Haksızlık bu ya............

kama63

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
113
1
96
İstanbul
kizlar dunden beri kafayi yiyecem ya,siz olsaydiniz ne yapardiniz.Kocamla ilk 3=4 ay cok mutlu yasadik,fakat sonralar ailesiyle sorun cikiyordu.Evet anasina cok cvp veriyordum cunki kirici laflar kullaniyorlardi.Oturusumu kalkisii hersey konusuluyordu.Kocam beni hic korumuyrodu.onun yaninda kucuk kardesi bana cok kolayca bagirarak firaca ata biliyordu,kimseyi susturmadi.Ben de kendi kendimi koruyordum cvp vererek.Ona hep sikayet ederdim.1 sene sonra birazcik istemeyerek de olsa beni korumaya basladi.Ya cok sey yasandi.HA bide ben kacarak evlendim ya bana zaten dugun,altin,elbide gibi biseyler yapma geregi bile duymadilar.Bu benim cok zoruma gitti.Sonra zorla da olsa ayirdik evimizi.Vallah onlara acik acik soyledim istemedigimi.anladiginiz kadariyla analarina oyle davrandigim icin 10 kardes benden nerdeyse nefret ediyor.daha oraya cocuklari da ait.Neyse bu ailede benim herseyim konusuluyor.Olaya bakarmisiniz,kocam dun3 cu kere diyor ki :SENIN KIYMETIN YOK KI SENI KORUYUM,HAKLI BI TARAFIN YOKKI.(bi kere de gecen sene ailesi yine bisiy yapmisti bende kizdi evde kavga yaptik beni morartti onlarin yuzunden,arti dedi ki senin tuvaletteki bok kadar kiymetin yok.)

YA OYLE BISIY SOYLENILIR MI YA????:gitme:COK UZULDUM.DEDIM KI HADI BEN NE KADAR SUCLUYSAM ONLAR DA SUCLU BEN ZATEN ONLARIN DEDIKLERINE,DEDI KODULARINA DAYANAMADIM ONDAN KONUSTUM.NIYE HALA ONLARI KORUYOSUN.BI GELIN GIBI BANA KIYMET VERMEDILER.BENIM ICIN HIC BIR ABLASI KALKIP GELMEDI BILE YAAAA.1=2 sene sonra geldiklerinde elinde bana bir hediye bile getirmediler(ilk defa goruyorlar)Oglum dogdu 3 ablasi altin yapti ,sonra her geldiklerinde ayni yasta olan gorumcemin cocuguna hersey getiriyorlar,benim ogluma hic bisiy.
YA NEDEN KORUYOR AILESINI BU KADAR.HADI KORUSUN DA NEDEN BENI SUCLUYOR HERSEYDE.NEDEN KIYMETIN YOK DIYOR.BUTUN AKRABALAR BIZE SOGUK DAVRANIYORLAR DIYE BENI SUCLUYOR.
DIYORUM KI O ZAMAN DILINI TUTSALARDI.YAWWWW INSAN KARISISNI DA KORUR YAsenağlama

YA HALA KENDINI DUSUNUYOR .DIYORKI ALLAHIM NE YAPACAM,BI CIKIS YOLU GOSTER.AMA BENI NE KADAR UZDUGUNU FARKINDA DA DEGILalsanaalsanasmile

canım sen en büyük hatayı kaçarak yapmışsın.Ailene sırtını çevirmişsin.ailen sana destek olmayacaklarını bıldıklerı ıcın senı ezmeye çalışıyorlar.Anladığım kadarıyla çalışmıyorsun da kendı aılesı ıstemedı oğlumuza kendını baktırıyor mantığında bu ınsanlar.acı ama boyle.yerınde olsam ne yapar eder aılemın gönlünü almaya çalışıp,onlara siz benı ezersenız aılem arkamda izlenimi verirdim.Çünkü ne yazıkki kocanda bu yapıda ki hiçbirşey yapmamış,aılenle barışman ıcın onların gönlünü yapmaya bıle calısmamış.adına çok üzgünüm.

Anladığım kadarıyla siz artık iyice yüzgöz olmuşsunuz. Onlar sizden saygı bekliyorlar, siz onlardan ama kimse kimseye saygı göstermiyor. Evinizi de ayırmışsınız artık muhatab olmayın madem. Ya da ne bileyim kötülüğe kötülükle karşılık vermeyin, tamam kendinizi de ezdirmeyin ama bir saygı çerçevesinde yapın bunu. Anlıyorum düğündü, elbiseydi, hediyeydi, size de eşit davranılsın istiyorsunuz ama kaçarak evlenmenin bedeli bunlar maalesef ve katlanmaktan başka çareniz yok.

bu nasıl iş yaa... tuvaletteki bok kadar değerin yok öyle mi.. valla bacım işte gör... bu lafı söyleyen bir adam için aileni ezdin geçtin.. değdi mi sence ? bence önce ananın babanın gönlünü al.. sonra da al eşyalarını git ananın dizinin dibine.. bana bu lafı söyleyen bi adam benim asla kocam olamazdı.. yazık yaa.. ben anamı babamı bırakıp sana siğinacam sen bana bu lafı söyliceksin öyle mi.. o zaman yazıklar olsun senin erkekliğine.. senini gibi bi adam için anamı babamı tepelediğim için de bana yazıklar olsun...

bu nasıl iş yaa... tuvaletteki bok kadar değerin yok öyle mi.. valla bacım işte gör... bu lafı söyleyen bir adam için aileni ezdin geçtin.. değdi mi sence ? bence önce ananın babanın gönlünü al.. sonra da al eşyalarını git ananın dizinin dibine.. bana bu lafı söyleyen bi adam benim asla kocam olamazdı.. yazık yaa.. ben anamı babamı bırakıp sana siğinacam sen bana bu lafı söyliceksin öyle mi.. o zaman yazıklar olsun senin erkekliğine.. senini gibi bi adam için anamı babamı tepelediğim için de bana yazıklar olsun...

burcucum kesınlıkle katılıyorum sana ama ne yazıkki ailesini insan ezip geçince ,onu da elin oğlu ezip geçiyor.

Neden eskileri deşip deşip konuşuyorsunuz anlamadım..
Zaten eviniz ayrıymış,bırakın herkes ne hali varsa görsün..
.......................................... derdim aslında ama eşiniz hakkında ne diyeceğimi bilemedim..
Tek tavsiyem var; Boşanın..:delphin:

herşeyi bir yana bıraktım bana eşim tuvalletteki ... kadar degerin yok dese o evde 1 saniye durmam biran önce ailenin gönlünü al özür dile bişiler yap kurtul o adamdan

sakın 2. çocuğu yapayım deme, ailen tr de mi, belkide nasılsa arkası yok bu kadının diyodur

bence de bir an önce ailenin gönlünü al boşuna dememişler "anası olmayanın kimsesi olmazmış"diye

yok artık ya tuvaletteki b.k kadar değerin yokmuş oylemi
sen bunu duymak icin mi kactın bu adama yazıklar olsun ya sen aileni ezip git ama o seni koruyamasın bukadarda olmaz
bi an once boşanmaya bakın

Aile konusunda yorum yapamıycam...
Oturuşuna kalkışına karışyorlar diye sen de sert cevaplar verdiysen onlar da senden hoşlanmamakta haklılar...
Sanırım siz saygı sınırlarını çoktaan aşmışsınız....
Bana evlenirken bişey yapmadılar diyorsunuz da kaçarak evlenen imseye bişey yapılmaz zaten bunu bilerek kaçıp evlenmeliydiniz....
Eee ayrı eve çıkmışsınız, neyi bu kadar sorun yapıyorsunuz anlamadım...
Görümcenzin çocuğuna hediye alıp sizinine almıyorlar mı??? Valla insan sevdiğine hediye alır sevmediğine almaz... ılla o benim eltim o görümcem o gelinm diye mecburen hediye almak zorunda değil....
Akrabalarının hiçbiri bizi sevmiyor demişsin, acaba neden???*
bence biraz iğneyi de kendinize batırmanız lazım.....
Saygı görmek için saygı göstermelisiniz....

Ama eşinize diyecek laf blamıyorum size değer vermediğini bu kadar terbiyesizce dile getirebildiğine göre sizi o benzettiği tuvaletteki ... kadar sevmiyor demektir..
Bence eşinzin akrabalarından şikayet edeceğiniz yerde eşinizden dert yanın....

Siz evliliğinizde de evliliğin getirdiği akrabalık ilişkilerinde de saygı sınırlarını çok aşmışsınız..
Ve saygının bittiği yerde de ne evlilik kalır ne başkabişey....

haa bu arada tepki görücem belki ama bu sadece benim hissiyatım, ilk yazınızdan, yazım şeklinizden kullanığınız elimelerden, sizin de eşinizin ailesine karşı sütten çıkmış ak kaşık olmadığınız fikrine kapıldım....

Aile konusunda yorum yapamıycam...
Oturuşuna kalkışına karışyorlar diye sen de sert cevaplar verdiysen onlar da senden hoşlanmamakta haklılar...
Sanırım siz saygı sınırlarını çoktaan aşmışsınız....
Bana evlenirken bişey yapmadılar diyorsunuz da kaçarak evlenen imseye bişey yapılmaz zaten bunu bilerek kaçıp evlenmeliydiniz....
Eee ayrı eve çıkmışsınız, neyi bu kadar sorun yapıyorsunuz anlamadım...
Görümcenzin çocuğuna hediye alıp sizinine almıyorlar mı??? Valla insan sevdiğine hediye alır sevmediğine almaz... İlla o benim eltim o görümcem o gelinm diye mecburen hediye almak zorunda değil....
Akrabalarının hiçbiri bizi sevmiyor demişsin, acaba neden???*
bence biraz iğneyi de kendinize batırmanız lazım.....
Saygı görmek için saygı göstermelisiniz....

Ama eşinize diyecek laf blamıyorum size değer vermediğini bu kadar terbiyesizce dile getirebildiğine göre sizi o benzettiği tuvaletteki ... kadar sevmiyor demektir..
Bence eşinzin akrabalarından şikayet edeceğiniz yerde eşinizden dert yanın....

Siz evliliğinizde de evliliğin getirdiği akrabalık ilişkilerinde de saygı sınırlarını çok aşmışsınız..
Ve saygının bittiği yerde de ne evlilik kalır ne başkabişey....

haa bu arada tepki görücem belki ama bu sadece benim hissiyatım, ilk yazınızdan, yazım şeklinizden kullanığınız elimelerden, sizin de eşinizin ailesine karşı sütten çıkmış ak kaşık olmadığınız fikrine kapıldım....
alkisalkisalkis

sen kacmissin birde on kardesi olan birinin yanina vayyy be ne cesaret akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

eğer bir kadın anasına çok cevap veriyordum diye konuya giriyorsa; sağlam laflar söylemiştir bence.
siz onun anasına çemkirin, o size bok desin oh ne ala...
bu ilişkiye boşanmaktan başka bişey hayır getirmez..

canım sen en büyük hatayı kaçarak yapmışsın.Ailene sırtını çevirmişsin.ailen sana destek olmayacaklarını bıldıklerı ıcın senı ezmeye çalışıyorlar.Anladığım kadarıyla çalışmıyorsun da kendı aılesı ıstemedı oğlumuza kendını baktırıyor mantığında bu ınsanlar.acı ama boyle.yerınde olsam ne yapar eder aılemın gönlünü almaya çalışıp,onlara siz benı ezersenız aılem arkamda izlenimi verirdim.Çünkü ne yazıkki kocanda bu yapıda ki hiçbirşey yapmamış,aılenle barışman ıcın onların gönlünü yapmaya bıle calısmamış.adına çok üzgünüm.

zaten en buyuk zorun da bu ailemle baristik hatta simdi onlarda yasiyoruz,ama ne yazikki annem beni artik kizi gibi degil bi yabanci gibi bakiyor.Bizim islerimize karisma,bizim esyalarimiza dokunma,bizim olan herseye izin al DIYOR,ne kadar zoruma gidiyor biliyormusunuz.BAk bazi konularda ne yalan soyleyim kaynanam iyiydi.hatta kocama da dedim senin anan boyle boyle yapmiyor,benimki yapiyor,

ya hersey oyle kolay degil.Birincisi ben zaten kocamla annemlerde yasiyorum,zaten en buyuk hatayi burda yaptim,annem kaynanamdan bile cok konusuyormannemin dunya gorunusu benimkiyle cok farkli,
2)ben iste birakamiiyorum o bosanmak istedi,yalvardim .NIYE MI???Benim bi oglum var,daha vatandas olmadim.Oglumu alacam diyor.NAsil bosanayi.BEn oglumsuz nefes alamam.VAllahi alamam.Arastiriyorum simdi okumak istiyorum,okuyamazsin seni kabul etmezler diyor,O oglumu alirsa ben olurum.Annem daha beter bilgisayarda oturuyorum hep gelip geciyor basimin ustunde duruyor diyorki kiminle yazisiyorsun.erkeklerle yazisma.Ben bi ara sinif arkadaslarimla konusuyordum.YAWWWWWWWW hepsi bana emir veriyor.Ama ben vatandas olsaydim isim olsaydi simdi cekmezdim onu

Neden eskileri deşip deşip konuşuyorsunuz anlamadım..
Zaten eviniz ayrıymış,bırakın herkes ne hali varsa görsün..
.......................................... derdim aslında ama eşiniz hakkında ne diyeceğimi bilemedim..
Tek tavsiyem var; Boşanın..:delphin:

YA eskileri konusmamin sebebi bu KOCAM OLAN BU ADAM ZAMAN GECTIKCE AILESININ BANA YAPTIKLARINI UNUTUYOR VE ISTE SONUC BU HERSEYDE BENI SUCLUYOR

zaten en buyuk zorun da bu ailemle baristik hatta simdi onlarda yasiyoruz,ama ne yazikki annem beni artik kizi gibi degil bi yabanci gibi bakiyor.Bizim islerimize karisma,bizim esyalarimiza dokunma,bizim olan herseye izin al DIYOR,ne kadar zoruma gidiyor biliyormusunuz.BAk bazi konularda ne yalan soyleyim kaynanam iyiydi.hatta kocama da dedim senin anan boyle boyle yapmiyor,benimki yapiyor,

Ooooooo eşinize hele hele bir de sizi döven,hakaretler eden eşe annenizi şikayet ediyorsanız kusura bakmayın ama işiniz çok zor..akannehir

nerede yaşıyorsunuz ? yaşınız kaç

YA BOSANMAYA GUCUM YETMIYOR KORKUYORUM OGLUMU ALIR KORKUYORUM ANLIYORMUSUNUZ..sonra da gece gelip iliskiye girmek istiyor diyorum hic utanmiyormuusnu,diyor ki bunla bunun alakasi yok,bu ihtiyac ,Dedim birak beni ya.Sen nasil boyle bisiy soylersin .3 kere soyluyorsun sonra bana nasil seni seviyorum diyorsun ya

Back
X