Haksızlığa mi ugruyorum

Safkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
283
116
53
Merhaba arkadaşlar danisacagim kimse olmadığı için daha doğrusu ne yapmam gerektigune karar veremedigim için burdan Fiji almak istedim. Sözleşmeli aday ogretmenim 2 yıldır ücretsiz izinde olduğum için aktif hiç calsmadim ve teknik ogretmenim. Bu sene okullar açılmayacak olsada öğrencilerin işletmeye gönderilmesine MEB izin verdi. Benim sorunum şu tek aday öğretmen benim ve bana kordinatorluk görevi verilmedi. Ama geçen yıl ki aday öğretmene verildi kordinatorluk. Bana verilmemesinin bir sebebi var midir? Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Hak kaybına uğramak istemiyorum benim bildiğim kordinatorluk saati otomatik hesaplanır ve tüm öğretmenlere bölünür. Bana verilmeme sebebi nedir ? Böyle birşey yapabilir mi müdür kafasina göre? Şimdiden teşekkür ederim umarım bilgisi olan çıkar

Branşınız ne tam olarak? Meslekçilerle ilgili yayınlanmış kılavuzlara baktınız mı? İlla ki bir yerlerde anlatılıyordur bunun usulü.

Tüm öğretmenlere bölünmeye ilişkin bir sistem olduğuna emin misiniz

Sonuçta o da saat karşılığı görev ve imzası listesi takibi vs var

Okulda her öğretmene düşecek kadar var mı ona bakmak lazım

Sonuçta siz adaysınız sizin ayrı hizmet içi eğitim göreviniz vardır yani sizi daha eğitecekler vs

Alan şefinizle konuşun neden böyle oldu deyin

Tüm öğretmenlere bölünmeye ilişkin bir sistem olduğuna emin misiniz

Sonuçta o da saat karşılığı görev ve imzası listesi takibi vs var

Okulda her öğretmene düşecek kadar var mı ona bakmak lazım

Sonuçta siz adaysınız sizin ayrı hizmet içi eğitim göreviniz vardır yani sizi daha eğitecekler vs

Alan şefinizle konuşun neden böyle oldu deyin
11 öğretmen var geçen yıl 10 öğretmene yeten bu yıl neden yetmivek öğrenci ve grup sayısı aynı iş yerleri mesafe olarak aynı geçen yılki aday ogretmen arkadaşa verildi ve aday ogretmende aynı haklara sahiptir yazıyor dokumanlarda ben o yüzden takıyorum neden verilmediginin mantikli bir aviklamasi yok ve bunkonularda bazen kayirmalar oluyor

11 öğretmen var geçen yıl 10 öğretmene yeten bu yıl neden yetmivek öğrenci ve grup sayısı aynı iş yerleri mesafe olarak aynı geçen yılki aday ogretmen arkadaşa verildi ve aday ogretmende aynı haklara sahiptir yazıyor dokumanlarda ben o yüzden takıyorum neden verilmediginin mantikli bir aviklamasi yok ve bunkonularda bazen kayirmalar oluyor
Ayrıca hizmet içi eğitim Nisan'da 15 gün tüm yılımı genelide akşam yani engel olacak herhangi bir durum yok

Branşınız ne tam olarak? Meslekçilerle ilgili yayınlanmış kılavuzlara baktınız mı? İlla ki bir yerlerde anlatılıyordur bunun usulü.
Bransim tekstil yazanları okudum ama işin içinde bilen biri vardır diye yazdım buraya çünkü evraklara göre bir engel yok

Alan şefi ile görüşün açıklamasını sorun

Back
X