mrb bayanlar,yeni üye oldum bir konu hakkında size danışmak istiyorum.Salı günü 3 gün tatil olduğunu bildiğim için eşime 3 günlük bir tura gidelimmi diye msj yazdım.Cvp yazmadı .Sonra aradım ben yine bana benim kardeşim ameliyat olcak cuma günü sen gideceksen bilemem dedi.Bende şok oldum bu ne biçim cvp böyle dedim kapadım teli suratına.Sonra bir mesaj attım onlar benim sağlık sorunlarımda hiç yanımda olmadılar vs dedim bide bu organizasyonu ben bi gün önce ayarlasam ne olcaktı dedim eşimede kuzeni demiş ameliyat olcağını. Bu ne biçim iş filan dedim.Eşimde bana sen biliyodun kesin ondan ayarladın böyle bişey dedi.Ben tabi şaşkınlık içerisinde kaldım.doğal olarak çok üzüldüm. Sonra bana şöyle bir msj atmış ''özür dilerim aşkımseni üzmek istememiştim sen benim herşeyimsin fikrin çok güzel ama ne yapalım başka bir zaman gideriz.seni seviyorum''cvp yazmadım ben .Akşam kuzenide geldi 11 gibi geldikleri için sorduğu bir kaç soruya cvp verdim suratım gayet asıktı.Dün akşamda yine geç geldi hiç konuşmadık.Salonda yattım zaten.Ben yine neolursa olsun bugün gideriz dedim kendi kendime demiştim ama. 7.45 gibi kalktı apar topar çıktı.Nerde bilmiyorum gittimi gitmedimi ameliyat oldumu olmadımı benim neden gitmediğimi ne söyledi hiç bilmiyorum. Şimdi kızlar benim takıldığım nokta benim ameliyat olayını bilip ayarlamıs olduğumu düşündüğü için kızgınım onunki ise tatile gidemediğimiz için kızgın olduğumu düşünmesi .Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.