• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksiz miyim

Gokturkce90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
75
38
3
35
Selam kizlar burayi uzun zamandir takip ediyorum. Hic yazacak kadar onemli konum olmadi. Benim 3 yillik bir ilişkim var. Aslinda iyiyizdir genel olarak ayni okuldayiz zaten. Bugun canim cok sıkıldı ve disari cikmak istedim. Olur ogleden sonra bukusalim dedi. Bende gec olur eve gec kalirim dedim. Cunku 1 saat yol suruyor. Sen gel bizim bi taraflarda biseyler yapalim dedim. Bu sefer uzak valla gelemm dedi. Ben su an bankaya para cekmeye gitmeye bile useniyirum ded. Yarin okuldan sonra biseyler yapalim dedi. Bende sinirlendim neyse belli etmedim kapattim. Ama cunartesi gunu gitti arkadalsriyla gezdi. Pazar bana birseyler yapalim dedim babam evdeyken cikamiyorum pek. Kapattiktan sonra hirsimi alamadim mesaj attim degerim yok falan filan diyr simdi ben haksiz miyim

Aslonda hep gorusuyoruz ama okulda 9dan 5e kadar cikonva biseyler yapalim diyo ben istiyorum ki ozel olarak gelsin okulun orda oturuyor hep ben gidiyorum o tarafa

Back
X