- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi amanbeyeter
Merhaba bır kurumda sözleşmeli ögretmen olarak calışıyor ve işimi çok severek yapıyorum. Basımızda iki yüzlü ve 2 defa cimer şikayeti almış bır yonetici var. Kurum içindeki ögretm3n tarafından dahi üst yönetime şikayet edilmiş birisi.Herkese farklı konuşuyor ve savunma olarak da ben herkesle iyi olmak zorundayım dıyor. Bazen de ben kımı istersem yollarım , yeterki istemeyim kimleri kimleei gondeedım dıyor, hatta 2 ögretmenin gizli seslerini kaydedıp baskalarına dınlettiğini kendısı söyledi. Sınıfımda bırkac defa ögrencılerle sorun oldu, ona gıttıgımde ben bır sey yapamam annele3le konuş zaten benım basım belada dedi. Baktım kı onunla cozulemeyecek velilerle konuşup durumu cozmeye calıştım ama sorun hala devam etti. Daha önce bunu ust yönetime sikayet eden hocayla bızı konuşurken gorunce kendısının şikayet edilecegini düşünüp bana karşı velileri doldurmuş. Sınıf yonetımımın ıyı olmasıgını, benım kadar kotu yonetimli ögretmen gormediğşn vs.farklı ögretmenler yanında ve velilee yanında konışmuş. Sonrawında ise beni bır veli cimere şikayet etmiş. Üst kurumdan yetkılıye herseyı anlatım banw anlattıklarını yazılı ver dedi, kurum sorumlusunun kulagına gıdınce de yanıma gelip aglayarak benden suphe ertin, kul hakkıma gırdın, ben öyle bir şey yapmam dedi. Yazılı vermekten vazgectım ama bana karsı veliler barız kurulu. Sözleşmemi fesh edip istıfa etmeyı düşünüyorum, gıderken de herşeyi yazılı olarak vermek istıyorum ama bu yonetici kadın gecmilte istıfa edip kendını şikayet eden ögretmenlere karışı veli grubu kurmuş o beni şikayet etti sizde edeceksınız dıye baskı yapmış biri. Bana da aynı seyı yaparlar ise hukuku yollara basvurabilir mıyım böyle bır hakkım var mı acaba?