haksızlığa uğradım...

enfal86

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
513
131
303
İstanbul
merhaba arkadaşlar..birlikte olduğm insan narsist çıktı..geç farkettim..beni kolyem büyük gömlek gitdiğim için terketti..daha bi sürü şey..sadece kendini seven, empati yapamayan, hakaret eden, başkalarına bni karalamaya çalışan biri..nasıl sevmişim ben..instagramdan ortak arkadaşımız onu takipten çıkardı diye sebebi ben oldum hiçbirşeyden haberim yokken üstelik..sonra bana çok ağır şeyler yazdı..canımı çok pis yakacağını, burnumdan getireceğini...o kadar üzüldüm ki hasta oldum..seni allaha havale ediyorum dedim sadece.kndimi anlatamadum birtürlü..sizce haksızlık yaptığını anlar mı? o kadar üzüldüm ki..

Görünüşe göre anlamaz . Üzgünüm ama şükredin ki bu iş şimdiden bitti

anlamaz çünkü hasta
sevinmelisiniz ayrıldiginiza

yazmadığım daha birçok şey.. hasta ötesi bence de..
Bence haksızlığa uğramamışsınız, Allah'ın sevdiği kulu olarak kurtarılmışsınız.
O sebeple, derin bir ohh çekerek bu meseleyi kapatın içinizde.
Ne manyak insanlar var yahu!
Tedavilerini olmayıp, gelip böyle normal yaşantıları sarsmak gibi hobileri var herhalde!

hatta instagramda (engelli ama)hakkımda ortak görebileceğim kişilerin yorumlarında beni kötüledi gözlerim dolu dolu okudum hep yazdıklarını..

iciniz rahatlatacaksa siz de ona yapın
aynısını
arkadaşlarınız da sizi tanimamiskar mi ona inaniyorlar

o kadar haklısınız ki..psikolojimi bile bozdu..hasta olduğunu kabul etse belki ama çok zor..kendine aşık..

Ne diyeyim ki ben de eski müdürüm tarafından haksizliga ugradim aynen sevgilinizin karakterinde biri.hatta bir arkadas benim için neden ona oyle yaptiniz gayet caliskan herkes tarafından sevilen biriydi demis.baslamis beni kotulemeye.hakkimi aramak icin gerekli yerlere basvurdum hatta mahkemeye bile gidecegim ama canim cok yandi ama sizin gonul verdiginiz kişinin bunu yapmasi eminim daha yikici olmustur.kurtuldugunuza sevinin dusunun evlendiginizi hayatiniz zehir olacakti

Uzgunum ki haksızlık yaptigini anlamayacak.kendince hakli sebepleri vardir vicdani da oldukca rahattir.

Burda yazmadığım daha biçok şey var..çok zor böyle bi insan tarafından haksızlığa uğratılmak..hatta Allahım şahit ben bişey söylemedim kimseye diyorum, tutturmuşsun bi Allah, onu diyince mi inanıcak sana, hastasın lan sen yazdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…