Haksız mıyım?

MasLova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
95
6
1
günaydın herkese hanımlar
Hemen konuya geçmek istiyorum.
Şöyle anlatayım şimdi ben işe girdiğim zaman eşimin kuzeni ve onun eşi ne aradılar ne de hayırlı olsuna geldiler benim eski arkadaşlarım bile çiçek göndermişlerdi, bunlar bide akraba olacak...
Aslında buraya kadar sorun yok çünkü kendileri bilir.
Amaaa gel gelelim eşimin bu saflığımı desem yada bana değer vermemesi mi desem ne desem bilemedim bu davranışı beni simir etti.
Şimdi bu bahsettiğim eşimin kuzeninin eşi işinde terfi aldı başka bir şehirde sınava girdi vs vs..geçen gün yemek için akrabalar biraraya geldik orada öğrendim ki eşim bunu aramış hayırlı olsun demek için buda yetmemiş arayıp tanıdıklarından öğrenmiş onun sınavı geçip geçmediğini.
Şimdi sorun ettiğim şey şu onlar beni aramadılar eşimin böyle davranması doğru mu? Biraz bana saygısı olsa oda aramazdı bence yani haksızsam sorun etmekten vazgeçeceğim sizin yorumlarınızı merak ediyorum

Illa aramak zorunda degil ki kimse kimseyi. Is buldugunda ara terfide ara onda ara bunda ara.... ne biliyim ben cok bu kadar ince düşünemiyorum.

Esiniz ne diyor bu duruma peki?

Eşinizin kutlaması nezaketini gösterir..
Kendi karısına değer vermiyorsa o adama nazik değil el delisi derler..

Bukadar önemsemeyin bence :KK51: bu gibi sorunları neden dünyanızın merkezi haline getiriyorsunuz bilmiyorum

Etkilemek demeyelim de
Oda aramamalıydı
ama eş değer değil bence,şimdi eşimin kuzeni beni aramasa, eşime neden aradın diyemem yani.....çünkü bu onların ilişkisine müdahale etmektir.....benimle olan ilişkileri beni ilgilendirir,bende onları aramam.....

Şöyle anlatayım şimdi ben işe girdiğim zaman eşimin kuzeni ve onun eşi ne aradılar ne de hayırlı olsuna geldiler benim eski arkadaşlarım bile çiçek göndermişlerdi, bunlar bide akraba olacak...
Amaaa gel gelelim eşimin bu saflığımı desem yada bana değer vermemesi mi desem ne desem bilemedim bu davranışı beni simir etti.
Şimdi bu bahsettiğim eşimin kuzeninin eşi işinde terfi aldı başka bir şehirde sınava girdi vs vs..geçen gün yemek için akrabalar biraraya geldik orada öğrendim ki eşim bunu aramış hayırlı olsun demek için buda yetmemiş arayıp tanıdıklarından öğrenmiş onun sınavı geçip geçmediğini.
Şimdi sorun ettiğim şey şu onlar beni aramadılar eşimin böyle davranması doğru mu? Biraz bana saygısı olsa oda aramazdı bence yani haksızsam sorun etmekten vazgeçeceğim sizin yorumlarınızı merak ediyorum

Diğer konuna ve buna bakınca sürekli eşinde bir kabahat aradığını fark ediyorum
Kimse kimseyi tebrik etmek zorunda değil, insanlar sana o özeni göstermemişse hatayı kendinde ara
Böyle buluttan nem kapan bir insanı kimse aramaz sormaz, eşinin bu konuda yapacak bir şeyi yok
Yakında isyan ettireceksin adamı, nelerin peşinde koşuyorsun

Diğer konuna ve buna bakınca sürekli eşinde bir kabahat aradığını fark ediyorum
Kimse kimseyi tebrik etmek zorunda değil, insanlar sana o özeni göstermemişse hatayı kendinde ara
Böyle buluttan nem kapan bir insanı kimse aramaz sormaz, eşinin bu konuda yapacak bir şeyi yok
Yakında isyan ettireceksin adamı, nelerin peşinde koşuyorsun
Hata aramıyorum gerçekten canım sıkıldı.
Hatayı kendimde neden arayayım ki onların ayıbı bu benim onlara hep iyiliğim dokundu bu güne kadar

Neden kutlamamalıydı kocanız?
Eleştirdiğiniz kuzeni ve onun eşi gibi davranmadı diye mi kızgınsınız ona?
Kısasa kısas yapsaydı yani?
Küçük hesaplar bunlar.
Kaldı ki herkes kendinden sorumlu. Size bir terbiyesizlik etmemişler, sadece görece bir nezaket kuralını atlamışlar.
Eşiniz de bu konularda hassas biri olduğu için kendine yakıştığı gibi davranmış.
Yani kendinize sizinle aynı konuya hassasiyeti olan bir eş seçmişsiniz.
Şimdi de bu sebeple ona çok kızgınsınız.
Ne diyeyim?
Adamı isyan ettirmeyin de yarın öbür gün.

Yeni bir işe başlayınca arkadaşlarının çiçek göndermesi falan bana çok çocukça geldi. 15 yıldır çalışıyorum şahsen hiç tanık olmadım böyle sahnelere. Kuzenin için de sıradan bir olaydır belki senin işe girmen. Ama eşinin taa başkalarını arayıp sorması sonra onu arayıp hayırlı olsun falan demesi çok gereksiz olmuş.

Hata aramıyorum gerçekten canım sıkıldı.
Hatayı kendimde neden arayayım ki onların ayıbı bu benim onlara hep iyiliğim dokundu bu güne kadar

İnsanlar seni saymıyorsa bu eşinin değil senin düşünmen gereken bir durum öncelikle
Burada yazdıklarına bakarak fazla nem kapan biri olduğunu düşündüm
Eşini biraz rahat bırak bence, can sıkılacak bir durum değil, adamın hareketlerine müdahil olmak hiç doğru bir durum değil, akrabalarını aramasının sana değer vermesi ile ilgisi yok.

Back
X