Aldatan kişilerin bahanesidir karşındaki kişiyi aldatmakla suçlamakSevgilimle geçen hafta ayrıldık. Benim üstümde o kadar çok üstünlük ve baskınlık kurmaya çalışıyordu ki anlatırken bile nefesim kesiliyor. Bana hakaret ederek küfürler ederek benden ayrıldı. Ve ortada hiçbir şey yokken bana sen beni aldattın muamelesi çekti. Ki kendisi eski sevgilisinin düğününe giden insan ve size yemin ederim ortada hiçbir şey yokken bu suçu attı. Aç telefonuna bakacağım diyor ben de özel alana aşırı önem veririm ve kız arkadaşlarımla mesajlaşıyoruz fotoğraflaşıyoruz niye sana telefonumu vereyim bu zamana kadar yaptığım hiçbir güvensizlik yok. Asıl o güya aile dostları diye eski sevgilisinin düğününe giden biri bizim aramız bozukken ama hani ilişkiyi bitirmemişsindir bir özür bekliyorsundur o evredeyken. Ben de vermedim. Daha sonra bana küfürler etti hakaretler etti ve şok oldum neye uğradığımı şaşırdım. Kendisi bana telefonunu verir al bak diye bakmam, sana güveniyorum ki ben niye bakayım derim ama öyle olmuyormuş demek ki. Köpek yerine koyman gerekiyormuş. Bizim de ortak arkadaşlarımız var. Bi grupta biz ayrıldıkta sonra konuşmuş, çok konuşmadığım uzaktan arkadaşlarım da o grupta. Benim bipolar hastalığım var, bunu falan söylemiş millete ki ben söylemem kimseye anlatmam. Geçmişte istismara uğradım onu bile zar zor anlattım, ısrar etti diye. Ve ilk kez birine bunu anlatabildim psikolog dışında o kadar kötü hissettim ki. Böyle nefes alamadım, hala midem ve kalbim kasılıyor. Bir de benimkisi kör merhamet o yüzden sürekli ayrıldığımızda tekrar birlikte olmaya çalıştım falan demiş. Bana yalan söyledi demiş neyden bahsettiğine dair bir fikrim yok yemin ederim. Güya ben sana köpek gibi aşığım diyen insan. Kaç gün aradan geçti, bir ağlıyorum bi uyuyorum sonra tekrar ağlıyorum. 8 9 aydan daha fazla bir ilişkimiz vardı ve benim için güvenmek zaten çok zordu. Yanlış anlaşılma var diye bile gitmek istemiyorum kapısına, o kadar çok kırıldım ki. Bir de bak bu kızı çıkar dediğim, hoşlanmadığım kızla ekleşmişler resmen flörtleşiyorlarmış. Kendine ben hiç acı çekmiyorum maskesi takmış. Ya da gerçekten acı çekmiyor. Ama ben niye bu kadar acı çekiyorum? Nasıl atlatacağım bu durumu? Onun zor zamanlarında hep ben yanındayım, o kadar zor şey yaşamama rağmen hep yanında oldum hep bana derdini anlattı. Rahatladı. Kendimi salak gibi hissediyorum hiç kimseye anlatamıyorum bu yüzden. Ne yapayım nasıl davranayım?
O kadar canım yandı ki, bir de o uzaklaştırdığım kız onun arkadaşının eski sevgilisi. Bana şey diyordu ya o benim arkadaşımın eski sevgilisi olabilir mi böyle bir şey yapıyordu bana, kız zaten seni de biliyor yapıyordu. Görünce kalbim o kadar acıdı ki. Kandırılmış gibi hissettim o kadar berbat hissediyordum ki anlatamam. Bir de millete “sürekli ona dönmemin sebebi kör merhamet”diyor ya bu nasıl bir cümle? Bu nasıl bir kafa yapısı? Güvenip anlattığım şeyleri böyle ulu orta konuşması ne demek ya? Kendimden utanıyorum bu adamı sevdiğim içinAldatan kişilerin bahanesidir karşındaki kişiyi aldatmakla suçlamak
Size bir ders olsun herkese değer verilmez boş insanla zaman geçirmeyinO kadar canım yandı ki, bir de o uzaklaştırdığım kız onun arkadaşının eski sevgilisi. Bana şey diyordu ya o benim arkadaşımın eski sevgilisi olabilir mi böyle bir şey yapıyordu bana, kız zaten seni de biliyor yapıyordu. Görünce kalbim o kadar acıdı ki. Kandırılmış gibi hissettim o kadar berbat hissediyordum ki anlatamam. Bir de millete “sürekli ona dönmemin sebebi kör merhamet”diyor ya bu nasıl bir cümle? Bu nasıl bir kafa yapısı? Güvenip anlattığım şeyleri böyle ulu orta konuşması ne demek ya? Kendimden utanıyorum bu adamı sevdiğim için
Ders oldu gerçekten. Allah karşısına onun gibilerini çıkartsın inşallah, bu kandil gibi günde tek duam buSize bir ders olsun herkese değer verilmez boş insanla zaman geçirmeyin
Amin bacım aminDers oldu gerçekten. Allah karşısına onun gibilerini çıkartsın inşallah, bu kandil gibi günde tek duam bu
Şu an gülüp geçiyorum arkadaşlarımla da konuştum, sen ona baktın diye öpüp başına koysun dediler ki haklılar. Eğitim seviyem, hobilerim, ailem hepsi ondan daha kaliteli. Kalitesiz olduğu zaten bana ettiği küfürlerden bile belli, ucuz. Ya dedim kendi kendime kızım neye üzülüyorsun? Bunun gibi bir insanın gerçek yüzünü görmüşsün öp başına koy.Bu yüzden hep söylüyorum kimseye esinize bile en zayıf noktanızı göstermeyin sizi ordan vurur.bu durum hiç şaşmaz.bosverin böyle birinden kurtulmussunuz daha da cirkinlesmeden.
Muhtemelen şu an da pişman ve gidip o yüzden o kızla konuşuyor tepkimi ölçmeye çalışıyor gerizekalı. Ama asla tepki vermiyorum, hiçbir şey yapmıyorum. Kendi yoluma bakıyorum. Bu kalitesiz bir insanı çevreme soktuğum için de aşırı küfür etmek istiyorum kendimeVerilmiş sadakan varmış iyiki kurtulmuşsun o dengesizden
İnşallah teşekkür ederimbunu yaşadığın için üzülme, hatta ‘iyi ki yaşamışım’ diye düşün..
eğer bunu yaşamasaydın belki insanlara bu kadar güvenmemen gerektiğini, kimseye özelini anlatmaman gerektiğini ve sevildiğin yerden kırılabileceğini öğrenemezdin.
herşey geçicidir, bu kırgınlığında geçecektir.
Boşver beee kimle konuşursa konuşsun dengesiz insanlarla uğraşma boş yereMuhtemelen şu an da pişman ve gidip o yüzden o kızla konuşuyor tepkimi ölçmeye çalışıyor gerizekalı. Ama asla tepki vermiyorum, hiçbir şey yapmıyorum. Kendi yoluma bakıyorum. Bu kalitesiz bir insanı çevreme soktuğum için de aşırı küfür etmek istiyorum kendime
Anlarsınız, en kötü zamanında ben yanındaydım bütün dertlerini tasasını ben çektim. Şimdi gidip millete yamanmaya çalışıyor. Biraz kırıklık var onun dışında full mide bulantısıBoşver beee kimle konuşursa konuşsun dengesiz insanlarla uğraşma boş yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?