lazım oluyo:31:

Ama kadın cidden düşünememiş olabilir büyükler genelde bu tür şeylerde somut şeyler ister imza gibi ama kendilerine alındı mı hoşlarına gider.
Oyüzden baktın durum bu bundan sonra sende yolunu ona göre çiz ben de 2,5 3 yıldır ilk defa aldım daha da almam büyük bi'ihtimal.
Yüzgöz olmaya gerek yok boşver:31:

Back
X