Haksız mıyım?

Yeni bir işe başlayınca arkadaşlarının çiçek göndermesi falan bana çok çocukça geldi. 15 yıldır çalışıyorum şahsen hiç tanık olmadım böyle sahnelere. Kuzenin için de sıradan bir olaydır belki senin işe girmen. Ama eşinin taa başkalarını arayıp sorması sonra onu arayıp hayırlı olsun falan demesi çok gereksiz olmuş.
Evet gereksiz ve saçma neden böyle yaptı anlamış değilim

bu tip bir durumda; sizi düşünerek hareket etmesini beklemek, onun iradesine ve kararlarına müdahale bence!siz bu tip bir durumda,kuzenlerinizi silecek birimisiniz?

bu tip bir durumda; sizi düşünerek hareket etmesini beklemek, onun iradesine ve kararlarına müdahale bence!siz bu tip bir durumda,kuzenlerinizi silecek birimisiniz?
Tabi ki silmem ama kısasa kısas yaparım ne kadar değer görmek istiyorsan o kadar değer vereceksin diye düşünüyorum

Tabi ki silmem ama kısasa kısas yaparım ne kadar değer görmek istiyorsan o kadar değer vereceksin diye düşünüyorum
İnan bana hiç oralı olmam ve kale almam, ben olsam!eşimide üzmem,sadece bu konuda beklentiye girerse eşim, o zaman kısasa kısas derim!

eşin insanlk etmiş ve olması gerekeni yapmış.onların yapmaması kendi ayıpları bence sorun etme bırk onlar utansın...

Dıdısının dıdısı.
Çok da onemsenecek birsey gibi gelmedi bana.
Eşin ince dusunebilmis aramış kutlamis kuzeni sonuçta.
Ama kuzenin dusunememesi bir problem değil bence. Kuzenimin eşi ise girdi kutlayayim diye dusunememis olabilir. Benim de hiç aklıma gelmez. Kuzenimle muhattap olurum. Eşiyle merhaba iyigunler bu kadar.

Dıdısının dıdısı.
Çok da onemsenecek birsey gibi gelmedi bana.
Eşin ince dusunebilmis aramış kutlamis kuzeni sonuçta.
Ama kuzenin dusunememesi bir problem değil bence. Kuzenimin eşi ise girdi kutlayayim diye dusunememis olabilir. Benim de hiç aklıma gelmez. Kuzenimle muhattap olurum. Eşiyle merhaba iyigunler bu kadar.
Yok kuzenini arayıp kutlamadı zaten kuzeninin eşini aramış,eşim.

Yok kuzenini arayıp kutlamadı zaten kuzeninin eşini aramış,eşim.
Hımmm şimdi anladım. O zaman birazcık trip atılabilir. Ama çok da abartma yani. Kuzen eşi için araları bozma. Kan bağı bile yok. Kuzen eşi diye bir akrabalik tanımı da yok. Hic Önemseme ya. Eşin ince bir insan olduğu için dusunememis ama söyle Kuzeniyle muhattap olsun sadece eşini falan aramasın ne alaka.

Hımmm şimdi anladım. O zaman birazcık trip atılabilir. Ama çok da abartma yani. Kuzen eşi için araları bozma. Kan bağı bile yok. Kuzen eşi diye bir akrabalik tanımı da yok. Hic Önemseme ya. Eşin ince bir insan olduğu için dusunememis ama söyle Kuzeniyle muhattap olsun sadece eşini falan aramasın ne alaka.
Trip atıyorum abartma diyo sinir ediyo beni
Bencede ne alaka yani bide tanıdıkları arayıp sınav sonucunu öğrenmiş

Eşinizin kendi kuzeni olduğundan ben bir sorun görmedim aramasında.
Ha eşiniz işe girdiğinde eşinizi arayıp sizi aramasaydı o zaman haklısınız derdim.
Ama bu konuda ben sorun göremedim.

Böyle ufak basit hesaplar dışındaki konulara kafa yorsanız daha verimli ve mutlu bir hayatınız olur.

Yeni işe girildiğinde aranmak mı gerekiyor illa yeni öğrendim. O kadar iş değiştirdim kimse arayıp tebrik edip hayırlı olsun demedi. Şaşırdım şimdi. Çok özel insanlar varsa hayatınızda tabi ki insan bekler ama eşin kuzeni dıdısı vs beklemem açıkçası ben. Ayrıca siz bekliyorsanız bile işin ehemmiyetine göre değişir bana göre... Sınav kazandıysa zor girilen bir yerse ben de tebrik ederim. Ama mağazaya işe giren adamı da niye arayıp tebrik edeyim sadece gördüğümde hayırlı olsun derim.

işe yeni girenleri sülale boyu tebrik etmek mi gerekiyor ilk defa duydum ..
ha sizin mantığınıza göre eşiniz doğru yapmış o zaman..

Esimin kuzeninin kendisine ve esine dugunde altin taktim ama esimin kuzeninin kendisi ve esi benim dugunumde 50tl takti o nolcak:KK53:

15 yıllık şu ahir çalışma hayatımda kimse çiçek yollamadı bana.
Yani benimde aklıma a neden aramadılar neden falan gibi acayip düşünceler gelmedi.
Genelde hayatımı daha anlamlı şeylerle yasa boğmak isterim.
Bu basit kaldı demek ki benim için :KK53::KK53:

Back
X