• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlığa uğradığımı hissediyorum görüşünüzü merak ediyorum

life25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
388
148
53
Herkese merhaba, yıllardır perakende sektöründe çalışıyorum şu an baktığım bölümü birkaç ay önce değiştirmiştim ama bu bölümde de birçok olumsuz durum yaşadım, firmacılara destek verdiği için mağaza içerinde teşhir desteği veriyordum ve bu birkaç firmacı arasında tartışmaya neden oldu herkes kendisine daha fazla yer istedi, bu tartışma mağaza içinde defalarca olduğu için müdüre kadar yansıdı ve müdür beni suçladı, tartışanlara bir şey demedi, onun önceki çalıştığım bölümde referansla işe aldığı elemandan şikayetçi olduğum için bunu da yüzüme vurarak (önceki açtığım konuda yazmıştım) sen herkesle sorun yaşıyorsun işini iyi yapsan da psikolojik sorunun var tedavi gör evlilik bile yürütemezsin bıktırdın kendinden yorulduk artık falan demeye başladı, çalıştığım yere çok fazla emek vermiştim kendi isteğimle fazla bile çalıştım bu laflar çok gururuma dokununca yer değişikliği istedim ve üst yöneticiye de ayrıca yazdım beni başka yere göndermek zorunda kaldılar çünkü bölge müdürü benden memnundu, ne kadar sorun yaşasam hep beni suçladı, defalarca hep ağladım, ama yeni gittiğim yere de çok iyi bir çalışan işini iyi yapıyor demiş

Yakın zamanda bu müdürle karşılaştık sohbet etti benimle bana bir sürü mesaj atan oldu dedim o da zorunda olmadıkça seninle çalışmak istemiyorum seninle çalışmak isteyen kim varsa senin yanında çalışsın, benim yanıma gelmesinler dedi
Emeğime üzülüyorum, yorumlarınızı merak ediyorum teşekkür ederim.

İş hayatında duygusallığa yer yok. Karşılıklı anlaşamamışsınız, çözüm sizin yer değişikliğinizde bulunmuş. Bundan sonrasını irdelemek gereksiz.

Yöneticinin çalışmak istediği personeli seçme hakkı var. İsterse dünyanın en iyi personeli olsun çalışmak istemiyorum diyebilir. Bunda anormal bir durum yok.

Siz de işinizi iyi yapın, sorumluluklarınızı yerine getirin yeter. Sizden beklenmeyen şeyleri üstlenip sonra emeklerim demezsiniz böylece.

Acaba ne gibi sorunlar yaşandı? Bu kadar net ve kesin ifade etmişler. Cidden geçimsiz biri olabilirsiniz. Kendinizi kusursuz ya da sorunsuz görmeyin. Nerde hata yaptığınızı bulun.

Acaba ne gibi sorunlar yaşandı? Bu kadar net ve kesin ifade etmişler. Cidden geçimsiz biri olabilirsiniz. Kendinizi kusursuz ya da sorunsuz görmeyin. Nerde hata yaptığınızı bulun.
2 sene çalıştım onlarla zaman zaman uğradığım haksızlık oldu önceki konularımda birini anlattım sadece, tamamen sorunlu olsam 2 sene tutmazdı beni çünkü çok fazla personel gönderildi, öfke sorunları vardı ve en ufacık durumda ağır konuşuyordu dayanamadım

Back
X