kizlar dunden beri kafayi yiyecem ya,siz olsaydiniz ne yapardiniz.Kocamla ilk 3=4 ay cok mutlu yasadik,fakat sonralar ailesiyle sorun cikiyordu.Evet anasina cok cvp veriyordum cunki kirici laflar kullaniyorlardi.Oturusumu kalkisii hersey konusuluyordu.Kocam beni hic korumuyrodu.onun yaninda kucuk kardesi bana cok kolayca bagirarak firaca ata biliyordu,kimseyi susturmadi.Ben de kendi kendimi koruyordum cvp vererek.Ona hep sikayet ederdim.1 sene sonra birazcik istemeyerek de olsa beni korumaya basladi.Ya cok sey yasandi.HA bide ben kacarak evlendim ya bana zaten dugun,altin,elbide gibi biseyler yapma geregi bile duymadilar.Bu benim cok zoruma gitti.Sonra zorla da olsa ayirdik evimizi.Vallah onlara acik acik soyledim istemedigimi.anladiginiz kadariyla analarina oyle davrandigim icin 10 kardes benden nerdeyse nefret ediyor.daha oraya cocuklari da ait.Neyse bu ailede benim herseyim konusuluyor.Olaya bakarmisiniz,kocam dun3 cu kere diyor ki :SENIN KIYMETIN YOK KI SENI KORUYUM,HAKLI BI TARAFIN YOKKI.(bi kere de gecen sene ailesi yine bisiy yapmisti bende kizdi evde kavga yaptik beni morartti onlarin yuzunden,arti dedi ki senin tuvaletteki bok kadar kiymetin yok.)
YA OYLE BISIY SOYLENILIR MI YA????:gitme:COK UZULDUM.DEDIM KI HADI BEN NE KADAR SUCLUYSAM ONLAR DA SUCLU BEN ZATEN ONLARIN DEDIKLERINE,DEDI KODULARINA DAYANAMADIM ONDAN KONUSTUM.NIYE HALA ONLARI KORUYOSUN.BI GELIN GIBI BANA KIYMET VERMEDILER.BENIM ICIN HIC BIR ABLASI KALKIP GELMEDI BILE YAAAA.1=2 sene sonra geldiklerinde elinde bana bir hediye bile getirmediler(ilk defa goruyorlar)Oglum dogdu 3 ablasi altin yapti ,sonra her geldiklerinde ayni yasta olan gorumcemin cocuguna hersey getiriyorlar,benim ogluma hic bisiy.
YA NEDEN KORUYOR AILESINI BU KADAR.HADI KORUSUN DA NEDEN BENI SUCLUYOR HERSEYDE.NEDEN KIYMETIN YOK DIYOR.BUTUN AKRABALAR BIZE SOGUK DAVRANIYORLAR DIYE BENI SUCLUYOR.
DIYORUM KI O ZAMAN DILINI TUTSALARDI.YAWWWW INSAN KARISISNI DA KORUR YAsenağlama
YA HALA KENDINI DUSUNUYOR .DIYORKI ALLAHIM NE YAPACAM,BI CIKIS YOLU GOSTER.AMA BENI NE KADAR UZDUGUNU FARKINDA DA DEGILalsanaalsanasmile
YA OYLE BISIY SOYLENILIR MI YA????:gitme:COK UZULDUM.DEDIM KI HADI BEN NE KADAR SUCLUYSAM ONLAR DA SUCLU BEN ZATEN ONLARIN DEDIKLERINE,DEDI KODULARINA DAYANAMADIM ONDAN KONUSTUM.NIYE HALA ONLARI KORUYOSUN.BI GELIN GIBI BANA KIYMET VERMEDILER.BENIM ICIN HIC BIR ABLASI KALKIP GELMEDI BILE YAAAA.1=2 sene sonra geldiklerinde elinde bana bir hediye bile getirmediler(ilk defa goruyorlar)Oglum dogdu 3 ablasi altin yapti ,sonra her geldiklerinde ayni yasta olan gorumcemin cocuguna hersey getiriyorlar,benim ogluma hic bisiy.
YA NEDEN KORUYOR AILESINI BU KADAR.HADI KORUSUN DA NEDEN BENI SUCLUYOR HERSEYDE.NEDEN KIYMETIN YOK DIYOR.BUTUN AKRABALAR BIZE SOGUK DAVRANIYORLAR DIYE BENI SUCLUYOR.
DIYORUM KI O ZAMAN DILINI TUTSALARDI.YAWWWW INSAN KARISISNI DA KORUR YAsenağlama
YA HALA KENDINI DUSUNUYOR .DIYORKI ALLAHIM NE YAPACAM,BI CIKIS YOLU GOSTER.AMA BENI NE KADAR UZDUGUNU FARKINDA DA DEGILalsanaalsanasmile