Haksızlığa uğrasanız ne yapardınız? Çok canım yanıyor((

Neden yanlış tanıdı seni?
Kendin gibi davranmadın mı?
Davrandım,kendimi alattım, kimseye değil bana inanmasını istedim, ama ama çok uzun süre geçmediği için beni çok iyi tanımadığı için inanmadı, çok acı veriyor böyle şeyler...ne yaparsan olmuyor Allah biliyor ne yapalım(

Seni yanlış anladığı konu ne?ne yaptında seni yanlış anladı açıklarmısın?
Detal veremiyorum:( şunu söyleyim yalanla suçlamdım, ne dediysem inanmadı, kimseye değil bana inanmasını istedim,yanlış tanıdı yani , buna çok üzüldüm az zaman geçmedi içimden atamadım, değmez belkide ,boşuna üzülüyorum inşallah birgün Allah gerçekleri gösterir

benzeri bi durumu yaşayan bi insan olaraktan sana sunu net bi şekilde söyleyebilrim ki "koyvergitsin ..allahından bulsun":KK62: sana bu şekilde ithamlarda ve davranışlarda bulunan birinden hayır gelmez.. bu kim olursa olsunn. eninde sonunda yaptığı hatanın farkına varcktır ama iş işten geçmiş olacaktır o zaman.. cok ciddi söylüyorum sana geckten ben bunu bi kaç defa yaşadm ..yapmadım birseyi yapmış gbi sölediler ole davrandılar yani iftira attılar. bende çok üzüldm ama hep allaha haval ettm.. vee sonra ne oldu bilio msn o kız arkadaş bi gün beni aradı ve af diledi. hayatm darmadağın oldu. sana söledim syler aynısını bana yaşatttılar dedi. kimseye inandıramıorm kendimi dedi. .. yani anlıcan eğer gerçekten haklıysan bi gün eninde sonnda hak yerini bulur. ya burda ya ahirette. ama illa ki bulur. karşıı taraf bunu anlasın ya da anlamaısn bunun hic bir önemi de yok açıkcası.. yani güzel kardeşimmm sen allaha sığın ,one dök içini ,canını yakanları ona haval et... gör bak her şey daha güzel olcak:)) birz uzun oldu sanrm :eek::KK14:
Haklısn canım, yok uzun olsada doğru yazmışsın..inan onu sevdim, üzülmesini bile istemem, ama gerçekleri görsün isterdim, bir mucize olsa bile.. Cünkü yanlış tanınmak çok kötü, Allaha inşallah gösterir gerçekleri

Haklısn canım, yok uzun olsada doğru yazmışsın..inan onu sevdim, üzülmesini bile istemem, ama gerçekleri görsün isterdim, bir mucize olsa bile.. Cünkü yanlış tanınmak çok kötü, Allaha inşallah gösterir gerçekleri
göstrir gösterr inşaALLAH mrak etme sen:KK51:

inanmama sebebi daha önce başka birine güvenip güveninin boşa çıkması olabilir. ama her insan farklıdır, farklı değerlendirilmelidir.
sana inanmıyorsa, anlattıklarını dinlemeyip sana şans tanımıyorsa yanlış o kişidedir bence.
Dinledi, ama inanmadı, kimseye güvenmeye bilir evet haklısın ama bu benim suçum değil:KK43: oysa ki onu hiç kırmazdım, sadece beni taımadan suçladı biraz zaman geçseydi şans verseydi zaman boşa çıkmazdı, güvene bileceğini görürdü, evet yanlışı o haklısınız

Kızlar biri sizi yanlış tanısa ne yapardınız? Hemde bir zamanlar çok sevdiğiniz biriyse.. Birlikteliğiniz uzun süre olmadı ama çok sevdiniz, sonra aranızda bir sorun oldu ve o size inanmadi ,yanlış tanıdı, terk etti. İnsanı en çok acıtan yanlış tanınmak, haksızlığa uğramak, en çokta sevdiğin insanan tarafından..ne yaparsınız bu durumda? Aradan az zaman geçmedi..ama unutamadım olanları, çok canımı yaktı, inandıramadım ne ettiysem..yanlış tanıdı ve benim yapabileceğım artık hiçbişey yok.. Oysa onun düşündüğü gibi biri değilim :KK43: Allah biliyor
canı cehenneme. beni aramayan merak etmeyen bana inanmayan insanı bende aramam sormam. ama içim cayır cayır yanar işte böyle

Demek ki çevresinde duydukları onu çok çabuk etkiliyor.
Bende yanlış anlaşılmıştım unutmaktan başka çare yok

Kızlar biri sizi yanlış tanısa ne yapardınız? Hemde bir zamanlar çok sevdiğiniz biriyse.. Birlikteliğiniz uzun süre olmadı ama çok sevdiniz, sonra aranızda bir sorun oldu ve o size inanmadi ,yanlış tanıdı, terk etti. İnsanı en çok acıtan yanlış tanınmak, haksızlığa uğramak, en çokta sevdiğin insanan tarafından..ne yaparsınız bu durumda? Aradan az zaman geçmedi..ama unutamadım olanları, çok canımı yaktı, inandıramadım ne ettiysem..yanlış tanıdı ve benim yapabileceğım artık hiçbişey yok.. Oysa onun düşündüğü gibi biri değilim :KK43: Allah biliyor

anlamak istemiyorsa istediğiniz kadar, her şekilde anlatın yine anlamaz.
kendinizi yıpratmayın. düşünmeyin gitsin.

Siz kendinizi ne kadar anlatırsanız anlatın , karşınızdaki sizi anlamak isteyeceği kadar anlayacaktır.
Boşverin bu yüzden.

Back
X