haksız olan benmiyim Allah aşkına

takika

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
9
2
40
mrb bayanlar,yeni üye oldum bir konu hakkında size danışmak istiyorum.Salı günü 3 gün tatil olduğunu bildiğim için eşime 3 günlük bir tura gidelimmi diye msj yazdım.Cvp yazmadı .Sonra aradım ben yine bana benim kardeşim ameliyat olcak cuma günü sen gideceksen bilemem dedi.Bende şok oldum bu ne biçim cvp böyle dedim kapadım teli suratına.Sonra bir mesaj attım onlar benim sağlık sorunlarımda hiç yanımda olmadılar vs dedim bide bu organizasyonu ben bi gün önce ayarlasam ne olcaktı dedim eşimede kuzeni demiş ameliyat olcağını. Bu ne biçim iş filan dedim.Eşimde bana sen biliyodun kesin ondan ayarladın böyle bişey dedi.Ben tabi şaşkınlık içerisinde kaldım.doğal olarak çok üzüldüm. Sonra bana şöyle bir msj atmış ''özür dilerim aşkımseni üzmek istememiştim sen benim herşeyimsin fikrin çok güzel ama ne yapalım başka bir zaman gideriz.seni seviyorum''cvp yazmadım ben .Akşam kuzenide geldi 11 gibi geldikleri için sorduğu bir kaç soruya cvp verdim suratım gayet asıktı.Dün akşamda yine geç geldi hiç konuşmadık.Salonda yattım zaten.Ben yine neolursa olsun bugün gideriz dedim kendi kendime demiştim ama. 7.45 gibi kalktı apar topar çıktı.Nerde bilmiyorum gittimi gitmedimi ameliyat oldumu olmadımı benim neden gitmediğimi ne söyledi hiç bilmiyorum. Şimdi kızlar benim takıldığım nokta benim ameliyat olayını bilip ayarlamıs olduğumu düşündüğü için kızgınım onunki ise tatile gidemediğimiz için kızgın olduğumu düşünmesi .Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.

Tam olarak neye kızdığınızı ifade edin yoksa bu şekilde devam eder aradaki gerginlik. Geldiğinde az çok belli olur durum ve siz de açık açık konuşun bence...

Bende konuşmayı düşünüyorum tabiki ama o kadar sinirliyim ki insan kaç yıllık karısını tanımaz mı?Erkeklerin beyni nasıl çalışyor bilmiyorum..

Bende konuşmayı düşünüyorum tabiki ama o kadar sinirliyim ki insan kaç yıllık karısını tanımaz mı?Erkeklerin beyni nasıl çalışyor bilmiyorum..

Bir hasta var ortada ve bu durumda kimsenin beyni saglikli calismaz.. Esinize hak vermedim degil. Bence arayin giyinin ve siz de gidin hastaneye.
Gecmis olsun..

Benim kardeşimin ameliyatı olsa ve öncesinde eşiminkinde yanında olmuş olsam, kalkıp bana şimdi "onlar zamanında yardım etmediler" diye laf etse, ne halin varsa gör derim, surat asıklığını falan da hiiiç kaale almam. Durumu düzeltmek için konuşun o yüzden.

Son düzenleme:
çok uzun yıllardıır sağlık sorunlarım var kronik bir hastalığım var bende ameliyat vb operasyonlar geçirdim.Zaten süregelen bir kırgınlığım var eşimin ailesine karşı .Eşime göre onlarda çok üzülüyor ama en ufak bi desteklerini görmedim açıkçası ama ailesiyle seviyeli bir ilişkimiz var .Çok fazla dile getirmedim bu kırgınlığı.Zaten uzak bir yerde hast basitte bir ameliyat o yüzden gitmeyi düşünmüyorum açıkçası.Neden gitmediğim sorulunca açıklama yapmayı düşünüyorum.

Sonra bir mesaj attım onlar benim sağlık sorunlarımda hiç yanımda olmadılar vs dedim
ben bu cumlenize takildimesinizin ailesini sevmiyor olabilirsin problemleriniz ola bilir onlar senin umrunda degildir ama esinin umrundadir kardesi sonucta ilk etapta esiniz size yanlis yapmis tamam ama sizde amaliyat olayi ogrenince en azindan once bi sorsaydiniz nasil diye faln esinizin yaninda olsaydiniz en azindan ne ameliyati bilmiyorum belki ciddi bisi degildir ama yinede boyle bir durumda tavrinizi uygun bulmadim esinizin yaninda olmaniz gereken yerde birde tavir yapiyorsunuz ustelik esiniz ozur dilemisken su gururunuzu bir kenara brakip esinizden ozur dileyin sonra sakin sakin konusur neye kirildiginizi anlatirsiniz .

Ama siz zaten bu ne biçim iş falan diye saydırırken de kızgınmışsınız ki yani kızgınlıgınız sadece "sen biliyordun" dediginde baslamamıs.
Bence basta size kızmakta çok haklı.Yani onlar benim yanımda olmadı diye kızmışsınız adama ama o da zaten siz onun yanında olun dememiş sadece kardesi ameliyat olacakken sizin tatile cıkalım mı demenize kızmış oyle cevap vermis.Yani bunun benim yanımda olmadılar onlar diye kızacak bir tarafı da yok açıkçası.Onlar yanında olmayabilir ama o kardesinin yanında olmak zorunda.Sizinle tatile cıkmayacak tabiki.
Bence adam başta haklıymış.
Yani eğer siz kızmasaydınız onlar yanımda olmadı bu ne biçim iş verdigin cevaba bak falan diye iyi olurmuş.Bence verdigi cevapta gayet yerinde.Yani ben olsam bende öyle derdim.Tatile gidemediniz diye kızdıgınızı düsünmeside gayet yerinde bence.
Çünkü zaten o yüzden kızmışsınız başta.Daha biliyordun demeden önce.
Biliyordun demekte haklı mı haksız mı bilemeyecegim.Bildiginizi düsünmesi normal bence.Zaten benim yanımda olmadılar diye kızan sizsiniz.Ama öyle demesi ayıp olmus.Adam zaten özrünü de dilemis.Daha ne bekliyorsunuz ki?

Yazarken ya
Ama siz zaten bu ne biçim iş falan diye saydırırken de kızgınmışsınız ki yani kızgınlıgınız sadece "sen biliyordun" dediginde baslamamıs.
Bence basta size kızmakta çok haklı.Yani onlar benim yanımda olmadı diye kızmışsınız adama ama o da zaten siz onun yanında olun dememiş sadece kardesi ameliyat olacakken sizin tatile cıkalım mı demenize kızmış oyle cevap vermis.Yani bunun benim yanımda olmadılar onlar diye kızacak bir tarafı da yok açıkçası.Onlar yanında olmayabilir ama o kardesinin yanında olmak zorunda.Sizinle tatile cıkmayacak tabiki.
Bence adam başta haklıymış.
Yani eğer siz kızmasaydınız onlar yanımda olmadı bu ne biçim iş verdigin cevaba bak falan diye iyi olurmuş.Bence verdigi cevapta gayet yerinde.Yani ben olsam bende öyle derdim.Tatile gidemediniz diye kızdıgınızı düsünmeside gayet yerinde bence.
Çünkü zaten o yüzden kızmışsınız başta.Daha biliyordun demeden önce.
Biliyordun demekte haklı mı haksız mı bilemeyecegim.Bildiginizi düsünmesi normal bence.Zaten benim yanımda olmadılar diye kızan sizsiniz.Ama öyle demesi ayıp olmus.Adam zaten özrünü de dilemis.Daha ne bekliyorsunuz ki?

ben bu cumlenize takildimesinizin ailesini sevmiyor olabilirsin problemleriniz ola bilir onlar senin umrunda degildir ama esinin umrundadir kardesi sonucta ilk etapta esiniz size yanlis yapmis tamam ama sizde amaliyat olayi ogrenince en azindan once bi sorsaydiniz nasil diye faln esinizin yaninda olsaydiniz en azindan ne ameliyati bilmiyorum belki ciddi bisi degildir ama yinede boyle bir durumda tavrinizi uygun bulmadim esinizin yaninda olmaniz gereken yerde birde tavir yapiyorsunuz ustelik esiniz ozur dilemisken su gururunuzu bir kenara brakip esinizden ozur dileyin sonra sakin sakin konusur neye kirildiginizi anlatirsiniz .

Yazarken sıralamada yanlışlık yapmışım ben daha gidelimmi dediğimde bana sen git istiyosan benim kaard ameliyat olcak dei ne ameliyatı olduğunu ve önem derecesini biliyordum zaten ama bir kaç ay ertelenmişti .Çıkışı o kadar yersizdiki bazı olaylar yazıyla çok ifade edilmiyor.Tşkler öneriniz için

Benim kardeşim ameliyat olucak eşimde buna "Onlar benim hastaligimda yanımda olmadi" dicek??????????????!!!!?!?!??!!?!?! Kusura bakmayın ama ben esinizin sonra seni üzmek istemedim tarzı attığı mesaj için sukretmeniz gerektiği inancindayim çünkü ben olsam geberse çevirip başımı bakmam. Bence herkesin durması gereken noktalar var. Siz o noktayı asmissiniz. Yerinizde olsam kalkar giyinir geçmiş olsuna giderdim. Esiniz bunu hak ediyor. Yanlış yapmışsınız.

Benim kardeşim ameliyat olucak eşimde buna "Onlar benim hastaligimda yanımda olmadi" dicek??????????????!!!!?!?!??!!?!?! Kusura bakmayın ama ben esinizin sonra seni üzmek istemedim tarzı attığı mesaj için sukretmeniz gerektiği inancindayim çünkü ben olsam geberse çevirip başımı bakmam. Bence herkesin durması gereken noktalar var. Siz o noktayı asmissiniz. Yerinizde olsam kalkar giyinir geçmiş olsuna giderdim. Esiniz bunu hak ediyor. Yanlış yapmışsınız.
Dediğim gibi burda herşey ifade edilmiyor benim yaşadığım sağlık sorunlarının yanında bu devede kulak kalır eşimde bunu bilmese zaten özür dileyip zaten bu şekılde bir msj atmazdı.Gitmemiş daha işteymiş msj atmıs hast gelcenmi diye önce eve gel kozlarımızı paylaşalım dedim.Hakimde getireyimmi diye cvp yazmış .ne yapayım ben bu adamı.

Bir yere gidilecekse, plan yapilacaksa kesinlike konusulmasi lazim. Bu olayda hakli/haksiz yok. Bu olayda iletisimin neredeyse tamamen yok olmasi var. Sirf bir tatil için telefonu üstüne kapatmak nedir allasen? Hani desen adam bagiriyor, çagiriyor, artik saglikli iletisim kuralamiyor,..neyse derim (o zaman telefonu üstüne kapatmak yapacagin en basitidir zaten), o'da yok. Adam sadece gidemedigi için açiklama yapmis.

Hep böyle fevri davranirsan evliligin kötüye gidebilir canim. Bide bu olay için salonda yatmisin. Yataklari ayirmak o kadar yalnis ki, heleki böyle aslinda findik kabugunu doldurmayacak bir mesele için. Askam esin eve geldiginde artik esini karsina al ve normal bir sekilde konus. Geçmiste ailesine karsi kirginliklarni oldugunu, canin onun ile tek basina biraz tatil yapmak istedigini anlatirsin. Ayni zamanda biraz fevri davrandigin için özür dilersin, kardesinin durumunu sorarsin,.. ve olup biter.

Bir dahada fevri davranmamak için özen göster canim, ve sakin ama sakin yataklari ayirma.

Bir yere gidilecekse, plan yapilacaksa kesinlike konusulmasi lazim. Bu olayda hakli/haksiz yok. Bu olayda iletisimin neredeyse tamamen yok olmasi var. Sirf bir tatil için telefonu üstüne kapatmak nedir allasen? Hani desen adam bagiriyor, çagiriyor, artik saglikli iletisim kuralamiyor,..neyse derim (o zaman telefonu üstüne kapatmak yapacagin en basitidir zaten), o'da yok. Adam sadece gidemedigi için açiklama yapmis.

Hep böyle fevri davranirsan evliligin kötüye gidebilir canim. Bide bu olay için salonda yatmisin. Yataklari ayirmak o kadar yalnis ki, heleki böyle aslinda findik kabugunu doldurmayacak bir mesele için. Askam esin eve geldiginde artik esini karsina al ve normal bir sekilde konus. Geçmiste ailesine karsi kirginliklarni oldugunu, canin onun ile tek basina biraz tatil yapmak istedigini anlatirsin. Ayni zamanda biraz fevri davrandigin için özür dilersin, kardesinin durumunu sorarsin,.. ve olup biter.

Bir dahada fevri davranmamak için özen göster canim, ve sakin ama sakin yataklari ayirma.
Tşk ederim tavsiyen için

X