- Konu Sahibi zorlusvdali
Bugün sevdiğim bana kırıldı:çok üzgünüm: nedeni ben onunla telefonda konuşurken diğer telefon çaldı açtım yeğenimle konuşuyordum sevdiğim slm söyle dedi bende yeğenime slmı var dedim kimin dedi bende bitürlü msnde çookluya alamadığım varya sizi dedim oda anladı zaten hemen kiminle konuştuğumu tamam o zaman teyze sen konuş ben sonra ararım dedi kapattım sevdiğime döndüm oda bana dedi ki ben sana diyrum ki eniştenin slmı var de dedim ama sen demedin demekki bana değer vermiyosun yeğenine dahi enişten diyemedin dedi:çok üzgünüm: ama hakkaten olay öyle diil
ben ona değer verdiğim için ailemi bile karşıma aldım ki her seferinde kendide bunu biliyodu:1no2: ona değer vermesem onunla olmazdım ona değer vermesem önemsemezdim ona değer vermesem neden böyle duygusal olayımsenağlama ama anlatamıyorum galiba ifade edemiyorum offffffbenneyaptımki soonumuz nolcak böyle:uhm:
ben ona değer verdiğim için ailemi bile karşıma aldım ki her seferinde kendide bunu biliyodu:1no2: ona değer vermesem onunla olmazdım ona değer vermesem önemsemezdim ona değer vermesem neden böyle duygusal olayımsenağlama ama anlatamıyorum galiba ifade edemiyorum offffffbenneyaptımki soonumuz nolcak böyle:uhm: