Aile konusunda yorum yapamıycam...
Oturuşuna kalkışına karışyorlar diye sen de sert cevaplar verdiysen onlar da senden hoşlanmamakta haklılar...
Sanırım siz saygı sınırlarını çoktaan aşmışsınız....
Bana evlenirken bişey yapmadılar diyorsunuz da kaçarak evlenen imseye bişey yapılmaz zaten bunu bilerek kaçıp evlenmeliydiniz....
Eee ayrı eve çıkmışsınız, neyi bu kadar sorun yapıyorsunuz anlamadım...
Görümcenzin çocuğuna hediye alıp sizinine almıyorlar mı??? Valla insan sevdiğine hediye alır sevmediğine almaz... İlla o benim eltim o görümcem o gelinm diye mecburen hediye almak zorunda değil....
Akrabalarının hiçbiri bizi sevmiyor demişsin, acaba neden???*
bence biraz iğneyi de kendinize batırmanız lazım.....
Saygı görmek için saygı göstermelisiniz....
Ama eşinize diyecek laf blamıyorum size değer vermediğini bu kadar terbiyesizce dile getirebildiğine göre sizi o benzettiği tuvaletteki ... kadar sevmiyor demektir..
Bence eşinzin akrabalarından şikayet edeceğiniz yerde eşinizden dert yanın....
Siz evliliğinizde de evliliğin getirdiği akrabalık ilişkilerinde de saygı sınırlarını çok aşmışsınız..
Ve saygının bittiği yerde de ne evlilik kalır ne başkabişey....
haa bu arada tepki görücem belki ama bu sadece benim hissiyatım, ilk yazınızdan, yazım şeklinizden kullanığınız elimelerden, sizin de eşinizin ailesine karşı sütten çıkmış ak kaşık olmadığınız fikrine kapıldım....
Haklisin biraz ama dayanamiyordum.Dusunsene geldigimden beri diyorlar kocama seni kilibiik yapti,bunlari duyar duymaz benimki bana kersi degisiyor.
Gezmeye gidiyorduk persembe gunu 9 da geldik.Kapiyi acmadan konusuyordu SENI FIR FIR PARMAGINDA OYNATIYOR CUMA AKSAMI NE ISINIZ VAR DISARDA.
merdivenleri yikiyordum,hortum delikmis haberim yok,halilara su sezmis,bi kaynanamin bagirtisini duydum SEYTANLA UGRASIYOR,ICINDE SEYTANLIK VAR,NE HALE GETIRDIN falan filan.
ULTRASYONA GIDCEM BANA HAYIRRRRRRRR GITMEYECEKSIN BITTI DIYOR.bunlarin karsisinda ben nasil susayim ya.daha bunun gibi cooooooooook seyler var.
Gorumcem ben doktora girirken telefonumu alip mesajlarimi okudu,kaynanama arayip soylerken telefondan duydum.Nasil susum?
benim adimi KAMILE bulasiklari yikamaya seviyor cikarttilar.butun bulasiklarini bana yikattilar.
elbiseye gelince insan hic bisiy mi almaz gelinine.???
evlendikten sonra icimde kaldi diye kina gecesi yapmak istedi hanim efendi istanbuldydi BEN KIMSEYE BISIY DEMEM BEN KARISMIYORUM dedi.
ISTANBULA TASINMAK ISTEDIK:KOCAMA DIYOR ";SENI EVLATLIKTAN SILERIM.
OOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF